Ratkaisut

Kehitämme ja valmistamme IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla autamme asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi.

Valmislaitevalikoimassamme on yli 500 erilaista tuotetta. Tuotekehityspalvelumme toteuttaa tarpeisiisi sopivan täysin uuden laitteen tai palvelun – myös yrityksesi brändille.

Nokeval – Securing Safety and Quality

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

NSnappy® alustapalvelu kriittisten olosuhteiden valvontaan

NSnappy® on joustava, kustomoitava ja teknologiariippumaton pilvipalvelualusta IoT-ratkaisuille missä tahansa toimintaympäristössä.

NSnappy® alustapalvelua käytetään kriittisten olosuhteiden seurantaan ja hallintaan. NSnappy® automatisoi rutiininomaiset laadunvalvontatyöt, ja sen avulla voidaan hoitaa mm. omavalvontaa ja prosessivalvontaa. NSnappyyn voidaan integroida erilaisia IoT-mittalaitteita ja kolmannen osapuolen palveluita, kuten verkkokauppa, tilaus-, toimitus- ja laskutusjärjestelmät. Selainpohjainen palvelu toimii sekä mobiilissa että pc:llä.

NSnappy® mahdollistaa tiedolla johtamisen. Palvelu parantaa prosessien valvontaa ja varmistaa toiminnan ja tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden – mittaus kerrallaan.

Ensimmäinen NSnappy®-sovellutus on kehitetty ammattikeittiöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin, jossa automatisoi ammattikeittiön omavalvontaan liittyvät rutiinit ja valvoo omavalvonnan päivittäistä toteutumista sekä auttaa toiminnan johtamisessa.

OVA-palvelu™

OVA-palvelu™ on digitaalinen omavalvontapalvelu ammattikeittiöille ja elintarviketeollisuudelle.

OVA-palvelun™ avulla valvotaan erilaisia kohteita, laitteita ja tiloja. Mittauskohteet määrittyvät mm. omavalvontasuunnitelmasta sekä toimista hygienian ja asiakasturvallisuuden takaamiseksi. Palvelun avulla voit digitalisoida ja automatisoida omavalvontasuunnitelman (HACCP) sekä erilaiset dokumentit.

Älykkäät IoT-mittalaitteet ja näytöt sekä tukiasemat

Yli 500 tuotteen valmislaitevalikoimastamme löydät luotettavat, kestävät ja helppokäyttöiset perusmittalaitteet, langattomat IoT-mittalaitteet ja anturit sekä näytöt ja tukiasemat kriittisten olosuhteiden parempaan mittaamiseen ja laadunvalvontaan sekä tiedonsiirtoon.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Tuotekehityspalvelut

Kun valikoimastamme ei löydy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, toteutamme sinulle tarpeitasi täydellisesti vastaavan kustomoidun ratkaisun.

Tuotekehitysprojektin tavoitteena voi olla täysin uuden laitteen tai palvelun rakentaminen, tai nykyisen tuotteen modifiointi. Tuotekehityspalvelumme suunnittelee myös uudelleen omasta nykyisestä valikoimastamme löytyviä laitteita uusiin käyttötarkoituksiin sopiviksi. Tuotekehityksemme on täysin kotimaista, mikä takaa ketterän palvelun sekä suunnittelun että valmistuksen aikana.

Lisäksi tarjoamme joustavan, muokattavan ja teknologiariippumattoman pilvipalvelualustan IoT-ratkaisuille ja tiedonkeruuseen kaikkiin toimintaympäristöihin.

"Yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa korostuu intohimo parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseen asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseksi."
Teknologiajohtaja Lari Maasalo - Nokeval Oy

Lari Maasalo
Teknologiajohtaja, Nokeval Oy

IoT-ratkaisujen hyödyt eri liiketoimintaympäristöissä

IoT-ratkaisuista on hyötyä monissa eri liiketoimintaympäristöissä. Langattomuus mahdollistaa nopeat kokeilut, räätälöinnit ja joustavat järjestelmärakenteet täysin uudella tapaa. Eri toimialat hyötyvät IoT:n mahdollisuuksista lukuisin tavoin.

Lue lisää IoT-ratkaisujen hyödyistä eri liiketoimintaympäristöissä

Olemme mukana luomassa sujuvampaa ja turvallisempaa – eli parempaa arkea asiakkaillemme ja aina heidän asiakkailleen.

Lue lisää, millaisia toteutuksia olemme tehneet!

Tutustu referensseihin
asiakasreferenssi kyrö logo
asiakasreferenssi herkkujuustola logo
HMSHost_logo_640x320px
linkosuo_logo_320x160px.png
Voimia_logo_640x320.png
TeeSe_Logo_640x320
Soupster logo 640x320
asiakasreferenssi egate logo
asiakasreferenssi gasum logo
Verto_Smartvatten_logo_320x160

Sertifikaatit osoituksena toimintamme laadusta ja vastuullisuudesta

Toimintamme on sertifioitua

Etsitkö kumppania?

Kaikkea tekemistämme ohjaa tinkimätön pyrkimys kaikkia osapuolia hyödyttävään kestävään lopputulokseen.

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!