Omavalvontapalvelu NSnappy on digitaalinen apurisi ammattikeittiön siivous- ja hygieniatehtävien laadukkaaseen johtamiseen

Juuli Vieri LinkedIn

Omavalvontapalvelu NSnappy digitalisoi ammattikeittiön omavalvonnan rutiinit muistuttaen päivittäin suoritettavista tehtävistä. NSnappyn systemaattisuuden ja käyttäjälähtöisyyden ansiosta omavalvonta sujuu vaivattomasti, ja työntekijöille jää enemmän aikaa esimerkiksi ruoan valmistamiseen sekä asiakaspalveluun. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka palvelu auttaa ammattikeittiöitä varmistamaan korkealaatuisen siivous- ja hygieniatehtävien tason.

NSnappy-palvelulla voit suorittaa seuraavia hygienia- ja siivoustehtäviä:
  • Hygienia- ja siivoustehtävät
    • Esimerkiksi keittiön tai salin siivous, wc-tilojen siivous, uunien pesu, kylmiöiden ja jäähdytyskaappien puhdistus sekä lattiakaivojen pesu
  • Pintahygieniamittaukset
    • Pintapuhtausnäytteet esimerkiksi leikkuulaudasta, työtasosta, lautasesta tai kylmiön ovenkahvasta

Siivous- ja hygieniatehtävien digitalisointi sujuvoittaa arkea

NSnappyyn määritellään ammattikeittiön siivous- ja hygianiatehtävät digitaaliseen muotoon, jolloin ne ovat helposti saatavilla ja muokattavissa. Tehtäviä voidaan ajastaa suoritettavaksi haluttuina ajankohtina. Suoritettu tehtävä kuitataan palveluun, jolloin työntekijöillä on tehtävistä aina ajantasainen lista käytettävissään. Tämä helpottaa tiedonkulkua esimerkiksi työvuorojen välillä.

NSnappyn siivoustehtävät
NSnappyyn määritellyt siivous- ja rutiinitehtävät kertovat ajantasaisen listan päivän siivous- ja hygieniatehtävistä. Tehtävien kuittaaminen on helppoa ja nopeaa.

Tehtäviin voidaan liittää tarkat kuvaukset ja ohjeet, jolloin NSnappy toimii myös perehdyttämisen työkaluna. Esimerkiksi siivoustehtävään pystyy kirjaamaan tarvittavat välineet, siivousaineet sekä lisäämään kuvan tai videon siivoustehtävän oikeaoppisesta suorittamisesta.

Reaaliaikainen seuranta toimii johtamisen työvälineenä

NSnappyn avulla eri toimipisteiden reaaliaikaiset tulokset omavalvonnan tehtävistä ovat helposti saatavilla halutulta ajankohdalta. Monipuolinen raportointityökalu antaa ajantasaiset raportit muun muassa suoritetuista siivous- ja hygieniatehtävistä sekä pintapuhtausnäytteiden tuloksista. Huomatessaan epäkohdan esimies tai päällikkö pystyy välittömästi reagoimaan siihen.

Omavalvonnan digitalisoiminen edistää ruoka- ja asiakasturvallisuutta

Pintahygienian_mittaus_luminometrilla
NSnappy® Hygi -luminometri kertoo pintapuhtauden tuloksen sekunneissa. Näytteenotto-ohjeen voi katsoa puhelimella digitaalisesta palvelusta.

Kun siivous- ja pintahygieniatehtävät suoritetaan säännöllisesti ajantasaisten ja selkeiden ohjeiden mukaan, voidaan varmistaa parempi ruoka- ja asiakasturvallisuus. Pintahygieniaa mittaava NSnappy Hygi -luminometri kertoo sekunneissa, mikäli pintapuhtausnäytteen tulos ei ole riittävällä tasolla. Kun tulosta ei tarvitse odotella useita päiviä, tilanne päästään korjaamaan välittömästi.


Haluatko sujuvoittaa ammattikeittiönne arkea digitalisoidulla omavalvonnalla? Ota yhteyttä!

Tutustu NSnappy®-omavalvontapalveluun.