Haemme myyntipäällikköä energiseen myyntitiimiimme

HAKU PÄÄTTYNYT

💡 Oletko myynnin vakuuttava ammattilainen ja nälkäinen tuloksentekijä?

💡 Kuvailisitko itseäsi modernin b2b-myynnin osaajaksi?

💡 Uskotko, että määrätietoisuus, sinnikkyys ja positiivisuus ovat tulevaisuuden myyjän onnistumisen edellytyksiä?

➡️ jos vastasit kolme kertaa kyllä, voisit olla tiimimme uusi

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ!

Kasvuvauhtimme kiihtyessä entisestään, haemme lisämuskeleita energiseen myyntitiimiimme. Myyntipäällikön tehtävässä vastaat alustapalvelumme ja IoT-laitteiden myynnistä ja pääset tekemään hommia niin olemassa olevien kuin uusienkin asiakkaittemme kanssa. Asiakassegmenttimme ovat ammattikeittiöt, teollisuus ja rakentaminen, ja myyntitoiminta kohdistuu niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Pääasiallinen asiakaskuntasi koostuu kotimaisista asiakkaista, mutta tulevaisuudessa enenevissä määrin myös ulkomaisista kumppaneista.

Tahtotilamme on kasvaa paljon, ja tämä edellyttää myös sinulta luuriin tarttumista ja ovien avaamista! Meillä kyse on ratkaisumyynnistä, jossa aito kiinnostus asiakkaan auttamiseen sekä myynnillinen asenne ja kuuntelemisen taito ovat kaikki kaikessa. Toivommekin, että laitat koko persoonasi peliin, kun myyt ja tarjoat uskottavasti tuotteitamme ja palveluitamme.

Mitä tarvitset onnistuaksesi?

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset jo aiempaa kerrytettyä kokemusta b2b-myynnistä ja intohimoa ammatilliseen kasvuun. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen, mutta kyky hahmottaa teknisiä ratkaisuja on välttämätön tässä roolissa. Arvostamme paljon mahdollista aiempaa b2b-myyntikokemusta myös Suomen ulkopuolelle, ja toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa sekä riittävää ruotsin kielitaitoa. Kokemus avainasiakasvastuista sekä onnistuneista b2b-myynticaseista vakuuttavat meidät.

Toivomme sinulta reipasta asennetta, liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja kykyä haistaa bisneksen kasvumahdollisuuksia. Sen vuoksi myös itseohjautuvuus ja periksiantamattomuus, sekä kyky kestää myynnillisiä paineita ja epävarmuuttakin ovat hyödyksi. Positiivinen perusvire elämään auttaa sinua myös, samoin kuin uteliaisuus. Edellytämme sinulta myös matkustusvalmiutta, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme valitulle henkilölle mielenkiintoisen työkentän kasvavassa ja kehittyvässä teknologia-alan konkariyrityksessä. Esihenkilönäsi toimii myyntijohtaja ja hänen lisäkseen saat tueksesi innostuneen myynti- ja kehitystiimin. Saat meiltä parhaat materiaalit ja välineet työsi menestykselliseen hoitamiseen.

Meillä tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan työarjen keskelläkin puhallamme kaikki yhteen hiileen. Teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä ja toki riippuen siitä missä vaikutat. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua viikoittain useamman kerran Nokialla, jossa sijaitsee yhtiön pääkonttori, tuotekehitysyksikkö, palvelutuotanto ja oma elektroniikkatuotantolaitos.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Haku paikkaan on auki 7.5.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme Enniltä, soittoajat ma 17.4. klo 14-16 ja pe 28.4. 9-11  p. 040 630 8125 tai Empulta, ma 24.4 klo 13-14.30 p. 0400 71014.