Teollinen internet

Teollinen internet tarjoaa mahdollisuudet entistä parempaan prosessioptimointiin, koneiden huollon ennakointiin ja poikkeustilanteiden valvontaan. Järjestelmät keräävät dataa kaikista halutuista kohteista, tallentavat sen automaattisesti valittuun järjestelmään ja tarjoavat mahdollisuuden optimoinnille tietoon perustuvan analyysin kautta.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Mittaa ja optimoi tuotantoprosessin eri vaiheita teollisen internetin avulla

Erilaiset mittaussovellukset sopivat tuotantoprosessin eri vaiheisiin prosessin alusta loppuun. Teollisen internetin ratkaisut keräävät tarvitsemasi tiedot ja siirtävät mittausdatan sinne, missä sitä tarvitset.

Ennakoi koneiden huoltotarpeita
Optimoi prosessin eri vaiheita
Kokoa mittausdata yhtenäiseksi kokonaisuudeksi

Teollinen internet mukautuu käyttäjänsä prosessiin

Mittaa lämpötiloja, pyörimisnopeuksia, täyttöasteita, kappalemääriä, tuotantoaikoja tai mitä vaan tarvitsetkin. Yhdistämme oikeanlaiset anturit kohteeseen sopivaan tiedonsiirtoteknologiaan, ja kuljetamme datan valitsemaasi järjestelmään. Tarvittaessa toteutamme myös täysin räätälöityjä datankeruujärjestelmiä.

Uudista liiketoimintaasi teollisen internetin avulla

Erilaisia antureita ja mahdollisuuksia kertätä dataa on saatavilla enemmän kuin koskaan aiemmin. Hyödynnä saatavilla olevaa tietoa, ja tehosta tuotantoaikoja, vähennä reklamaatioita tai tunnista prosessin heikot lenkit ja vaihda ne toimivampiin. Teollinen internet tarjoaa keinot datan nopeaan ja tehokkaaseen varastointiin esimerkiksi sähköisten lomakkeiden ja raporttien muodossa.

Teollisen internetin ratkaisuista aidosti hyötyä

Luotettava data on kehitystyön pohja. Dataa on saatavilla loputtomasti, mutta sen laatu vaihtelee. Oikeat anturityypit, tiedonsiirtoratkaisut ja analysointimenetelmät valitsemalla tehostat prosessiasi merkittävästi ja säästät selvää rahaa.

Optimointi uudelle tasolle

Saat dataa koneiden toiminnasta, kapasiteetista ja mahdollisista poikkeustilanteista. Optimoi toimintaa tiedon perusteella entistä sujuvammaksi.

Ennakoi huoltotarve

Tarkkaile reaaliajassa koneiden toimintaa, näet muutokset heti niiden tapahtuessa. Ajoita huollot oikein ennen kalliita laiterikkoja ja seisokkeja.

Arkistoi kätevästi

Raportit kerääntyvät ohjelmaan automaattisesti ja ne arkistoidaan digitaalisessa muodossa. Löydät helposti sen minkä tarvitset.

Johda tiedolla

Tee päätöksiä faktojen perusteella ja jaa tietoa helposti sitä tarvitseville. Teollinen internet mahdollistaa datan jakamisen useille käyttäjille rooleihin sopeutettuna, mikä vähentää manuaalista työtä.

Gasum valvoo kalibrointilaboratorionsa olosuhteita langattomasti.

Gasum on kotimainen kaasualan asiantuntijayritys, jonka toiminnan päätavoitteena on kehittää pohjoismaista kaasuekosysteemiä määrätietoisesti ja vastuullisesti.

Tutustu Gasumin tapaan hyödyntää teollista internetiä toiminnassaan.

Lue koko tarina

Lisätietoja teollisesta internetistä?

Lue lisää ratkaisuistamme teollisuuteen.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja