Elintarviketeollisuus omavalvonnan edelläkävijänä

Omavalvonnalla on elintarviketuotannossa tärkeä merkitys tuoteturvallisuuden ja laadun takaajana. Sen avulla pyritään varmistamaan, että kuluttajille tarjotaan vain korkealaatuisia ja turvallisia elintarvikkeita. Olemme kehittäneet elintarviketuotannon tarpeisiin ratkaisuja niin jatkuvaan automaattiseen valvontaan kuin pistemäisiin näytemittauksiin.

Digitaaliset ratkaisumme helpottavat omavalvonnan toteuttamista auttaen varmistamaan korkean turvallisuus- ja laatutason

“Etävalvonnan automaattihälytyksillä on ollut selvä positiivinen vaikutus tuotannon seurantaan, kun järjestelmään kirjautuneet tiedot ovat aina jäljitettävissä ja ongelmatilanne paikannettavissa täsmällisesti.”

Tytti Tukiainen, laadunohjaaja, Linkosuon Leipomo Oy
Lue Linkosuon asiakastarina

"ATP-luminometrin nopeus mahdollistaa meille sen, että voimme suorittaa tarvittavat puhdistukset jo ennen kuin toiminta pinnoilla alkaa. Nopeudessa laite on lyömätön."

Laura Liimatainen, laatupäällikkö, Vaissi Oy
Lue Vaissin asiakastarina

NSnappy® omavalvontapalvelu elintarviketeollisuudessa

Digitaalisen NSnappy® omavalvontapalvelun avulla johdat omavalvontasuunnitelman toteutumista huomioiden kriittiset hallintapisteet (HACCP) sekä niiden vaativuustasot.

NSnappyn avulla digitalisoit omavalvontasuunnitelman, automatisoit lämpötilamittaukset, rutiinitehtävät ja raportoinnin. NSnappyn tehtävälista ohjaa omavalvonnan toteuttamista ajallaan. Palvelun automaattisten hälytysten avulla reagoit nopeasti mahdollisiin poikkeamiin. Palveluun sisältyvät tarpeidesi mukaiset NSnappy®-mittalaitteet, esimerkiksi lämpötilojen seurantaan ja pintahygienian mittaamiseen. Mittaustiedot, tulokset ja poikkeamat tallentuvat NSnappy® palveluun, josta niiden seuraaminen ja raporttien ottaminen on vaivatonta. Selainpohjainen NSnappy®-palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla.

Miksi valita NSnappy?

  • Omavalvontasuunnitelman mukaan räätälöity digitaalinen omavalvontapalvelu
  • Räätälöidyt ja aikataulutetut omavalvontatehtävät
  • Omavalvonnan helppo hallinta ja seuranta
  • Hälytykset poikkeamista
  • Omavalvonnan luotettavuus ja läpinäkyvyys
  • Tiedot aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä
  • Raportoinnin helppous
  • Auditointivalmius
  • Mahdollisuus automatisoida omavalvonnan mittaukset NSnappy® mittalaitteilla

NSnappy auttaa huolehtimaan turvallisuudesta ja laadusta koko tuotantoprosessin matkalta

 

 

Kysy rohkeasti lisää! Lue lisää ratkaisuistamme teollisuuden toimijoille

 

Katso video, jossa Lari Maasalo esittelee Kyrö Distillery Companylle kehittämämme ratkaisun!

NSnappy® omavalvontapalvelu soveltuu myös ammattikeittiöille

Lue lisää

Haluatko sujuvoittaa arjen rutiineja digitaalisella omavalvonnalla?

Kuulemme mielellämme lisää laadunvalvonnan tarpeistanne, ja autamme löytämään työarkeanne helpottavan ja tehostavan ratkaisun.

Ota yhteyttä