Varmista oikeat olosuhteet digitaalisella omavalvonnalla ja saavutat merkittäviä liiketoimintahyötyjä

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Huolella toteutettava omavalvonta on sisäänkirjoitettu vastuullisen yrityksen DNA:han. Se vahvistaa kuluttajien luottamusta yritystä kohtaan, ja automatisoimalla rutiinitehtävät se myös vapauttaa resursseja liiketoiminnan kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Tutustu digitaaliseen omavalvontapalveluumme, OVA-palveluun, joka tuo kilpailuetua eri toimialojen asiakkaillemme automatisoimalla omavalvonnan rutiinitehtävät.

Omavalvonnan viranomaisvaatimukset ovat monilla toimialoilla korkeat, ja yhtä lailla myös kuluttajat vaativat enenemissä määrin läpinäkyvyyttä ostamansa tuotteen tai palvelun valmistusprosessilta. Eri teollisuuden alojen monimuotoiset prosessit ja automatisoitu tuotanto voivat vaatia satojen kohteiden ja jopa tuhansien mittauspisteiden hallintaa. Myös reaaliaikaisen tiedon saanti ja raportointi ovat monille haaste liikkuvan työn vauhdittamassa arjessa.

teollisuus-olosuhteiden-omavalvonta_1920x1080
OVA-palvelu takaa luotettavan olosuhteiden seurannan ja auttaa toimintaprosessien kehittämisessä.

Digitaalinen omavalvontapalvelumme, OVA-palvelu, on langaton, palvelupohjainen omavalvonnan kokonaisratkaisu, joka skaalautuu eri kokoisiin tarpeisiin eri toimialoille. Palvelu soveltuu kaikentyyppiseen valvontaan ja tiedonkeruuseen. Helppokäyttöinen ja automatisoitu järjestelmä kerää reaaliaikaista tietoa useasta mittauspisteestä, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin vikatilanteisiin estäen lisävahingot. Valvonta tapahtuu verkkopalvelun kautta missä tahansa, ja selkeällä käyttöliittymällä on mahdollista hallita satoja eri kohteita.

OVA-palvelu on langaton, palvelupohjainen omavalvonnan kokonaisratkaisu, joka skaalautuu eri kokoisiin tarpeisiin eri toimialoille.

OVA-palvelu takaa luotettavan olosuhteiden seurannan ja auttaa toimintaprosessien kehittämisessä, tuotannon laadun parantamisessa ja hävikkien minimoinnissa. Palvelun käyttö poistaa inhimilliset riskit toiminnan tasaisen laadun tieltä.

OVA-palvelulla saavutat merkittäviä liiketoimintahyötyjä

 • Keräät tietoa helposti mistä tahansa, myös liikkuvista kohteista
 • Mittaat ja dokumentoit ajantasaisesti ja automaattisesti
 • Optimoit resurssien ja energian käytön
 • Tehostat toimintaa ja realisoit kustannussäästöt nopeasti
 • Nopeutat muutoksiin ja vikatilanteisiin reagointia sekä estät lisävahingot hälytysten avulla
 • Parannat laatua, vähennät hävikkiä ja vahvistat kilpailukykyä
 • Kiinteät ja ennakoitavat käyttökustannukset
OVA-palvelun avulla esim. rakentamisen aikaisia olosuhteiden muutoksia voidaan seurata ja valvoa etänä. Tiedot ovat langattomasti ja reaaliaikaisesti kaikkien tarvitsevien saatavilla.

OVA-palvelu helpottaa useiden eri toimialojen omavalvonnan arkea

OVA-palvelu on helposti sovellettavissa eri toimialojen moninaisiin omavalvonnan mittaustarpeisiin.

 • Elintarviketeollisuus: raaka-aineiden ja tuotteiden varastoinnin olosuhteiden valvonta, kylmäketjun hallinta, tuote-erien jäljitettävyys, hygieniamittaukset
 • Foodservice: elintarvikkeiden säilytystilojen valvonta, pikajäähdytysten valvonta ja jäähdytysaikataulujen kirjaukset, astianpesun lämpötilamittaukset, ateriakuljetukset, vastaanottotarkastukset, siisteys ja hygienia.
  Lue lisää OVA-palvelusta ammattikeittiöille.
 • Huolto- ja kunnossapitotoiminta: mittaukset ja kirjaukset kentältä, muistiinpanot, tehtävät
 • Kauppa: kylmävarastot ja -hyllyt, varastotilojen olosuhdeseuranta, tavaraerien kirjaukset, ja jäljitys, pintahygieniamittaukset
 • Kiinteistö: lämpötilan ja kosteuden seuranta, huolto- ja kunnossapitomittaukset ja kirjaukset kentällä
 • Kuljetus: kylmä- ja lämminkuljetukset, tavaraerien vastaanotot ja seuranta
 • Laboratoriot ja tutkimuskohteet: olosuhteiden valvonta, mittaukset, tiedonkeruu ja dokumentointi
 • Siivous ja hygienia: pintahygieniamittaukset, aistinvaraiset arviot, muistiinpanot, työkirjaukset
 • Prosessiteollisuus: prosessien etävalvonta, mittaukset, seuranta, hälytykset, optimointi
 • Rakennusteollisuus: rakennusaikainen olosuhdeseuranta, betonivalujen lämpötilavalvonta ja lujuuden kehitys, kosteuden hallinta

OVA-palvelu soveltuu kaikentyyppiseen valvontaan ja tiedonkeruuseen.

OVA-palvelu sujuvoittaa keittiöammattilaisten työtä
OVA-palvelu sujuvoittaa keittiöammattilaisten työtä automatisoimalla ammattikeittiön omavalvontaan liittyvät rutiinitehtävät.

Pienellä alkuinvestoinnilla pitkäaikainen ratkaisu tuottavuuden parantamiseksi

OVA-palvelulla on ennakoitavat ja edulliset käyttökustannukset. Langattomuus mahdollistaa laitteiden asentamisen ilman kaapelivientejä seinien läpi tai pitkän matkan päähän, mikä vähentää aloituskustannuksia. Lisäksi langattomuus tekee järjestelmästä joustavamman. Laitteita on helppo siirrellä paikasta toiseen ja mahdollisesti myöhemmin tarvittavat lisälaitteet ovat helposti asennettavissa. Langattomuus mahdollistaa myös palvelun käytön vaihtuvissa kenttäolosuhteissa, ja seuranta on aina saatavilla verkkopalvelun kautta.

Palveluun kuuluvat laitteet ja pilvipalvelu ovat luotettavia ja kestäviä. Laadun takeena on suomalainen mittaustekniikan osaaminen, vuosien kokemus sekä huolellinen valmistus Suomessa. OVA-palvelu asennetaan käyttövalmiina ja toimitukseen sisältyy käyttöopastus.


Varmista oikeat olosuhteet. Kysy lisää digitaalisesta omavalvonnasta.

Varmista oikeat olosuhteet. Kysy lisää digitaalisesta omavalvonnasta.

Ota yhteyttä