Tavataan Teknologia 22 -messuilla 3.-5.5.

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Olemme tänäkin vuonna mukana Teknologia-messuilla! Mahtavaa päästä taas messufiilikseen ja kasvokkaisiin kohtaamisiin pitkän etäilyajanjakson jälkeen. Nappaa talteen osastonumeromme 6e68 ja tule juttusille!

Asiantuntijoiltamme saat näkemyksiä langattomaan tiedonsiirtoon sekä vinkkejä erilaisten suureiden mittaamiseen työarkeasi helpottavilla pilvipalveluilla ja IoT-laitteilla.

Jos sinua pohdituttaa esimerkiksi jokin näistä, piipahda luonamme vaihtamassa ajatuksia:

 • Teollisuus :heart: langaton signaali – uhka vai mahdollisuus?
  Jutellaan, miten langaton tiedonsiirto voi auttaa ympäristön ja olosuhteiden muutosten seurannassa.
  Lue artikkelistamme, miten monet teollisuuden alat hyödyntävät jo IoT-teknologiaa.

 • WLAN, 2G/3G/4G/5G, NB-IoT, LoRaWAN, Bluetooth…
  Langattomien IoT-tekniikoiden viidakko on valtava, ja jokaisella teknologialla on omat vahvuutensa. Kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten sopivat teknologiat.

 • Mitä hyödyt hankkimalla suunnittelun, pilvipalvelualustan ja laitteet yhdestä talosta?
  Tarjoamme asiakkaillemme koko paketin teknologiariippumattomasti, aina laitesuunnittelusta ja tuotannosta digitaaliseen palvelualustaan ja kotimaassa valmistettuihin laitteisiin asti. Jutellaan, voisiko tämä yhden luukun taktiikka palvella teidän tarpeitanne.

  Lue asiakkaamme eGaten kokemuksia siitä, miten heidän tarpeensa pohjalta räätälöity ainutlaatuinen IoT-ratkaisu toi avun betonivalujen reaaliaikaiseen valvontaan.

 • IoT-mittalaitteet – missä mennään?
  Tuoteuutuuksia ja teknisiä speksejä luvassa! Tule tutustumaan uusimpiin IoT-laitteisiin, jotka tekevät työarjestasi entistä älykkäämpää vapauttaen manuaaliseen mittaamiseen kuluvaa työaikaa johonkin muuhun.

Uusinta uutta! Olosuhteiden valvontaan kehitetty digitaalinen NSnappy®-palvelumme astui päivänvaloon helmikuussa 2022!

NSnappy®-palvelumme skaalautuvuuteen on panostettu huomattavasti. Yhdessä uuden sukupolven IoT-laitteidemme kanssa alusta on sovellettavissa useisiin liiketoimintaympäristöihin, jotka ovat tällä hetkellä murroksessa. Esimerkiksi Smart City -projektit ovat käynnissä ympäri maailmaa, teollisuudessa on paljon tarpeita datan keruuseen ja sen esittämiseen, foodservice-sektorilla halutaan entistä enemmän tehostaa prosesseja, ja kuljetuksessa halutaan panostaa mm. reaaliaikaisten olosuhteiden mittaamiseen ja kuljetusten seuraamiseen. NSnappy®-palvelua hyödynnetään jo ammattikeittiöissä, joissa se digitalisoi ja automatisoi omavalvonnan rutiinit. Lue lisää NSnappysta ammattikeittiöille.

Voimme auttaa asiakkaitamme monenlaisissa olosuhteiden valvonnan tarpeissa teknologiariippumattomasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kuulisimme mielellämme, minkälaisiin digitaalisen murroksen haasteisiin juuri teidän yrityksenne on tarttumassa.

Jos sinulla on vauhdikas messuaikataulu luvassa, ota etukäteen yhteyttä ja sovitaan kalenteriisi parhaiten solahtava jutteluhetki.

Nähdään Teknologia 22-messuilla Messukeskuksessa, emme malta odottaa!

Sovitaanko tapaaminen Teknologia 22 -messuille?

Ota yhteyttä