Ammattikeittiöt

Ammattikeittiöille, ravintoloille ja elintarviketeollisuudelle tarjoamme ekologiset ja vastuulliset foodservice- ja hygieniaratkaisut sekä digitaalisia alustapalveluita ammattikeittiöiden johtamiseen ja työprosessien sujuvoittamiseen.

Nyt se on täällä! 

Uuden sukupolven digitaalinen omavalvontapalvelu NSnappy® tekee ruoka- ja asiakasturvallisuuden johtamisesta helpompaa ja digitaalisempaa kuin koskaan.

Tutustu uuteen omavalvontapalveluun

Digitaaliset omavalvontapalvelut ammattikeittiöille

Foodservice-alan asiakkaille olemme jo vuosien ajan kehittäneet erilaisia pilvipohjaisia alustapalveluita, joilla valvotaan erilaisia kohteita, laitteita ja tiloja. Mittauskohteet määrittyvät mm. omavalvontasuunnitelmasta sekä toimista hygienian ja asiakasturvallisuuden takaamiseksi.

Uusi NSnappy® on jo toisen sukupolven digitaalinen omavalvontapalvelu, joka automatisoi ammattikeittiön omavalvontaan liittyvät rutiinit ja auttaa toiminnan johtamisessa. NSnappy®-palvelu vapauttaa keittiöissä aikaa, lisää ruoka- ja asiakasturvallisuutta ja tuo säästöjä. Lue lisää NSnappy®-omavalvontapalvelusta!

OVA-palvelu on ensimmäisen sukupolven digitaalinen omavalvontapalvelu ammattikeittiöille. Palvelun avulla voit digitalisoida ja automatisoida omavalvontasuunnitelman (HACCP) sekä erilaiset dokumentit. Tutustu OVA-palveluun!

Lisäpalvelut digitaaliseen omavalvontaan

Koulutuspalveluillamme varmistat, että digitaalisen omavalvontapalvelun käyttö on tavoitteellista ja lisäarvoa tuottavaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
Lue lisää koulutuspalveluistamme.

NSure-elinkaaripalvelut takaavat omavalvontalaitteillesi jatkuvan takuun ja ajallaan huolletut laitteet ilman käyttökatkoksia.
Tutustu NSure-elinkaaripalveluihin.

Vastuullisesti tuotettu valmistuotekonsepti ammattikeittiöille

Foodservice-alan toimijoille sekä elintarviketeollisuudelle tarjoamme SUP-direktiivin mukaisen, ekologisen ja vastuullisesti tuotetun valmistuotekonseptin, jonka avulla he voivat sekä elintarvike- ja asiakasturvallisesti että kustannustehokkaasti valmistaa, säilyttää ja kuljettaa valmisateriat.

Ekologiset hygieniaratkaisut

Ammattikeittiöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin tarjoamme lisäksi ekologisen ja vastuullisesti tuotetun hygieniaratkaisun.

Tutustu ratkaisuihimme ammattikeittiöille!

Etsitkö ratkaisua ammattikeittiölle?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!