Avoimet työpaikat

Kasvamme parhaillaan ja etsimme uusia huippuosaajia täydentämään tiimejämme!

Liity joukkoomme!

Tässä olemme me kaikki nokevalilaiset. Olemme yli 40 vuoden yhteisen matkamme aikana kehittäneet Asiakkaillemme lukuisia ratkaisuja, joiden avulla he ovat voineet kasvattaa liiketoimintaa ja sen kannattavuutta. Jokaisella meillä on oma rooli Asiakkaidemme auttamisessa, ja teemme työtämme tinkimättömällä asenteella, asiakkaalle parasta ratkaisua etsien.

Jos ajattelet, että voisit sopia tiimiimme, niin kerro meille kuka olet ja mitä haluaisit tehdä. Ole rohkea, ole aito, ole Sinä!

Mikäli halua tutustua meihin paremmin, niin sekin onnistuu!

Avoimet tehtävät

 

Olemme aina innokkaita keskustelemaan loistavien osaajien kanssa. Jollet juuri nyt löydä osaamisellesi ja taidoillesi tai ammatilliselle intohimoillesi sopivaa tehtävää, tarkista asia hetken kuluttua uudestaan!

Hakuprosessi

Tapanamme on toimia ripeästi, ja aloitamme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Sen vuoksi hakemus kannattaa lähettää meille pikaisesti – siis jo ennen hakuajan päättymistä.

Meille hakiessa kannattaa varautua siihen, että ensimmäisenä sinuun voi ottaa yhteyttä rekrytointikumppanimme, joka haastattelee yhdessä valitsemamme kandidaatit. Sen jälkeen ehdokkaat pääsevät vielä vähintään yhden, mutta helposti jopa kahden tai kolmen, nokevalilaisen jututettavaksi. Haastattelukierrokset pidetään tiiviissä aikataulussa, jotta valintapäätös saadaan tehtyä ripeästi.

Toisinaan (riippuu vähän tehtävistä) hakijat osallistuvat myös soveltuvuusarviointeihin.

Kaikkia hakijoita informoidaan mahdollisimman viipymättä omasta tilanteestaan hakuprosessissa. Tiedusteluihin vastaa aina kyseisestä hakuprosessista vastaava henkilö.

Tutustu tiimeihimme!

Klikkaa tiimiesittelyihin!

Avoin hakemus

Pidämme aina  mielen avoimena uusille huippuosaajille, sillä haluamme poimia Helmet talteen ja täydentämään joukkoamme! Meillä Nokevalilla työskentelee monen alan ammattilaisia, esimerkiksi teknisen alan osaajia tuotekehityksessä, tuotannossa ja johdossa, sekä myynnin ja markkinoinnin osaajia hallinnossa. Lisäksi tykkäämme tarjota harjoittelijoille mahdollisuuden tulla maistelemaan alaa – moni heistä on myös jäänyt meille pysyvästi.

Juuri nyt olemme kasvamassa vahvasti, ja olemme herkällä korvalla erityisesti asiakastyöstä kiinnostuneita ja myyntihenkisiä osaajia kohtaan! Jos tunnet, että sinulla on annettavaa niin meille kuin Asiakkaillemmekin, ja että pääsisit hyödyntämään osaamistasi sekä kasvamaan ammatillisesti meidän joukossamme, älä epäröi lähettää meille hakemustasi!

Hakemuksesi voit lähettää meille Yhteydenottolomakkeella. Lisää viestikenttään myös linkki LinkedIn-profiiliisi, mikäli sinulla sellainen on. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakupaperisi sähköpostitse osoitteeseen: customer.service@nokeval.com

Harjoittelijaksi tuotantoon?

Etsitkö opintoihisi sisältyvää harjoittelupaikkaa elektroniikkateollisuudesta? Nokevalilla harjoittelunsa suorittaa vuosittain useampi henkilö.

Voit hakea harjoittelupaikkaa lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen customer.service@nokeval.com. Otsikoi viestisi esim. Tuotannon harjoittelupaikka. Muistathan myös kertoa, milloin harjoittelusi olisi ajankohtainen ja kauanko se kestää.

Miksi Nokevalilla on niin erityisen mukava työskennellä?

Sulautetut järjestelmät suunnittelupalvelut ikoni
Mukava tiimi ja työllesi täysi tuki

Saat työkaveriksesi huippuosaajista koostuvan mukavan tiimin ja työllesi täyden tukemme. Meillä kaveria jeesataan ylä- ja alamäessä, kahvipöydässä kerrotaan huonoja vitsejä ja tehdään kovasti duunia niin asiakkaidemme kuin oman kasvun ja menestyksen eteen.

Kunnolliset puitteet työnteolle

Meillä on kivat uudet tilat Nokialla, Kolmenkulman hoodeilla ja teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä, monesti kuitenkin toimistolla, koska that’s where the magic happens!

Kivoja henkilöstöetuja

Nokian toimipisteessämme käytettävissämme on oma hyvin varusteltu kuntosali! Lisäksi työnantajamme kannustaa meitä liikkumaan ePassin ja Polkupyöräedun voimin. Myös kulttuurin nauttimiseen kaikissa sen muodoissa kannustetaan, sillä se ruokkii luovuuttamme! Huolehdimme monin eri tavoin, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät meillä!

Sulautetut järjestelmät suunnittelupalvelut ikoni
Yhteisiä tapahtumia

Koronavuosi on kampittanut tätä toimintaa, mutta normaalioloissa meillä on tapana juhlistaa milloin mitäkin välillä isommin ja välillä pienemmin (siis ihan työarjessa). Olipa sitten juhla tai arki, niin meillä ei ole tapana liiaksi tärkeillä, vaan mennään aina rennon kaavan mukaisesti – pääasia on, että kaikilla on kivaa. Because we’re worth it!

Katso videolta Katariinan harjoittelukokemus markkinointitiimissä!