Teollisuus

Teollisuuden tarpeisiin ja vaativiin olosuhteisiin ja toimintaympäristöihin tarjoamme prosessien, laadunvalvonnan ja langattoman tiedonsiirron ja etävalvonnan valmislaiteratkaisuja sekä kustomoitavan digitaalisen alustapalvelun IoT-mittalaitteille. Valikoimassamme on yli 500 valmistamaamme laitemallia, joista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita.

Helppokäyttöiset mittaus- ja laadunvalvontaratkaisumme tehostavat teollisuuden prosesseja ja esimerkiksi laboratorioissa toimivien ammattilaisten päivittäistä toimintaa. Ratkaisumme varmistavat lopputuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden vaativissa olosuhteissa.

Alustapalvelu IoT-mittalaitteille teollisuuden ja laboratorioiden tarpeisiin sekä muihin kriittisiin olosuhteisiin

Automatisoimalla olosuhdevalvonnan vähennämme manuaalista mittaamista, parannamme teollisuuden ja laboratorioiden prosessien valvontaa ja varmistamme korkean laadun.

Älykkäät IoT-mittalaitteet ja näytöt sekä tukiasemat

Yli 500 tuotteen valmislaitevalikoimastamme löydät luotettavat, kestävät ja helppokäyttöiset perusmittalaitteet, langattomat IoT-mittalaitteet ja anturit sekä näytöt ja tukiasemat kriittisten olosuhteiden parempaan mittaamiseen ja laadunvalvontaan sekä tiedonsiirtoon. Laitteemme on suunniteltu kestämään erityisesti teollisuuden käyttöä, ja niitä on testattu vaativissa ympäristöissä.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omassa elektroniikkatehtaassamme Nokialla.

Digitaaliset ja langattomat ratkaisut teollisuuden toimijoille

Langattomilla IoT-mittalaitteilla digitalisoit ja automatisoit mittaustiedon keruun ja tallentamisen järjestelmiin. NSnappy®-alustapalvelun avulla voit seurata ja raportoida valvontapisteiden olosuhteissa tapahtumia muutoksia. Teknologiariippumaton NSnappy® voidaan integroida myös muihin järjestelmiin.

Tuotekehityspalvelut

Tuotekehityksemme lähtee käyntiin aina palvelun tai tuotteen konseptointilla ja vaatimusmäärittelyllä. Haluamme varmistaa, että kehitettävä tuote palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, kestää aikaa ja tuottaa oikeanlaista hyötyä myös loppuasiakkaallesi. Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa.

Elintarviketeollisuus omavalvonnan edelläkävijänä

Omavalvonnalla on elintarviketuotannossa tärkeä merkitys tuoteturvallisuuden ja laadun takaajana. Sen avulla pyritään varmistamaan, että kuluttajille tarjotaan vain korkealaatuisia ja turvallisia elintarvikkeita. Olemme kehittäneet elintarviketuotannon tarpeisiin ratkaisuja niin jatkuvaan automaattiseen valvontaan kuin pistemäisiin näytemittauksiin.

Katso video, jossa Lari Maasalo esittelee Kyrö Distillery Companylle kehittämämme ratkaisun!

Muuntamoiden etävalvontaratkaisu sähkö- ja energiateollisuudelle

Ennaltaehkäise muuntamovahinkojen merkittävät suorat korjauskustannukset ja välilliset kustannukset, kuten vahingonkorvaukset jakeluhäiriöistä.

Järjestelmä valvoo muuntajan pintalämpötilaa ja muuntamon lämpötilaa, mahdollisia vesivuotoja tai asiatonta kulkua muuntamolle sekä hälyttää poikkeamista mittauksissa. Tämä ennaltaehkäisee vahinkoja, kuten sähkömuuntajien tulipalot ja tulvavauriot sekä sähkönjakelun häiriöt. Etävalvonta vähentää huoltokäyntejä ja säästää sekä aikaa että kustannuksia. Järjestelmä soveltuu mm. pylväs- ja puistomuuntamoihin, sähkökeskuksiin ja -huoneisiin.

Teollinen internet

Suunnittelemme IoT-ratkaisuja erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Teollinen internet tarjoaa entistä kustannustehokkaampia toteutustapoja IoT-ratkaisujen muodossa. IoT-palveluihimme sisältyy sekä laitesuunnittelu että valmistus.

Tutustu teollisen internetin ratkaisuihin

Varmistamme, että työn laatu pysyy korkeana ja loppukäyttäjät tyytyväisinä.

Etsitkö kumppania?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!