Ammattikeittiöt

Ammattikeittiöihin ja elintarviketeollisuuteen tarjoamme erilaisia pilvipohjaisia alustapalveluja mm. omavalvonnan digitalisoimiseen sekä ammattikeittiöiden johtamiseen ja työprosessien sujuvoittamiseen.

Automatisoimalla omavalvonnan tehtävät autamme ammattikeittiöiden osaajia varmistamaan elintarvikehygienian ja ruokaturvallisuuden keittiöissään. Ratkaisujemme avulla he saavuttavat laatutavoitteensa sekä vastuullisuussitoumuksensa aikaa säästäen.

Digitaalinen omavalvontapalvelu NSnappy®

Uusi NSnappy® on jo toisen sukupolven digitaalinen omavalvontapalvelu, joka automatisoi ammattikeittiön omavalvontaan (HACCP) liittyvät rutiinit ja auttaa toiminnan johtamisessa.

Automatisoimalla omavalvonnan tehtävät helpotamme keittiöammattilaisten arkea, lisäämme ruokaturvallisuutta ja saamme tyytyväisempiä työntekijöitä, parempaa ruokaa ja asiakaspalvelua.

OVA-palvelu™

Foodservice-alan asiakkaille olemme jo vuosien ajan kehittäneet erilaisia pilvipohjaisia alustapalveluita, joilla valvotaan erilaisia kohteita, laitteita ja tiloja.

OVA-palvelun™ avulla voit digitalisoida ja automatisoida omavalvontasuunnitelman (HACCP) sekä erilaiset dokumentit. OVA-palvelu™ soveltuu ammattikeittiöille ja elintarviketeollisuudelle.

Digitaaliset ja langattomat ratkaisut ammattikeittiöille

Digitaalisilla omavalvontapalveluillamme ja niihin liittyvillä älykkäillä IoT-mittalaitteilla digitalisoit ja automatisoit HACCP-menettelyn mukaisten kriittisten hallintapisteiden omavalvonnan. Teknologiariippumaton NSnappy® voidaan integroida myös muihin järjestelmiin.

Mikä ammattikeittiön omavalvonnassa aiheuttaa sinulle useimmiten päänvaivaa?

Kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka sujuvoittavat ammattikeittiön omavalvonnan toteuttamista ja helpottavat omavalvonnan johtamista. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, mikä ammattikeittiön omavalvonnassa aiheuttaa sinulle useimmiten päänvaivaa. Huomioimme vastauksesi kehittäessämme asiakkaidemme tarpeisiin uusia ja parempia ratkaisuja.

Klikkaa tästä kyselyyn!

NSure-elinkaaripalvelut

NSure-elinkaaripalvelut takaavat omavalvontalaitteillesi jatkuvan takuun ja ajallaan huolletut laitteet ilman käyttökatkoksia.

NSnappy® Koulutuspalvelut

Koulutuspalveluillamme varmistat, että digitaalisen NSnappy® omavalvontapalvelun käyttö on tavoitteellista ja lisäarvoa tuottavaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

NHygiene® Biokuituliina ammattikäyttöön

Ammattikeittiöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin tarjoamme lisäksi ekologisen ja vastuullisesti tuotetun hygieniaratkaisun korkean hygieniatason varmistamiseen sekä parempaan ruoka- ja asiakasturvallisuuteen.

NHygiene® Biokuituliina on monipuolinen yleisliina siivouksen ja puhtaanapidon sekä elintarvikkeiden käsittelyn ja ruoanlaiton ammattilaisille.

Vastuullisesti tuotettu valmistuotekonsepti ammattikeittiöille

Foodservice-alan toimijoille sekä elintarviketeollisuudelle tarjoamme SUP-direktiivin mukaisen, ekologisen ja vastuullisesti tuotetun valmistuotekonseptin, jonka avulla he voivat sekä elintarvike- ja asiakasturvallisesti että kustannustehokkaasti valmistaa, säilyttää ja kuljettaa valmisateriat.

Luomme asiakkaidemme kanssa parempia ja turvallisempia ruoka- ja ravintolaelämyksiä.

Tutustu asiakkaillemme toteutettuihin ratkaisuihin!

Lue lisää ratkaisuistamme ammattikeittiöille!

Kiinnostuitko? Haluatko selvittää millainen ratkaisu palvelisi sinun liiketoimintasi tarpeita?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!