Toimintamme on sertifioitua

Nokeval Oy auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Asiakaslupauksemme on tinkimätön pyrkimys kaikkia osapuolia hyödyttävään kestävään lopputulokseen.

Palvelumme ydin on asiakaskuntamme, joka on pitkäaikaisen menestyksemme edellytys. Jokainen asiakas on meille arvokas ja kohtelemme asiakkaitamme korkealla moraalilla kuten itse haluaisimme tulla kohdelluksi. Seuraamme tarkasti teknologian kehitystä ja sovellamme parhaiten asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia teknologioita ja ratkaisuja. Seuraamme tiivisti myös asiakastyytyväisyyttä ja reagoimme siihen. Asiakaslähtöisyytemme tarkoittaa asiakkaan pulman ratkaisemista, joko omaan tuotantoon perustuvilla tuotteilla tai palveluilla, tai käyttämällä edustustuotteita, tai suunnittelemalla täysin uusi tuote tai palvelu. Pyrimme siihen, että asiakkaamme tuntee, että Nokeval auttaa asiakkaita löytämään optimaalisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Osoituksena toimintamme laadusta ja vastuullisuudesta ovat seuraavat sertifikaatit

 

ISO 9001 –sertifikaatti

ISO 9001:2015 –sertifikaatti osoituksena siitä, että toimintamme täyttää useita erilaisia laadun- ja prosessinhallintaan, sidosryhmiimme sekä asiakaskokemukseen liittyviä vaatimuksia.

ISO 9001 -sertifikaatti asettaa meille useita erilaisia laadunhallintaan liittyviä vaatimuksia, jotka meidän tulee täyttää. Käytännössä se tarkoittaa yksikössä olevan organisaatiorakenteen, prosessien, menettelyjen ja resurssien muodostamaa kokonaisuutta ja sen tehokasta johtamista. Myös asiakasvaatimusten parempi täyttyminen on tärkeä asia laadunhallinnassa.

Nokevalin koko toimintaa ohjataan ja johdetaan ISO 9001-laatusertifikaatin edellyttämällä tavalla.

 

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat –sertifikaatti osoittaa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen.

Nokeval on oikeutettu parhaimpaan Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaattitasoon, johon pääsee vain 3 % kaikista yrityksistä.

 

Koodia Suomesta –merkki

Koodia Suomesta certificate

Koodia Suomesta –merkki osoituksena siitä, että ohjelmistotuotteemme ja –palvelumme on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Koodia Suomesta –merkistä tunnistat Suomessa kehitetyt ja valmistetut ohjelmistotuotteet ja –palvelut. Koodia Suomesta –merkki edellyttää, että kehitetyn ohjelmistotuotteen kotimaisuusaste on vähintään 80 prosenttia valmistusarvosta tai joiden kaikille Suomessa sijaitseville asiakkaille toimitettujen ohjelmistokehityspalveluiden kotimaisuusaste on vähintään 80 prosenttia valmistusarvosta.

Nokevalin ohjelmistotuotteet ja –palvelut kehitetään ja valmistetaan 100%:sti Suomessa.

 

Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkki osoituksena siitä, että työllistämme Suomessa, sillä tuotteemme ja palvelumme suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Suomalaisen Työn Liitto myöntää Avainlippu-merkin Suomessa valmistetuille tuotteille tai Suomessa tuotetuille palveluille. Avainlippu-tuotteen tai -palvelun ostaja tietää yhdellä silmäyksellä, että tuote tai palvelu on tehty Suomessa. Avainlippu-palveluyrityksiltä edellytetään lisäksi, että yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Avainlippu-merkki on erittäin hyvin tunnettu.

Nokevalin IoT-mittalaitteilla ja pilvipalveluratkaisuilla sekä kuituliinoilla on Avainlippu-merkki, sillä tuotteet ja palvelut on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Lisäksi yhtiön pääkonttori ja johto sijaitsevat Suomessa, ja omistus on 100%:sti kotimainen.

 

FSC-sertifikaatti

FSC_logo

FSC-sertifikaatti on osoitus siitä, että NHygiene® Biokuituliina -tuotteemme raaka-aineena käytetty selluloosa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Tavaramerkkilisenssin myöntäminen edellyttää, että tuotteen koko valmistusprosessi puusta lopulliseksi tuotteeksi on jäljitettävissä, jolloin kuluttaja voi olla varma tuotteen vastuullisesta alkuperästä.

FSC (Forest Stewardship Council) on maailman luotetuin metsätuotteiden vastuullisuussertifikaatti. Vastuullisuus käsittää niin luonto- ja ympäristöarvot, sosiaaliset oikeudet ja taloudellisesti kestävän metsänhoidon. FSC-sertifiointia valvovat puolueettomat, akkreditoidut auditoijat.

Lue lisää FSC:stä FSC Suomen verkkosivuilta.