Ruoanvalmistus & Hygienia

Ammattikeittiöille, ravintoloille ja elintarviketeollisuudelle tarjoamme ekologiset ja vastuulliset foodservice- ja hygieniaratkaisut sekä digitaalisten palveluiden alustan ammattikeittiöiden johtamiseen ja työprosessien sujuvoittamiseen.

Digitaalisten palveluiden alusta ammattikeittiöille

Foodservice-alan asiakkaille olemme jo vuosien ajan kehittäneet erilaisia pilvipohjaisia alustapalveluita, joilla valvotaan erilaisia kohteita, laitteita ja tiloja. Mittauskohteet määrittyvät mm. omavalvontasuunnitelmasta sekä toimista hygienian ja asiakasturvallisuuden takaamiseksi.

OVA-palvelu on digitaalinen omavalvontapalvelu ammattikeittiöille. Palvelun avulla voit digitalisoida ja automatisoida omavalvontasuunnitelman (HACCP) sekä erilaiset dokumentit.

Vastuullisesti tuotettu valmistuotekonsepti ammattikeittiöille

Foodservice-alan toimijoille sekä elintarviketeollisuudelle tarjoamme SUP-direktiivin mukaisen, ekologisen ja vastuullisesti tuotetun valmistuotekonseptin, jonka avulla he voivat sekä elintarvike- ja asiakasturvallisesti että kustannustehokkaasti valmistaa, säilyttää ja kuljettaa valmisateriat.

Ekologiset hygieniaratkaisut

Ammattikeittiöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin tarjoamme lisäksi ekologisen ja vastuullisesti tuotetun hygieniaratkaisun.

Etsitkö ratkaisua ammattikeittiölle?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!