Tarinamme

Nokeval perustettiin intohimosta  mittaamiseen.

Nokeval on ollut alusta asti tuotekehitysyritys, ja pidämme tästä ylpeästi kiinni edelleen 40 vuoden jälkeenkin.

Erityisosaamisalueitamme ovat IoT-laitteet, radioteknologiat, pilvipalvelut ja saumaton integraatio.

Paremman elämän mittarit

Emme ole koskaan uskoneet arvailuun tai epävarmuuteen, koska rakastamme mittaamista ja koemme sen hyödyt päivittäin. Kun mittaamme, näemme konkreettisesti, missä menemme ja olemme – ja niin näkevät asiakkaammekin. Numerot eivät valehtele saatikka kahlitse, vaan ne näyttävät suunnan turvallisemmalle elämälle.

Yli 40 toimintavuotemme aikana maailma on muuttunut, mutta ihmisten perustarpeet ovat pysyneet: asiakkaamme haluavat edelleen tehdä työnsä hyvin ja palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Myös me nokevalaiset haluamme yksityishenkilöinä nauttia taatusti ensiluokkaisista palveluista ja tuotteista. Meidän on hyvä muistaa, että olemme myös itse omia asiakkaitamme, kun asioimme esimerkiksi ravintolassa tai seuraamme kotimme vedenkulutusta mobiilisovelluksen avulla. Se mitä teemme, näkyy ja tuntuu siis loppukäyttäjässä, jonka kokemus tekee työstämme totta.

Mittaaminen on tapamme osallistua paremman, turvallisemman ja kestävän elämän luomiseen, mitä se ikinä vaatikaan. Pitkän kokemuksemme ja pioneerityömme ansiosta tiedämme, että jos sen voi mitata, sillä on merkitystä.

Me tunnemme paremman elämän mittarit.

Toimintaamme ohjaavat arvot

 

Lue lisää arvoistamme

Nokeval lukuina

1980

perustettu

20+

vuotta langattomia järjestelmiä

200+

kehitettyä laitemallia

7,3 M€

liikevaihto vuonna 2023

34 %

liikevaihdon kasvuprosentti vuonna 2023

1500+

asiakasyritystä

50+

toimialaa

40+

työntekijää vuoden 2023 lopussa

Ratkaisujen löytäminen on meille intohimo

Nokeval on tehnyt jo yli 40 vuotta pitkäjänteistä työtä langattomien teknologioiden parissa ja kehittänyt asiakkailleen ainutlaatuisia ratkaisuja, joiden avulla he ovat voineet automatisoida ja tehostaa yrityksen liiketoimintaprosesseja, ja saavuttaa niiden avulla lisää suorituskykyä ja kustannustehokkuutta.

Tinkimätön pyrkimys kehittää asiakkaille laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja on luonut Nokevalin ja sen asiakkaiden välille luottamuksellisen suhteen, jonka pohjalta on ollut mahdollista auttaa asiakkaita yhä monipuolisemmin. Asiakkaiden odotusten lunastaminen on meille haaste, jonka otamme mielellämme vastaan!

“Yhteistyössämme korostuu intohimo omaan tekemiseen kaikilla eri osa-alueilla. Työskentelemme yritysten kanssa alasta riippumatta, koska luotamme heidän osaamiseensa omalla alueellaan.“
Toimitusjohtaja Jani Vähäsöyrinki

Jani Vähäsöyrinki
Toimitusjohtaja, Nokeval

Toimintamme on sertifioitua

Nokevalin sertifikaatit

Etsitkö kumppania liiketoimintaprosessien digitalisoimiseen tai vastuullisten ratkaisujen toteuttamiseen?

Pyydä tarjous Ota yhteyttä

Nokeval – Securing Safety and Quality