Tuotteet

Valmislaitevalikoimastamme löydät laitteet mittaussovelluksiin. Autamme mielellämme parhaan kokonaisratkaisun rakentamisessa.

IoT-mittalaitteiden ja tukiasemien jatkuva takuu

NSure-elinkaaripalvelumme takaa sinulle luotettavasti toimivat ja ajallaan huolletut laitteet ilman käyttökatkoksia. Kalibrointitodistukset ovat vaivattomasti käytettävissäsi digitaalisessa muodossa. Huolehdimme puolestasi laitteiden vastuullisesta kierrätyksestä ja hävittämisestä. Tutustu NSure-elinkaaripalveluihin
   

Löydä järjestelmän puuttuva osa

Haluatko rakentaa mittauskokonaisuuden, etsitkö uutta ratkaisua nykyisen järjestelmäsi ohelle tai tarvitsetko varaosaa vanhan laitteen tilalle? Me haluamme auttaa sinua. Löydät valikoimastamme ratkaisut datan keräämiseen ja siirtämiseen haluttuun paikkaan. Valmislaitevalikoimastamme löytyvät itse suunnittelemamme ja valmistamamme peruslaitteet, jotka on vuosien saatossa todettu toimiviksi monessa eri sovelluskohteessa. Maahantuomme myös tarkasti valikoituja laitteita mittaamisen erityistarpeisiin. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun!