Nokevalilaiset

Tällä sivulla esittelemme koko Nokevalin henkilöstön ja kaikki tiimimme sekä yhtiön omistajat.

Meiltä saman katon alta löytyy niin tuotekehitys, tuotanto kuin myyntikin, mikä mahdollistaa tiimien välisen saumattoman yhteistyön.

Asiakas- ja myyntipalvelu

Asiakas- ja myyntipalvelussamme teitä palvellaan joka päivä aurinkoisella asenteella ja hymyssä suin! Koskipa asiasi mitä tahansa, niin teemme kaikkemme, jotta voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun tarpeeseesi.

Palvelutuotantotiimi

Palvelutuotantotiimimme huolehtii, että asiakkaidemme arki on sujuvaa ja vaivatonta tuotteidemme ja palveluidemme parissa heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

nokevalin_palvelutuotantotiimi

Myyntitiimi

Myyntitiimimme on asiakkaidemme auttamisen kärkijoukko, joka pitää huolen heidän liiketoiminnan kasvusta ja kannattavuudesta. Tiimin osaajilla on syvällistä asiantuntemusta eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme toimintaympäristöstä ja liiketoiminnasta, ja he löytävät ratkaisut asiaan kuin asiaan. Tiimin sydämenasiana on asiakkaan auttaminen!

Myyntitiimimme yhteystiedot löydät täältä!

nokevalin_myyntitiimi

Markkinointitiimi

Pieni mutta tehokas markkinointitiimimme seuraa aktiivisesti asiakkaidemme tarpeita ja tuottaa heille tietoa, joka auttaa heitä onnistumaan työssään. Merkittävä osa päivittäistä työtämme on myös auttaa työtovereitamme onnistumaan tarjoamalla heidän käyttöönsä laaja-alaisen ammattitaitomme.

Kehitystiimi

Tuotekehitystiimimme tehtävänä on tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka lunastavat heidän odotuksensa. Kehitystiimiimme on koottu sellaista pitkän linjan insinööritaitoa, että he pystyvät loihtimaan asiakkaidemme tarpeisiin mitä vain yksittäisistä laitteista kokonaisratkaisun toteutukseen. Jos jotain ei ole olemassa, he kehittävät sellaisen! Sitä työtä meillä on tehty jo yli 40 vuotta, joten rohkenemme sanoa olevamme jopa konkareita. Kaiken lisäksi ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia silkasta ilosta! Oheisella videolla teknologiajohtajamme Lari Maasalo kertoo lisää tuotekehityspalveluistamme.

Tuotekehitystiimi

Tuotantotiimi

Tämä joukko on se, joka toteuttaa kehitystiimimme loihtimat ratkaisut asiakkaillemme, ts. he ovat avainasemassa asiakaslupaustemme lunastamisessa. Tiimiin kuuluu niin alan konkareita kuin junioreitakin, ja he ovat rautaisia ammattilaisia joka ikinen! Oheisessa videossa pääset kurkistamaan tehtaamme sisään ja näkemään pilkahduksen siitä, miten ammattitaitoiset asiantuntijamme valmistavat mittalaitteita eri toimialojen tarpeisiin.

Tuotantotiimi

Johto

Tämä joukko mahdollistaa kaiken niin Nokevalin henkilöstölle kuin asiakkaillemmekin. Nokevalin johtoon on koottu sellainen kokonaisuus kukin oman substanssinsa rautaisia ammattilaisia, että heikompaa hirvittäisi! Tällä joukolla saamme yhtiön toiminnan ja kaikki sen työntekijät rokkaamaan – jopa asiakkaamme rokkaavat kanssamme!

Johdon yhteystiedot löydät täältä!

Johtoryhmä

Hallitus ja omistajat

Nokevalin hallitus koostuu sen omistajista, joista Jani Vähäsöyrinki ja Lari Maasalo ovat pitkän linjan nokevalilailaisia (takana jo 20 vuotta) ja loput – Markku Lukkari, Jori Lukkari ja Hannu Saarinen – tuoreempia täydennyksiä, joilla jokaisella on pitkät yhteistyösuhteet Nokevaliin takanaan. Jokainen tuo yhtiömme parhaaksi oman huippuosaamisensa ja pitkän kokemuksensa, jonka voimin he kehittävät, ohjaavat ja valvovat yrityksen toimintaa.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä!

Omistajat ja hallitus

Tässä olemme kaikki yhdessä!

Olemme yli 40 vuoden yhteisen matkamme aikana kehittäneet asiakkaillemme lukuisia ratkaisuja, joiden avulla he ovat voineet kasvattaa liiketoimintaa ja parantaa sen kannattavuutta. Nokeval perustettiin intohimosta mittaamiseen, ja sama palo ajaa meitä eteenpääin tänäkin päivänä. Vuosien varrella – ja ihan viimeaikoinakin – olemme täydentäneet palvelukonseptejamme palvelemaan asiakkaidemme tarpeita yhä paremmin. Kaikkien meidän tärkein tehtävämme on asiakkaan auttaminen – ja teemme sitä suurella sydämellä ja tinkimättömällä asenteella. Asiakaslupauksemme on:

Tinkimätön pyrkimys kaikkia osapuolia hyödyttävään kestävään lopputulokseen.”

Henkilöstö

Ja täällä me työskentelemme – muun muassa…

Nokevalin oma moderni ja automatisoitu elektroniikkatuotantolaitos sijaitsee Nokialla, Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella. Sijainti on loistava, sillä sieltä on erinomaiset kulku- ja logistiikkayhteydet niin ympäri Suomea kuin maailmallekin.

Nokialla meillä on myös pääkonttori, jossa työskentelevät niin hallinto, tuotekehitys kuin tuotantokin. Myyntitiimimme olemme ripotelleet pitkin Suomea (palvelemaan asiakkaitamme lähellä) mutta osa myynnin ja markkinoinnin henkilöistämme työskentelee toki Nokialla, ainakin silloin, kun eivät työskentele etäkonttorilla, esimerkiksi kotona tai mökillä. Yhteen kokoonnumme aina kun tarpeen, sillä yhdessä meillä on mukavaa – lisäksi silloin syntyvät parhaat taiat asiakkaidemme iloksi!

Nokeval toimitilat

Nokevalilaisten kynästä: