Ratkaisut

Kehitämme ja valmistamme IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla autamme asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi.

Valmislaitevalikoimassamme on yli 500 erilaista tuotetta. Tuotekehityspalvelumme toteuttaa tarpeisiisi sopivan täysin uuden laitteen tai palvelun – myös yrityksesi brändille.

Nokeval – Securing Safety and Quality

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Digitaalinen omavalvontapalvelu

Ammattikeittiöille ja elintarviketeollisuudelle tarjoamme digitaalisia omavalvontaratkaisuja, joiden avulla digitalisoit omavalvontasuunnitelman, automatisoit lämpötilamittaukset, omavalvontatehtävät ja raportoinnin. Digitaalinen palvelu ohjaa keittiösi omavalvonnan toteuttamista ajallaan. Palvelun automaattisten hälytysten avulla reagoit nopeasti mahdollisiin poikkeamiin. Digitaalisen omavalvontapalvelun avulla johdat omavalvontasuunnitelman toteutumista huomioiden ammattikeittiösi kriittiset hallintapisteet (HACCP) sekä niiden vaativuustasot.

Omavalvontapalveluun sisältyy tarpeittesi mukaiset langattomat IoT-mittalaitteet, joista mittaustieto siirtyy automaattisesti digitaaliseen omavalvontapalveluun, mistä niiden seuraaminen ja raporttien ottaminen on vaivatonta. Palvelukokonaisuutta on helppo muokata ja laajentaa tarpeittesi mukaisesti

OVA Palvelu™ on ensimmäinen langaton etävalvontaratkaisumme ammattikeittiöille. Lue lisää!

Integraatioalusta IoT-mittalaitteille ja palveluille

Vähemmän manuaalista mittaamista, enemmän paremman elämän olosuhdevalvontaa.

NSnappy palvelee eri alojen ammattilaisia ammattikeittiöistä erilaisiin teollisuusympäristöihin sekä ympäristön ja asumisen  rakentajiin asti. Digitaalisen alustapalvelun avulla kaikenlaisten olosuhteiden seuranta ja hallinta voidaan automatisoida ja digitalisoida. NSnappy-alustapalvelu mahdollistaa myös integraatioita muihin järjestelmiin.

NSnappy-palvelu kerää ja tallentaa mittaustiedon reaaliaikaisesti sekä raportoi ja analysoi tulokset automaattisesti. Prosessien digitalisointi helpottaa oma- ja olosuhdevalvonnan seurantaa, vähentää laitteiden energiantarvetta ja huoltokustannuksia
sekä lisää työhyvinvointia siirtämällä työaikaa yksitoikkoisista rutiineista itse työn tekemiseen sekä asiakkaiden palvelemiseen.

NSnappyn suurin vahvuus on, että se säästää aikaa ja varmistaa työn teon sujumisen ja paremman, turvallisemman elämän niin asiakkaille kuin työntekijöille.

Ensimmäinen NSnappy®-sovellutus on kehitetty ammattikeittiöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin, jossa automatisoi ammattikeittiön omavalvontaan liittyvät rutiinit ja valvoo omavalvonnan päivittäistä toteutumista sekä auttaa toiminnan johtamisessa.

Tutustu ammattikeittiöiden NSnappy®-omavalvontapalveluun!

Älykkäät IoT-mittalaitteet ja näytöt sekä tukiasemat

Yli 500 tuotteen valmislaitevalikoimastamme löydät luotettavat, kestävät ja helppokäyttöiset perusmittalaitteet, langattomat IoT-mittalaitteet ja anturit sekä näytöt ja tukiasemat kriittisten olosuhteiden parempaan mittaamiseen ja laadunvalvontaan sekä tiedonsiirtoon.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Tuotekehityspalvelut

Kun valikoimastamme ei löydy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, toteutamme sinulle tarpeitasi täydellisesti vastaavan kustomoidun ratkaisun.

Tuotekehitysprojektin tavoitteena voi olla täysin uuden laitteen tai palvelun rakentaminen, tai nykyisen tuotteen modifiointi. Tuotekehityspalvelumme suunnittelee myös uudelleen omasta nykyisestä valikoimastamme löytyviä laitteita uusiin käyttötarkoituksiin sopiviksi. Tuotekehityksemme on täysin kotimaista, mikä takaa ketterän palvelun sekä suunnittelun että valmistuksen aikana.

Lisäksi tarjoamme joustavan, muokattavan ja teknologiariippumattoman pilvipalvelualustan IoT-ratkaisuille ja tiedonkeruuseen kaikkiin toimintaympäristöihin.

"Yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa korostuu intohimo parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseen asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseksi."
Teknologiajohtaja Lari Maasalo - Nokeval Oy

Lari Maasalo
Teknologiajohtaja, Nokeval Oy

Olemme mukana luomassa sujuvampaa ja turvallisempaa – eli parempaa arkea asiakkaillemme ja aina heidän asiakkailleen.

Lue lisää, millaisia toteutuksia olemme tehneet!

Tutustu referensseihin
asiakasreferenssi kyrö logo
asiakasreferenssi herkkujuustola logo
HMSHost_logo_640x320px
linkosuo_logo_320x160px.png
Voimia_logo_640x320.png
TeeSe_Logo_640x320
Soupster logo 640x320
asiakasreferenssi egate logo
asiakasreferenssi gasum logo
Verto_Smartvatten_logo_320x160

Sertifikaatit osoituksena toimintamme laadusta ja vastuullisuudesta

Toimintamme on sertifioitua

Etsitkö kumppania?

Kaikkea tekemistämme ohjaa tinkimätön pyrkimys kaikkia osapuolia hyödyttävään kestävään lopputulokseen.

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!

Nokeval – Securing Safety and Quality