NSnappy® Koulutuspalvelut

Koulutuspalveluiden avulla NSnappy®-omavalvontapalvelun ja siihen kuuluvien mittalaitteiden käyttöönotto on vaivatonta.

Kysy lisätietoja!

Koulutuksen avulla varmistat, että digitaalisen NSnappy® omavalvontapalvelun käyttö on tavoitteellista ja lisäarvoa tuottavaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Koulutusvalikoimastamme löydät vaihtoehdot niin itsenäiseen opiskeluun ja ryhmäkoulutuksiin kuin yksilöllisesti räätälöityihin koulutuksiin joko etänä tai paikan päällä asiakkaan omissa tiloissa.

 

Tutustu koulutusvaihtoehtoihin:

NSnappy® tutuksi! -videokoulutus NSnappy Help Centerissä 24/7

Kaikki NSnappy® käyttäjät voivat hyödyntää itsenäisen opiskelun materiaaleja NSnappy Help Centerissä 24/7. Videokoulutuksessa perehdymme NSnappy® omavalvontapalvelun käyttöön sekä perus- että pääkäyttäjän näkökulmasta. Lisäksi videolla esitellään NSnappy® mittalaitteiden käyttöä.

NSnappy® tutuksi! -ryhmäkoulutukset

Tarjoamme lisämaksusta kaikille NSnappy® käyttäjille yhteisiä ryhmäkoulutuksia etäkoulutuksena. Ryhmäkoulutuksissa esitellään vakiomuotoisen NSnappy® omavalvontapalvelun sekä siihen liittyvien NSnappy® mittalaitteiden käyttöä. Järjestämme erilliset koulutukset NSnappy® peruskäyttäjille ja pääkäyttäjille.

Räätälöidyt NSnappy® tutuksi! koulutukset

Räätälöity NSnappy® koulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat yksilöllisen koulutuksen. Koulutuksessa käydään läpi asiakkaan omaa NSnappy ympäristöä® peruskäyttäjän ja -pääkäyttäjän näkökulmasta. Koulutuksessa harjoitellaan asiakkaalla käytössä olevien NSnappy® mittalaitteiden käyttöä. Koulutus voidaan toteuttaa etäkoulutuksena tai asiakkaan omissa tiloissa lähikoulutuksena.

Koulutuspalveluiden hyödyt

  • NSnappy® omavalvontapalvelun ja mittalaitteiden nopea ja tehokas käyttöönotto
  • Henkilöstön perehdytys palvelun käyttöön osaavan kouluttajan ja kattavien koulutusmateriaalien avulla
  • Lähikoulutus tarjoaa mahdollisuuden harjoitella palvelun ja mittalaitteiden käyttöä konkreettisesti asiakkaan omassa toimintaympäristössä

Haluatko kuulla lisää koulutuspalveluista?

Ota yhteyttä