Tutustu ammattikeittiön omavalvonnan mittalaitteisiin, jotka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja äärilämpötiloja

Tuomo Röppänen Tuomo Röppänen LinkedIn

NSnappy-omavalvontapalvelumme langattomat mittalaitteet on suunniteltu kestämään muun muassa pakkasta, kolahduksia, roiskeita tai kiehuvan kuumaa ruokaa. Tutustu tässä artikkelissa tarkemmin älykkäisiin mittalaitteisiin, joilla varmistat keittiösi omavalvonnan tason luotettavasti ja vaivattomasti.

NSnappy-omavalvontapalvelun useat hyödyt perustuvat palvelun kanssa langattomasti toimiviin mittalaitteisiin. Sekä NSnappy-pilvipalvelu että siihen kuuluvat mittalaitteet ovat suunnittelultaan ja valmistukseltaan kotimaista tuotantoa. Kaikissa laitteissa on otettu hyvin tarkasti huomioon ammattikeittiöympäristö ja siihen liittyvät vaatimukset. Olemmekin tarjonneet laadukkaita ja luotettavia mittalaitteita ammattikeittiöille jo yli 20 vuoden ajan.

Tutustu omavalvonnan mittalaitteisiin:

Varastotilojen mittalaite valvoo lämpötilaa automaattisesti

NSnappy Kide on langaton mittalaite, joka on suunniteltu valvomaan lämpötilaa keittiön kylmälaitteissa, kuten pakastimissa, kylmähuoneissa, vitriineissä ja vetolaatikoissa. Laite mittaa lämpötilaa jatkuvasti ja sen keräämät lämpötilatiedot näkyvät reaaliajassa NSnappy-palvelussa. Älykkään seinätelineen avulla laitetta on helppo kalibroida ja tarvittaessa vaihtaa – kaikki tiedot mittauspisteestä pysyvät ennallaan seinätelineessä, vaikka itse laite vaihdettaisiin uuteen. Kestävällä kotelolla on myös hyvä kolhujen sietokyky.

NSnappy_mittalaitteet_Kide
NSnappy Kide on pienikokoinen mittalaite, joka kestää kylmää ja kuumaa (-30…+50℃), vettä (IP67) ja puhdistusaineita.

Jäähdytysmittalaite huolehtii elintarvikkeiden jäähdytysprosessista

Langaton NSnappy Cool -jäähdytysmittalaite mittaa elintarvikkeiden jäähdytysprosessin monitoroiden jäähdytyksen lämpötilaa ja siihen kuluvaa aikaa. Mittalaite sopii kaikkiin jäähdytyskaappeihin eikä se vaadi erillistä asennusta. NSnappy Cool antaa varmuuden, ettei ruoan laatu, turvallisuus ja säilyvyys kärsi. Mitä nopeampi esimerkiksi jäähdytys on, sitä parempi säilyvyys tuotteelle saadaan. Tämän tiedon NSnappy Cool antaa automaattisesti.

NSnappy Cool -laitteessa on pidike, jonka avulla laite voidaan kiinnittää nopeasti jäähdytettävän astian reunalle ja mittapiikki voidaan asettaa astian reunan yli helposti ruokaan. Laitetta ei tarvitse laittaa erikseen päälle vaan se käynnistyy, kun laite asetetaan vuoan reunalle ja mittapiikki ruokaan. Mittaustulokset tallentuvat laitteesta automaattisesti NSnappy-palveluun.

omavalvonta_nsnappylla_jaahdytys
NSnappy Cool jäähdytyslaite toimii näppärästi yhteen GN-vuoan kanssa.

Astianpesun mittalaite seuraa lämpötilaa kaikissa pesuvaiheissa

Langaton NSnappy Wash -mittalaite on suunniteltu astianpesukoneiden lämpötilaprofiilin mittaamiseen. Laitetta on erittäin helppo ja nopea käyttää, eikä se vaadi erillistä asennusta. Laite asetetaan astianpesukoriin ja kori laitetaan normaalisti astianpesukoneeseen. Laite mittaa tarkasti pesuveden lämpötilaa esipesun, pesun ja huuhtelun aikana. Lämpötilatiedot siirtyvät automaattisesti NSnappy-palveluun.

omavalvonta_nsnappylla_astianpesu
Vesitiiviin (IP68) ja vahvoja kemikaaleja kestävän NSnappy Wash -mittalaitteen käyttöikä on yli viisi vuotta.

Piikkilämpömittari elintarvikkeiden sisälämpötilojen nopeaan mittaamiseen

NSnappy Sense -mittalaite on helppo ja nopea tapa todentaa tuotteiden sisälämpötiloja. Laitteella voi mitata esimerkiksi tarjoilu-, valmistus- ja vastaanottolämpötiloja. Mittalaite on täysin integroitu NSnappy-palveluun, jolloin mittaustulos on heti nähtävissä ohjelmassa ja mittaustulos on helppo tallentaa ohjelmaan reaaliaikaisesti mittauksen yhteydessä. Sense-mittalaite ei käytä Bluetooth-teknologiaa, jolloin mahdollisia yhteysongelmia mobiililaitteiden kanssa ei ole.

nsnappy-mittalaitteet-sense_1920x1080
Jokainen NSnappy Sense -mittalaite on tarkasti kalibroitu 0,5℃ asteen tarkkuuteen.

Pintahygieniamittari antaa pintapuhtauden tuloksen sekunneissa

NSnappy Hygi on pintahygieniamittauksiin soveltuva langaton mittalaite. Pintahygieniatulokset saadaan mitattua jopa alle minuutissa ja näin riittämättömään pintapuhtauden tulokseen päästään reagoimaan välittömästi. Pintahygienianäyte otetaan UltraSnap-testipuikolla, joka asetetaan NSnappy Hygi-mittalaitteeseen analysoitavaksi.

Laitteessa käytettävä tunnistustekniikka on ATP eli adenosiinitrifosfaatin bioluminesenssi. ATP:tä löytyy kaikessa eläin- ja kasvimateriaalissa, jolloin tulokset ovat hyvin tarkkoja ja UltraSnap-testipuikot keräävät pienetkin mikro-organismit pinnalta.

Tallennetut tulokset siirtyvät automaattisesti NSnappy-palveluun, josta käyttäjä pääsee tarkkailemaan tuloksia. Pintahygieniamittauksista on mahdollista luoda erilaisia raportteja ja trendikäyriä.

NSnappy_mittalaitteet_Hygi_1920x1080
NSnappy Hygi -mittalaite on suunniteltu pintojen nopeaan mittaamiseen.

Infrapunalämpömittari on nopea väline vastaanottotarkistuksiin

NSnappy Sense IR -mittalaite on helppo tapa todentaa tuotteiden lämpötiloja. Laite soveltuu parhaiten esimerkiksi pakastetuotteiden vastaanottotarkastuksiin.

Infrapunamittari antaa tuloksen välittömästi ja sitä voi käyttää hyvin myös kylmätilojen lämpötilojen kirjaamiseen, mikäli säilytystiloissa ei ole automaattista lämpötilaseurantaa (NSnappy Kide). Laite on täysin integroitu NSnappy-palveluun, jolloin mittaustulos on heti nähtävissä ohjelmassa ja mittaustulos on helppo tallentaa ohjelmaan reaaliaikaisesti mittauksen yhteydessä. Mittalaite ei käytä Bluetooth-teknologiaa, jolloin mahdollisia yhteysongelmia mobiililaitteiden kanssa ei ole.

NSnappy_mittalaitteet_SenseIR_1920x1080
NSnappy Sense IR -mittalaite on helppo tapa todentaa tuotteiden lämpötiloja.

Mikä on tukiasema ja mihin sitä tarvitaan?

NSnappy Hub on LoraWan-tukiasema, joka varmistaa mittalaitteiden tietojen lähettämisen NSnappy-pilvipalveluun. Tukiasemaa vaaditaan mittalaitteiden langattoman toimivuuden takaamiseksi ja tyypillisesti yksi tukiasema per toimipiste riittää. Asennuksen yhteydessä asentajamme varmistaa laitteiden kuuluvuuden.

hub_ammattikeittion_langaton_tukiasema

Laitteet toimivat yhdessä NSnappy-pilvipalvelun kanssa

NSnappy on markkinoiden laajin ammattikeittiöiden omavalvontaan erikoistunut palvelu, joka auttaa seuraamaan keittiön ruokaturvallisuuden tasoa kuorman saapumisesta hävikkiin asti.

NSnappyn avulla voidaan aidosti digitalisoimaan omavalvonta- ja siivoussuunnitelma sekä niihin liittyvät rutiinitehtävät. Rutiinitehtäviä voidaan helposti ajastaa oikealla päivälle ja kelloajalle, jolloin palvelu pitää huolen, että tehtävät suoritetaan suunnitelman mukaisesti.

nsnappy-toimipisteet-artikkeli_1920x1080

NSnappy-pilvipalvelusta käyttäjät pääsevät tarkkailemaan ja analysoimaan omia tietojaan reaaliajassa. Ohjelmassa on mahdollista luoda erilaisia raportteja ja käyttäjäkohtaisia näkymiä käyttäjäroolien mukaan.

Skaalautuva palvelu muovautuukin kunkin yrityksen omavalvonnan tarpeiden mukaan soveltuen hyvin eri kokoisten yritysten tarpeisiin pienistä kahviloista ketjuohjattuihin ravintoloihin.

Rajapinnat tukevat integraatioita muihin järjestelmiin

NSnappy on suunniteltu tukemaan erilaisia integraatiota. Palvelu tarjoaa REST API-ohjelmointirajapinnan, jonka avulla on mahdollista toteuttaa integraatioita muiden järjestelmien kanssa. NSnappy tukee myös useita eri laiterajapintoja tietojen keräämiseen laitteilta suoraan pilvipalveluun. Nokevalin laitteet on luonnollisesti integroitu palveluun.

Tilatut laitteet siirtyvät automaattisesti asiakkaan laiterekisteriin, josta ne voidaan vaivattomasti asentaa käyttöön. Palvelua kehitetään jatkuvasti ja se tulee jatkossa myös mahdollistamaan SSO-kertakirjautumisen.

Korkea tietoturva

NSnappy on rakennettu Amazon AWS -pilvipalveluita käyttäen. Niitä kehitetään ja päivitetään jatkuvasti, joten tietoturva pysyy korkeana. Palveluumme kerätyt tiedot tallennetaan aina EU-alueella. Tiedonsiirroissa käytetään salattuja yhteyksiä, joten tiedot käyttäjän ja pilvipalvelun välillä ovat salattuja.

Kysyttävää digitaalisesta omavalvonnasta?

Ota yhteyttä