Teollisuus

Helppokäyttöiset mittaus- ja laadunvalvontaratkaisumme tehostavat teollisuuden prosesseja ja esimerkiksi laboratorioissa toimivien ammattilaisten päivittäistä toimintaa. Ratkaisumme varmistavat lopputuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden vaativissa olosuhteissa.

Alustapalvelu IoT-mittalaitteille teollisuuden ja laboratorioiden tarpeisiin sekä muihin kriittisiin olosuhteisiin

Automatisoimalla olosuhdevalvonnan vähennämme manuaalista mittaamista, parannamme teollisuuden ja laboratorioiden prosessien valvontaa ja varmistamme korkean laadun.

Älykkäät IoT-mittalaitteet ja näytöt sekä tukiasemat

Yli 500 tuotteen valmislaitevalikoimastamme löydät luotettavat, kestävät ja helppokäyttöiset perusmittalaitteet, langattomat IoT-mittalaitteet ja anturit sekä näytöt ja tukiasemat kriittisten olosuhteiden parempaan mittaamiseen ja laadunvalvontaan sekä tiedonsiirtoon.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omassa elektroniikkatehtaassamme Nokialla.

Digitaaliset ja langattomat ratkaisut teollisuuden toimijoille

Langattomilla IoT-mittalaitteilla digitalisoit ja automatisoit mittaustiedon keruun ja tallentamisen järjestelmiin. NSnappy®-alustapalvelun avulla voit seurata ja raportoida valvontapisteiden olosuhteissa tapahtumia muutoksia. Teknologiariippumaton NSnappy® voidaan integroida myös muihin järjestelmiin.

Teollisuuden IoT-ratkaisut

Tuotekehityspalvelut

Tuotekehityksemme lähtee käyntiin aina palvelun tai tuotteen konseptointilla ja vaatimusmäärittelyllä. Haluamme varmistaa, että kehitettävä tuote palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, kestää aikaa ja tuottaa oikeanlaista hyötyä myös loppuasiakkaallesi. Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa.

Elintarviketeollisuus omavalvonnan edelläkävijänä

Omavalvonnalla on elintarviketuotannossa tärkeä merkitys tuoteturvallisuuden ja laadun takaajana. Sen avulla pyritään varmistamaan, että kuluttajille tarjotaan vain korkealaatuisia ja turvallisia elintarvikkeita. Olemme kehittäneet elintarviketuotannon tarpeisiin ratkaisuja niin jatkuvaan automaattiseen valvontaan kuin pistemäisiin näytemittauksiin.

Teollinen internet

Suunnittelemme IoT-ratkaisuja erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Teollinen internet tarjoaa entistä kustannustehokkaampia toteutustapoja IoT-ratkaisujen muodossa. IoT-palveluihimme sisältyy sekä laitesuunnittelu että valmistus.

Tutustu teollisen internetin ratkaisuihin

Varmistamme, että työn laatu pysyy korkeana ja loppukäyttäjät tyytyväisinä.

Etsitkö kumppania?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!