Pilvipalvelut

Nokevalin pilvipalvelut suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti esimerkiksi Amazon AWS, Google Cloud tai Microsoft Azure -alustoilla. Tarjoamme myös valmiin NSnappy®-integraatioalustan toteutuksen nopeuttamiseksi. Yhdistä pilvipalveluusi Nokevalin suunnittelemat laitteet saumattoman yhteensopivuuden takaamiseksi.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Vie seuranta seuraavalle tasolle

Asiakkaasi ansaitsevat palvelun, joka vastaa heidän tarpeitaan ja on helppo käyttää. Pilvipalvelustasi on löydyttävä kaikki tarvittava eikä mitään ylimääräistä. Haluat löytää toteuttajan loogiselle kokonaisuudelle, joka myös toimii käytössä.

Suunnittelemme ja toteutamme pilvipalveluita erityisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät räätälöintikokemusta eri aihepiirien ympäriltä ja näkemystä toimivan käyttöliittymän toteuttamisesta.

Sulautetut järjestelmät suunnittelupalvelut ikoni 1500+ pilvipalveluiden käyttäjää
50+ kustomoitua ominaisuutta
Langaton tiedonsiirto 15+ vuotta langattomia järjestelmiä

Hallitse aikataulua ja kustannuksia projektin kaikissa vaiheissa

Suunnittelet aluksi yhdessä tiimimme kanssa palvelun toiminnallisuudet, käyttötavat ja integraatiot. Ominaisuudet yhdessä toteutusaikataulun kanssa vaikuttavat projektin lopulliseen hintaan.

Annamme suunnitelman pohjalta tarjouksen, joka sisältää läpinäkyvän kustannusarvion lisäksi myös realistisen arvion aikataulusta.

Huomioi asiakkaasi käyttökokemus jo suunnitteluvaiheessa

Suunnitteluvaiheessa mietitään tarkkaan, mihin tarkoitukseen tuotetta ollaan suunnittelemassa ja keitä ovat sen loppukäyttäjät. Haluatko integroida tuotteen muihin järjestelmiin, vai toimiiko se itsenäisesti?

Paljonko tuotteeseen tulee ominaisuuksia, ja kuinka haluat niitä käytettävän? Suunnittele asiantuntijoidemme avulla paras käyttökokemus omille asiakkaillesi.

Tue suomalaista osaamista

Kaikki pilvipalvelumme suunnitellaan ja toteutetaan Suomessa. Ostamalla palvelun läheltä helpotat omaa kommunikointia, teet toiminnasta joustavaa ja saat asiantuntemusta kotimaisen käyttäjän toimintaa tukevan palvelun kehittämisestä. Lisäksi autat pitämään työpaikat ja osaamisen Suomessa.

Nokevalin pilvipalvelu on tehokas ratkaisu datan keräämiseen ja analysointiin.

Lisätehoja saat integroimalla järjestelmän osaksi omaa palvelukokonaisuuttasi.

Ilmainen projektikartoitus

Meitä kiinnostaa kuulla sinun näkemyksesi täydellisestä pilvipalvelusta. Miltä se näyttää, mitä se tekee, mihin sen pitää pystyä liittymään? Kuulemme myös mielellämme, mitkä ovat projektisi lähtökohdat, odotukset ja missä aikataulussa haluat palvelun valmistuvan. Projektikartoitus on aina veloitukseton eikä sido palvelun hankintaan.

Suunnittelu

Millainen valmiin palvelun tulee olla, kuka sitä käyttää ja mihin tarkoitukseen? Määrittely- ja suunnitteluvaiheeseen kannattaa käyttää paljon aikaa, jotta valmis palvelu on juuri toiveidesi mukainen. Meillä on tinkimätön pyrkimys parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Testaaminen

Varmistamme tietenkin, että pilvipalvelu toimii halutulla tavalla. Nokevalin testaajien lisäksi pääset myös itse kokeilemaan ohjelmistoa jo kehitysvaiheessa.

Ylläpito

Pilvipalvelumme ylläpidetään täysin kotimaisin voimin. Asiakastukemme auttaa kaikissa ongelmatilanteissa, unohda oikean palveluntarjoajan etsiminen ja säilytä vain yksi numero.