Tuotekehityspalvelut

Tarjoamme asiakkaan tarpeeseen räätälöidyt helppokäyttöiset langattomat mittaus- ja valvontaratkaisut kriittisten olosuhteiden mittaamiseen ja laadunvalvontaan. Tuotekehityspalvelumme sisältää laitteiden ja ohjelmistojen kehityksen projektin määrittelystä lopputuotteen valmistukseen saakka.

Kustomoitava NSnappy® integraatioalusta

NSnappy® on joustava, kustomoitava ja teknologiariippumaton pilvipalvelualusta IoT-ratkaisuille missä tahansa toimintaympäristössä.

NSnappy® alustaa käytetään kriittisten olosuhteiden seurantaan ja hallintaan sekä toiminnan ohjaamiseen. NSnappy® ohjaa rutiininomaisten tehtävien, kuten laadunvalvonta- tai kunnossapitotyöt, suorittamista ajallaan. Sen avulla voidaan hoitaa mm. omavalvontaa ja prosessivalvontaa.

NSnappy® on suunniteltu kustomoitavaksi erilaisiin toimintaympäristöihin ja asiakaskohtaisiin tarpeisiin. NSnappyyn voidaan integroida erilaisia IoT-mittalaitteita ja kolmannen osapuolen palveluita, kuten verkkokauppa, tilaus-, toimitus- ja laskutusjärjestelmiä. NSnappysta voidaan myös räätälöidä asiakkaalle oma brändätty versio.

NSnappy® mahdollistaa tiedolla johtamisen. Palvelu automatisoi ja tehostaa prosessien valvontaa. Lisäksi se varmistaa toiminnan ja tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden – mittaus kerrallaan.

Järjestelmäkehitys

Kun valmislaiteratkaisuistamme ei löydy asiakkaan tarpeeseen tai toimintaympäristöön täsmällistä mittausratkaisua, kehitämme asiakkaan tarpeisiin kustomoidun ratkaisun.

Tarjoamme ohjelmistojen kehitystä projektin määrittelystä lopputuotteen valmistukseen saakka. Asiantuntijamme auttavat löytämään parhaat ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Nokevalin pilvipalvelut suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti esimerkiksi Amazon AWS, Google Cloud tai Microsoft Azure -alustoilla. Tarjoamme myös valmiin pilvipalvelupohjan toteutuksen nopeuttamiseksi.

Tuotekehityksemme on täysin kotimaista, mikä takaa ketterän palvelun sekä suunnittelun että valmistuksen aikana.

Laitesuunnittelu ja mittalaitteiden ODM-valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme tarpeisiinne kehitetyn mittalaitteen kokonaispalveluna.

Tarjoamme laitteiden kehitystä projektin määrittelystä lopputuotteen valmistukseen saakka. Asiantuntijamme auttavat löytämään parhaat ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Olemme teknologiariippumaton toimija, minkä ansiosta tuotekehityksemme valitsee aina parhaiten soveltuvan langattoman tiedonsiirtotavan jokaiseen kohteeseen.

Tuotekehityksemme on täysin kotimaista, mikä takaa ketterän palvelun sekä suunnittelun että valmistuksen aikana.

Tuotekehitystä yli 40 vuoden kokemuksella

Hallittu tuotekehitysprosessi
Tuotekehitysprojektin tavoitteena voi olla täysin uuden laitteen tai palvelun rakentaminen, tai nykyisen tuotteen modifiointi. Tuotekehityspalvelumme suunnittelee myös uudelleen omasta nykyisestä valikoimastamme löytyviä laitteita uusiin käyttötarkoituksiin sopiviksi.
Teknologiajohtaja Lari Maasalo - Nokeval Oy

Lari Maasalo
Teknologiajohtaja, Nokeval Oy

Kehitys on intohimomme

Toimivan IoT -teknologian kehittäminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista asiakastarpeiden ymmärtämiseen ja tuotekehitystyöhön. Nokevalin IoT -teknologian kehitystyötä on tehty yli 40 vuotta. Nokevalin IoT –teknologia ja sen sisältämät tuotteet sekä palvelut ovat ainutlaatuisia Suomessa kehitettyjä huipputeknologisia mittalaitteita ja softatuotteita.

Tarjoamme osaamisemme käyttöösi - ota yhteyttä!

Langaton tiedonsiirto

Langaton tiedonsiirto ja siihen käytetty ratkaisu määräytyy aina sovelluksen vaatimusten mukaan. Minne laitteet sijoitetaan ja montako niitä halutaan, onko verkkovirtaa vai pelkkä paristo ja siirretäänkö tietoa muutaman kerran päivässä vai lähes jatkuvasti? Valitsemme tiedonsiirtotavan aina sovellukseen sopivaksi. Olemme teknologiariippumaton toimija, joten laaja valikoimamme mahdollistaa aina parhaan ratkaisun valinnan.

Lue lisää langattomasta tiedonsiirrosta

Sulautetut järjestelmät

Olennainen osa IoT-ratkaisujamme ovat sulautetut järjestelmät. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki järjestelmät pääkonttorillamme Nokialla. Kotimainen suunnittelutyö ja monipuolinen osaaminen IoT-ratkaisujen parissa on olennainen osa toteutustemme ketteryyttä.

Lue lisää sulautetuista järjestelmistä

Olemme mukana luomassa sujuvampaa ja turvallisempaa – eli parempaa arkea asiakkaillemme ja aina heidän asiakkailleen.

Lue blogista lisää tuotekehitysprojekteistamme ja IoT-ratkaisuistamme!

Etsitkö kumppania tuotekehitykseen?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!

Nokeval – Securing Safety and Quality