IoT-tuotekehitysyhteistyö – Älykäs VILPE Sense -vuotopaikannin kattojen kosteusvaurioiden torjuntaan

Kattojen kosteusvauriot jäävät usein huomaamatta ennen kuin on liian myöhäistä. Rakenteisiin tunkeutunut vesi voi aiheuttaa kalliin ja vaikeasti korjattavan remontin. VILPE halusi tarjota tähän kunnossapidon haasteeseen ratkaisun kehittämällä vuotopaikantimen, joka auttaa ennaltaehkäisemään kosteusvaurioita jopa tuhansien neliömetrien kokoisilla katoilla.

VILPE Sense -vuotopaikannin tarkkailee katon kosteustasoa jatkuvasti ja paikallistaa mahdolliset vuodot nopeasti ja tarkasti. Paikannin hälyttää vuodoista sekä muista kattojen kosteusongelmista, jolloin mahdollisiin vaurioihin voidaan reagoida välittömästi.

VILPE Sense -vuotopaikannin on kehitetty tuotekehitysyhteistyönä Nokevalin kanssa, ja vuotopaikantimet valmistetaan Nokevalin elektroniikkalaitoksessa Nokialla.

“Yhteistyö Nokevalin kanssa on arvokasta ja kannattavaa. Meille on suuri etu, kun Nokevalilta löytyy sekä suunnittelu että laitevalmistus talon puolesta, kuin myös pitkä kokemus tuotekehityksestä.”

Veli-Pekka Lahti, tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, Vilpe Oy

Katso video, joka esittelee VILPE Sense -vuotopaikantimen toimintaa, ja inspiroidu IoT:n tuomista mahdollisuuksista pidentää kattojen elinikää:

Miksi Nokevalin tuotekehityspalvelut?

  • Räätälöidyt ratkaisut: Nokevalin tuotekehityspalvelut tarjoavat liiketoimintatarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja.

  • Innovatiivinen yhteistyö: Vilpen kanssa tekemämme yhteistyö on esimerkki siitä, kuinka voimme luoda ainutlaatuisia ratkaisuja yhdessä.

  • Ammattitaito ja pitkä kokemus: Hyödynnä Nokevalin vahva asiantuntemus ja vuosikymmenien kokemus erilaisten mittalaitteiden valmistuksesta ja pilvipalveluiden kehittämisestä.

Etsitkö tuotekehityskumppania IoT-projektiisi? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi!

Ota yhteyttä Lue lisää tuotekehityspalveluistamme