Rakentaminen

Rakentamisen parissa toimiville olemme kehittäneet langattomia rakennusten ja ympäristön olosuhteiden mittaamisen ratkaisuja koko niiden elinkaaren ajaksi. Valikoimassamme on yli 500 valmistamaamme laitemallia mm. laadunvalvontaan ja erilaisten kriittisten olosuhteiden mittaamiseen ja langattomaan tiedonsiirtoon, sekä IoT-mittalaitteiden pilvipalvelualusta, jonka avulla voit mitata, seurata ja raportoida esimerkiksi prosessisi eri toimintoja tai tilojesi lämpötilaa ja kosteutta. Joustava, muokattava ja teknologiariippumaton alustapalvelumme voidaan integroida helposti erilaisiin järjestelmiin.

Teemme rakentamisen olosuhdevalvonnasta helpompaa, jotta rakentajat voivat keskittyä laadukkaan työn tekemiseen aikataulujen ja budjettiraamien puitteissa. Näin puhtaan sisäilman ja turvallisen asumisen tuottaminen ja ylläpitäminen onnistuu vuosikymmenten ajan.

Sähkömuuntamoiden etävalvontajärjestelmä

Ennaltaehkäise muuntamovahinkojen merkittävät suorat korjauskustannukset ja välilliset kustannukset, kuten vahingonkorvaukset jakeluhäiriöistä.

Järjestelmä valvoo muuntajan pintalämpötilaa ja muuntamon lämpötilaa, mahdollisia vesivuotoja tai asiatonta kulkua muuntamolle sekä hälyttää poikkeamista mittauksissa. Tämä ennaltaehkäisee vahinkoja, kuten sähkömuuntajien tulipalot ja tulvavauriot sekä sähkönjakelun häiriöt. Etävalvonta vähentää huoltokäyntejä ja säästää sekä aikaa että kustannuksia. Järjestelmä soveltuu mm. pylväs- ja puistomuuntamoihin, sähkökeskuksiin ja -huoneisiin.

NSnappy® – Rakentamisen elinkaariratkaisujen alusta IoT-mittalaitteille

Rakentamisen parissa toimiville tarjoamme erilaisia älykkäitä langattomia rakennusten ja ympäristön olosuhteiden mittausratkaisuja koko niiden elinkaaren ajaksi, esimerkiksi erilaisille sisäilman tai pintalämpötilan mittalaitteille.

NSnappy® on monipuolinen integraatioalusta IoT-laitteillemme. Laite- ja pilvikombinaation avulla voit mitata, seurata ja raportoida esimerkiksi prosessisi eri toimintoja tai tilojesi lämpötilaa ja kosteutta. Teknologiariippumaton alustapalvelumme voidaan integroida helposti erilaisiin järjestelmiin.

Automatisoimalla olosuhdevalvonnan vähennämme manuaalista mittaamista ja lisäämme rakentamisen, asumisen ja ympäristön turvallisuutta mittaus kerrallaan.

Älykkäät IoT-mittalaitteet ja näytöt sekä tukiasemat

Yli 500 tuotteen valmislaitevalikoimastamme löydät luotettavat, kestävät ja helppokäyttöiset perusmittalaitteet, langattomat IoT-mittalaitteet ja anturit sekä näytöt ja tukiasemat kriittisten olosuhteiden parempaan mittaamiseen ja laadunvalvontaan sekä tiedonsiirtoon.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Digitaaliset ja langattomat ratkaisut rakentamiseen

Langattomilla IoT-mittalaitteilla digitalisoit ja automatisoit mittaustiedon keruun ja tallentamisen järjestelmiin. NSnappy®-alustapalvelun avulla voit seurata ja raportoida valvontapisteiden olosuhteissa tapahtumia muutoksia. Teknologiariippumaton NSnappy® voidaan integroida myös muihin järjestelmiin.

Tuotekehityspalvelut

Kun valikoimastamme ei löydy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, toteutamme sinulle tarpeitasi täydellisesti vastaavan kustomoidun ratkaisun.

Tuotekehityksemme lähtee käyntiin aina palvelun tai tuotteen konseptointilla ja vaatimusmäärittelyllä. Haluamme varmistaa, että kehitettävä tuote palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, kestää aikaa ja tuottaa oikeanlaista hyötyä myös loppuasiakkaallesi. Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa.

Olemme mukana rakentamassa terveellistä ja kestävää asumista ja ympäristöä.

Betonin kuivumisen seuranta

Kehitimme eGatelle kokonaisratkaisun rakennusteollisuuden betonirakentamisen tarpeisiin. Ratkaisulla voidaan mitata sekä betonin kovettumista että betonin kuivumista. Mittalaitteet ovat markkinoiden tarkimmat ja RT-korteissa hyväksytty mittausmenetelmä Suomessa ja ASTM-standardin mukainen USA:ssa. eGate-mittalaitteiden perhe on suunniteltu vaativien olosuhteiden 24-7 online-seurantaan rakennustyömaalla ja käytössä olevassa rakennuksessa.

eGatella on yksinoikeus kehitettyjen laitteiden soveltamiseen betoniteollisuudessa. Lue lisää eGaten sivuilta:

Lue lisää rakennusten ja ympäristön olosuhteiden mittausratkaisuistamme!

Etsitkö IoT-ratkaisua?

Jos tarvitset apua valmiin ratkaisun valitsemisessa tai haluat keskustella tarpeisiisi räätälöidystä ratkaisusta, autamme mielellämme!

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!