Laitesuunnittelu ja laitevalmistus

Eikö markkinoilta löydy vielä mittalaitetta, joka vastaisi täysin yrityksenne tarpeisiin? Jos olet etsimässä kumppania, joka pystyy toteuttamaan visiosi ja tuomaan markkinoille laitteen, jota ei vielä ole olemassa, olet oikeassa paikassa! Pystymme tarjoamaan laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksenne tarpeita vastaavan kokonaisuuden mittalaitteen suunnittelusta sen valmistamiseen asti.

Mittalaitteiden ODM-valmistus (original design manufacturer) ja tuotanto tarjoaa mahdollisuuden kehittää laitteen, joka ei ainoastaan täytä korkeimpia laatustandardeja, vaan myös heijastaa vastuullisuutta ja kestävyyttä. Nokevalin koko toimintaa ohjataan ja johdetaan ISO 9001-laatusertifikaatin edellyttämällä tavalla. Osaava suunnittelutiimimme ja moderni tuotantolaitoksemme mahdollistavat vaativienkin projektien toteuttamisen. Lisäksi valmislaitevalikoimastamme löytyy yli 500 erilaista mittalaitetta, joilla voimme tarjota nopeita ratkaisuja erilaisiin mittausvaatimuksiin.

Mitä hyötyä on laitesuunnittelusta ja valmistuksesta kokonaispalveluna?

  • Nopeat reagointiajat ja joustavuus projekteissa
  • Vahva sitoutuminen laadunvarmistukseen ja tuoteturvallisuuteen
  • Mahdollisuus osallistua tuotantoprosessiin ja vaikuttaa lopputulokseen

Miksi Nokeval kumppaniksi?

  1. Korkealaatuiset tuotteet: Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen työn jälkeen varmistaaksemme, että jokainen valmistamamme laite on kestävä, tarkka ja luotettava.
  2. Asiantuntemus alalla: Olemme teknologiariippumaton toimija ja autamme valitsemaan mittalaitteeseesi aina tarpeitasi vastaavan teknologian. Tiimimme koostuu alansa ammattilaisista, ja meillä on yli 40 vuoden kokemus sekä mittalaitteiden kehittämisestä että valmistuksesta. Tämä takaa, että saatte parhaan mahdollisen palvelun ja tuotteen.
  3. Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on omat ainutlaatuiset tarpeensa. Siksi työskentelemme tiiviisti kanssanne varmistaaksemme, että tuote vastaa täysin odotuksianne. Saman katon alla toimivat suunnittelu ja tuotanto mahdollistavat joustavuuden ja jatkuvan kehityksen.

Laitevalmistusprosessi

  1. Suunnittelu ja konseptointi: Aluksi käymme läpi asiakkaan tarpeet ja vaatimukset. Suunnittelemme mittalaitteen, joka täyttää nämä kriteerit.
  2. Valmistus: Käytämme uusimpia tekniikoita ja laitteita varmistaaksemme tuotteen korkean laadun ja tarkkuuden.
  3. Laadunvalvonta: Jokainen valmistettu laite käy läpi tiukan laadunvalvonnan varmistaaksemme sen virheettömän toiminnan.
  4. Toimitus ja asennus: Toimitamme mittalaitteen sovitun aikataulun mukaisesti ja tarvittaessa avustamme asennuksessa.

Haluatko kuulla lisää laitevalmistuksesta?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tuotekehityspalveluistamme ja laitevalmistuksestamme!

Ota yhteyttä