Teollisuus

Teollisuuden tarpeisiin ja vaativiin olosuhteisiin soveltuvat prosessien, laadunvalvonnan ja langattoman tiedonsiirron sekä etävalvonnan valmislaiteratkaisut.

Teollisuuden valmislaiteratkaisut

Teollisuuden tarpeisiin ja vaativiin olosuhteisiin tarjoamme laajan joukon erilaisia Nokeval-mittalaitteita. Valmislaiteratkaisumme tarjoavat valikoiman testattuja ja hyväksi todettuja peruslaitteitamme esimerkiksi prosessien ja laadun valvontaan ja langattomaan tiedonsiirtoon.

Laitteemme on suunniteltu kestämään erityisesti teollisuuden käyttöä, ja niitä on testattu vaativissa ympäristöissä. Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Tuotekehityspalvelut

Tuotekehityksemme lähtee käyntiin aina palvelun tai tuotteen konseptointilla ja vaatimusmäärittelyllä. Haluamme varmistaa, että kehitettävä tuote palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, kestää aikaa ja tuottaa oikeanlaista hyötyä myös loppuasiakkaallesi. Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa.

Tutustu tuotteisiimme!

Tuotteet

Haastavat toimintaympäristöt

Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa. Meiltä saat kokonaisvaltaiset ja tehokkaat IoT-ratkaisut kaikkiin mittaamisen tarpeisiin, myös vaativissa olosuhteissa. Kotimaista laatua laitteista palveluun.

Tutustu ratkaisuihimme haastaviin toimintaympäristöihin

Sulautetut järjestelmät

Olennainen osa IoT-ratkaisujamme ovat sulautetut järjestelmät. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki järjestelmät pääkonttorillamme Nokialla. Kotimainen suunnittelutyö ja monipuolinen osaaminen IoT-ratkaisujen parissa on olennainen osa toteutustemme ketteryyttä.

Lue lisää sulautetuista järjestelmistä

Teollinen internet

Suunnittelemme IoT-ratkaisuja erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Teollinen internet tarjoaa entistä kustannustehokkaampia toteutustapoja IoT-ratkaisujen muodossa. IoT-palveluihimme sisältyy sekä laitesuunnittelu että valmistus.

Tutustu teollisen internetin ratkaisuihin

Teollisuus on esineiden internetin suuri hyötyjä

Lue lisää!

Etsitkö kumppania?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!