Ratkaisut

Kehitämme ja valmistamme IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla autamme asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi.

Valmislaitevalikoimassamme on yli 500 erilaista tuotetta. Tuotekehityspalvelumme toteuttaa tarpeisiisi sopivan täysin uuden laitteen tai palvelun – myös yrityksesi brändille.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Ammattikeittiöt

Ammattikeittiöihin ja elintarviketeollisuuteen olemme kehittäneet erilaisia pilvipohjaisia alustapalveluja mm. omavalvonnan digitalisoimiseen sekä ammattikeittiöiden johtamiseen ja työprosessien sujuvoittamiseen.

Jatkossa tulemme tarjoamaan foodservice-alan toimijoille ja elintarviketeollisuudelle lisäksi hygieniaratkaisun sekä SUP-direktiivin mukaisen vastuullisesti tuotetun valmistuotekonseptin. Valmistuotteidemme avulla he voivat sekä elintarvike- ja asiakasturvallisesti että kustannustehokkaasti valmistaa, säilyttää ja kuljettaa valmisateriat.

Rakentaminen

Rakentamisen parissa toimiville olemme kehittäneet langattomia rakennusten ja ympäristön olosuhteiden mittaamisen ratkaisuja koko niiden elinkaaren ajaksi. Valikoimassamme on yli 500 valmistamaamme laitemallia mm. laadunvalvontaan ja erilaisten olosuhteiden mittaamiseen sekä langattomaan tiedonsiirtoon.

Meillä on kehityksessä lisäksi uusi monipuolinen pilvipalvelualusta tukemaan IoT-laitteitamme. Laite- ja pilvikombinaation avulla voit mitata, seurata ja raportoida esimerkiksi prosessisi eri toimintoja tai tilojesi lämpötilaa ja kosteutta. Teknologiariippumaton alustapalvelumme voidaan integroida helposti erilaisiin järjestelmiin.

Teollisuus

Teollisuuden tarpeisiin ja vaativiin olosuhteisiin ja toimintaympäristöihin tarjoamme prosessien, laadunvalvonnan ja langattoman tiedonsiirron ja etävalvonnan valmislaiteratkaisuja.

Valmislaiteratkaisumme tarjoavat valikoiman testattuja ja hyväksi todettuja peruslaitteitamme esimerkiksi prosessien ja laadun valvontaan ja langattomaan tiedonsiirtoon. Laitteemme on suunniteltu kestämään erityisesti teollisuuden käyttöä, ja niitä on testattu vaativissa ympäristöissä.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Tuotekehityspalvelut

Kun valikoimastamme ei löydy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, toteutamme sinulle tarpeitasi täydellisesti vastaavan ratkaisun.

Tuotekehitysprojektin tavoitteena voi olla täysin uuden laitteen tai palvelun rakentaminen, tai nykyisen tuotteen modifiointi. Tuotekehityspalvelumme suunnittelee myös uudelleen omasta nykyisestä valikoimastamme löytyviä laitteita uusiin käyttötarkoituksiin sopiviksi. Tuotekehityksemme on täysin kotimaista, mikä takaa ketterän palvelun sekä suunnittelun että valmistuksen aikana.

Lisäksi tarjoamme joustavan, muokattavan ja teknologiariippumattoman pilvipalvelualustan IoT-ratkaisuille ja tiedonkeruuseen kaikkiin toimintaympäristöihin.

"Yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa korostuu intohimo parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseen asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseksi."
Teknologiajohtaja Lari Maasalo - Nokeval Oy

Lari Maasalo
Teknologiajohtaja, Nokeval Oy

IoT-ratkaisujen hyödyt eri liiketoimintaympäristöissä

IoT-ratkaisuista on hyötyä monissa eri liiketoimintaympäristöissä. Langattomuus mahdollistaa nopeat kokeilut, räätälöinnit ja joustavat järjestelmärakenteet täysin uudella tapaa. Eri toimialat hyötyvät IoT:n mahdollisuuksista lukuisin tavoin.

Lue lisää IoT-ratkaisujen hyödyistä eri liiketoimintaympäristöissä

Millaisia toteutuksia olemme tehneet?

Tutustu referensseihin
asiakasreferenssi egate logo
asiakasreferenssi fredman logo
asiakasreferenssi linkosuo logo
asiakasreferenssi gasum logo
asiakasreferenssi herkkujuustola logo
asiakasreferenssi kyrö logo
Verto_Smartvatten_logo_320x160
vuokatti_sport_logo_320x160

Sertifikaatit osoituksena toimintamme laadusta ja vastuullisuudesta

Toimintamme on sertifioitua

Etsitkö kumppania?

Kaikkea tekemistämme ohjaa tinkimätön pyrkimys kaikkia osapuolia hyödyttävään kestävään lopputulokseen.

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!