Teollisuus

Helppokäyttöiset mittaus- ja laadunvalvontaratkaisumme tehostavat teollisuuden prosesseja ja esimerkiksi laboratorioissa toimivien ammattilaisten päivittäistä toimintaa. Ratkaisumme varmistavat lopputuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden vaativissa olosuhteissa.

Alustapalvelu IoT-mittalaitteille teollisuuden ja laboratorioiden tarpeisiin sekä muihin kriittisiin olosuhteisiin

Automatisoimalla olosuhdevalvonnan vähennämme manuaalista mittaamista, parannamme teollisuuden ja laboratorioiden prosessien valvontaa ja varmistamme korkean laadun.

Teollisuuden valmislaiteratkaisut

Teollisuuden tarpeisiin ja vaativiin olosuhteisiin tarjoamme laajan joukon erilaisia Nokeval-mittalaitteita. Valmislaiteratkaisumme tarjoavat valikoiman testattuja ja hyväksi todettuja peruslaitteitamme esimerkiksi prosessien ja laadun valvontaan ja langattomaan tiedonsiirtoon.

Laitteemme on suunniteltu kestämään erityisesti teollisuuden käyttöä, ja niitä on testattu vaativissa ympäristöissä. Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omassa elektroniikkatehtaassamme Nokialla.

Digitaaliset ja langattomat ratkaisut teollisuuden toimijoille

Langattomilla IoT-mittalaitteilla digitalisoit ja automatisoit mittaustiedon keruun ja tallentamisen järjestelmiin. NSnappy®-alustapalvelun avulla voit seurata ja raportoida valvontapisteiden olosuhteissa tapahtumia muutoksia. Teknologiariippumaton NSnappy® voidaan integroida myös muihin järjestelmiin.

Teollisuuden IoT-ratkaisut

Tuotekehityspalvelut

Tuotekehityksemme lähtee käyntiin aina palvelun tai tuotteen konseptointilla ja vaatimusmäärittelyllä. Haluamme varmistaa, että kehitettävä tuote palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, kestää aikaa ja tuottaa oikeanlaista hyötyä myös loppuasiakkaallesi. Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa.

Teollisuus on esineiden internetin suuri hyötyjä

Lue lisää!

Elintarviketeollisuus omavalvonnan edelläkävijänä

Omavalvonnalla on elintarviketuotannossa tärkeä merkitys tuoteturvallisuuden ja laadun takaajana. Sen avulla pyritään varmistamaan, että kuluttajille tarjotaan vain korkealaatuisia ja turvallisia elintarvikkeita. Olemme kehittäneet elintarviketuotannon tarpeisiin ratkaisuja niin jatkuvaan automaattiseen valvontaan kuin pistemäisiin näytemittauksiin.

Haastavat toimintaympäristöt

Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa. Meiltä saat kokonaisvaltaiset ja tehokkaat IoT-ratkaisut kaikkiin mittaamisen tarpeisiin, myös vaativissa olosuhteissa. Kotimaista laatua laitteista palveluun.

Tutustu ratkaisuihimme haastaviin toimintaympäristöihin

Liiketoimintaympäristöt

IoT-ratkaisuista on hyötyä monissa eri liiketoimintaympäristöissä. Langattomuus mahdollistaa nopeat kokeilut, räätälöinnit ja joustavat järjestelmärakenteet täysin uudella tapaa. Eri toimialat hyötyvät IoT:n mahdollisuuksista lukuisin tavoin.

Lue lisää ratkaisuistamme erilaisille toimialoille

Teollinen internet

Suunnittelemme IoT-ratkaisuja erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Teollinen internet tarjoaa entistä kustannustehokkaampia toteutustapoja IoT-ratkaisujen muodossa. IoT-palveluihimme sisältyy sekä laitesuunnittelu että valmistus.

Tutustu teollisen internetin ratkaisuihin

Tutustu tuotteisiimme!

Valmislaiteratkaisumme tarjoavat valikoiman testattuja ja hyväksi todettuja peruslaitteitamme esimerkiksi prosessien ja laadun valvontaan ja langattomaan tiedonsiirtoon. Laitteemme on suunniteltu kestämään erityisesti teollisuuden käyttöä, ja niitä on testattu vaativissa ympäristöissä.

Tuotteet

Etsitkö kumppania?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!