Laite-esittely: Etäluettava Kide-lämpötilalähetin ympäristön lämpötilan mittaamiseen

Esittelemme Device Showcase -artikkelisarjassa kuukausittain yhden Nokevalin mittalaitteen: mitä laite mittaa, mitkä ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen ja ennen kaikkea – miten se helpottaa arkeasi mittaus kerrallaan.

Esittelyssä: Etäluettava Kide-lämpötilalähetin

Kide-lämpötilalähetin mittaa ympäristön lämpötilaa sisäisellä anturilla mittausalueella -30…+60°C. Laite soveltuu lämpötilan mittaamiseen erilaisissa sisä- ja ulkotiloissa, kuten varastoissa, kylmätiloissa, teknisissä tiloissa ja sähkökaapeissa.

Kide-lähettimen TOP3-ominaisuudet

  • Lämpötilavalvonnan automatisointi
  • Pariston kesto jopa 5 vuotta
  • Vesitiivis ja kestävä kotelointi

NSnappy_Kide_lampotilalahetin_seinateline_1980x1080

Lämpötilavalvonnan langaton automatisointi

Kide-laitteiden avulla voidaan automatisoida erilaisten sisä- ja ulkokohteiden lämpötilavalvonta. Langattomuuden ansiosta kaapelointia ei tarvitse tehdä eri tilojen välille, ja laite on tarvittaessa helppo siirtää paikasta toiseen.

Kide-lähettimeen kuuluu irroitettava seinäteline, joka sisältää mikrosirun. Seinätelineen mikrosiru sisältää sarjanumeron eli tiedon siitä, mikä mittauspiste on kyseessä. Tämä mahdollistaa sen, että laite voidaan tarvittaessa vaihtaa tekemättä muutoksia itse mittausjärjestelmään. Laitevaihdon yhteydessä järjestelmää ei myöskään tarvitse konfiguroida uudelleen.

Koska laitteen sarjanumero on seinätelineessä eikä itse lähettimessä, onnistuu laitteen kalibrointivaihto sujuvasti ilman mittauskatkoksia. Vanha laite irrotetaan paikalleen jäävästä seinätelineestä ja uusi laite asetetaan seinätelineeseen vanhan tilalle.

Kide-laite voidaan yhdistää joko asiakkaan omiin mittausjärjestelmiin tai Nokevalin NSnappy-pilvipalveluun. Mittaustieto siirtyy Kide-laitteesta automaattisesti NSnappy-palveluun Hub-tukiaseman kautta. Lämpötilatietoa voidaan tarkastella NSnappysta reaaliajassa etänä. Mikäli lämpötila poikkeaa raja-arvoista, asiakas saa hälytykset poikkeamista.

Kide_lampotilalahetin_varastossa

Pitkä pariston kesto

Kide-lähettimen pariston kesto on oletusasetuksilla vähintään 5 vuotta 15 minuutin tiedonsiirtovälillä hyvällä radioyhteydellä.

Radioteknologiat

Kide-laite on saatavissa kahdella eri radioteknologialla:

Kide-LWEU-laite toimii LoRaWAN-teknologialla. Laite voidaan yhdistää paikallisiin LoRaWAN-operaattoreiden verkkoihin. Se voidaan yhdistää myös Hub-tukiaseman avulla NSnappy-pilvipalveluun tai asiakkaan omiin pilvipalveluihin.

Kide-Sky-laite käyttää Nokevalin omaa LoRa-teknologiaan perustuvaa Sky-modulointia. Kide-Sky voidaan yhdistää Hub-tukiaseman kautta Nokevalin pilvipalveluun tai Stable-Sky-Node -vastaanottimen kautta asiakkaan omiin järjestelmiin.

Vesitiivis ja kestävä kotelointi

Erinomaisilla materiaalivahvuuksilla varustettu vesitiivis Kide-lähetin on suunniteltu kestämään muun muassa pakastimien, kylmähuoneiden ja ruokavarastojen olosuhteita, ja se sopii myös elintarvikkeiden kylmäkuljetuksiin. Lähettimen IP-luokitus on 67.

Kide lämpötilalähettimet etävalvontaan

Haluatko kuulla lisää etävalvontaan soveltuvista Kide-lähettimistä?

Pyydä tarjous Ota yhteyttä