Tuotekehityspalvelut

Kustomoidut mittausratkaisut sekä joustava, muokattava ja teknologiariippumaton pilvipalvelualusta
IoT-ratkaisuille ja tiedonkeruuseen kaikkiin toimintaympäristöihin.

Pilvipalvelualusta IoT-ratkaisuille ja tiedonkeruuseen kaikkiin toimintaympäristöihin

Olemme kehittäneet pilvipohjaisen alustapalvelun, jonka ominaisuudet ovat sellaisia, että ne mahdollistavat palvelun muokkaamisen laajasti erilaisten asiakkaiden ja eri toimialojen tarpeisiin. Teknologiariippumattomuutensa ansiosta se voidaan integroida joustavasti erilaisiin järjestelmiin. Palvelu sopii myös mobiilikäyttöön – erillistä mobiilisovellusta ei tarvita.

Järjestelmäkehitys ja laitekehitys

Kun valmislaiteratkaisuistamme ei löydy asiakkaan tarpeeseen tai toimintaympäristöön täsmällistä mittausratkaisua, kehitämme asiakkaan tarpeisiin kustomoidun ratkaisun.

Tarjoamme asiakkaillemme laitteiden ja ohjelmistojen kehitystä projektin määrittelystä lopputuotteen valmistukseen saakka. Asiantuntijamme auttavat löytämään parhaat ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Olemme teknologiariippumaton toimija, minkä ansiosta tuotekehityksemme valitsee aina parhaiten soveltuvan langattoman tiedonsiirtotavan jokaiseen kohteeseen. Tuotekehityksemme on täysin kotimaista, mikä takaa ketterän palvelun sekä suunnittelun että valmistuksen aikana.

Tuotekehitysprojektin tavoitteena voi olla täysin uuden laitteen tai palvelun rakentaminen, tai nykyisen tuotteen modifiointi. Tuotekehityspalvelumme suunnittelee myös uudelleen omasta nykyisestä valikoimastamme löytyviä laitteita uusiin käyttötarkoituksiin sopiviksi.
Teknologiajohtaja Lari Maasalo - Nokeval Oy

Lari Maasalo
Teknologiajohtaja, Nokeval Oy

Kehitys on intohimomme

Toimivan IoT -teknologian kehittäminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista asiakastarpeiden ymmärtämiseen ja tuotekehitystyöhön. Nokevalin IoT -teknologian kehitystyötä on tehty yli 40 vuotta. Nokevalin IoT –teknologia ja sen sisältämät tuotteet sekä palvelut ovat ainutlaatuisia Suomessa kehitettyjä huipputeknologisia mittalaitteita ja softatuotteita.

Tarjoamme osaamisemme käyttöösi - ota yhteyttä!

Langaton tiedonsiirto

Langaton tiedonsiirto ja siihen käytetty ratkaisu määräytyy aina sovelluksen vaatimusten mukaan. Minne laitteet sijoitetaan ja montako niitä halutaan, onko verkkovirtaa vai pelkkä paristo ja siirretäänkö tietoa muutaman kerran päivässä vai lähes jatkuvasti? Valitsemme tiedonsiirtotavan aina sovellukseen sopivaksi. Olemme teknologiariippumaton toimija, joten laaja valikoimamme mahdollistaa aina parhaan ratkaisun valinnan.

Lue lisää langattomasta tiedonsiirrosta

Lue blogista lisää tuotekehitysprojekteistamme ja IoT-ratkaisuistamme!

Etsitkö kumppania tuotekehitykseen?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!