Uusi Cell2-tukiasema saatavilla Ova-palvelu­kokonaisuuteen

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Ova-palvelukokonaisuuteen kuuluvasta Cell-tukiasemasta on saatavilla päivitetty laiteversio 1.10.2021 alkaen.

Uusi Cell2-tukiasema (Cell2-Sky-Link-RS485-LTE, Cell2-Sky-Link-RS485-LAN) korvaa aiemman Cell1-tukiaseman (Cell-Sky-Link-RS485-3G). Jo käytössä olevat Cell1-tukiasemat toimivat jatkossakin normaalisti, eli niitä ei tarvitse vaihtaa uuteen malliin kesken käytön.

Cell2-tukiaseman käyttötarkoitus

Cell2-tukiasema toimii aiemman Cell1-laiteversionsa tapaan tukiasemana suljetun LoRa-verkon ja internetin välillä. Se vastaanottaa mittaustietoa – esimerkiksi ilman kosteudesta, lämpötilasta tai paineesta – langattomilta antureilta käyttäen Nokevalin Sky-protokollaa ja välittää tämän mittaustiedon eteenpäin GSM-verkon kautta Ovaport-palveluun.

Cell2-tukiaseman hyödyt

Cell2-tukiaseman sisäistä rakennetta on optimoitu ja se siirtyy käyttämään energiatehokkaampaa 4G-verkkoa aiemman mallin käyttämän 3G-verkon sijaan. Uusi malli on roiskeenkestävä eli se soveltuu hyvin myös ulkotiloihin. Sähkökatkoksiin on varauduttu mukana tulevilla varakäyntiparistoilla.

Cell2-tukiaseman yhteensopivuus muihin laitteisiin

Cell2-tukiasema on yhteensopiva kaikkien Nokevalin Sky-protokollaa käyttävien antureiden ja mittalaitteiden kanssa. Sky on Nokevalin oma LoRa-radiomodulaatioon perustuva radiotekniikka, joka tuo tehokkaan LoRa-modulaation edut ja hyvän kuuluvuuden käyttöön ilman riippuvuutta LoRaWAN-operaattoriverkoista. Lue lisää LoRaWan- ja Sky-tekniikoiden hyödyistä.

Huom! Cell2-tukiasema ei ole sellaisenaan yhteensopiva MTR-sarjan lähettimien kanssa. Cell2-asemaan on kuitenkin mahdollista yhdistää FT20-vastaanotin, jolloin se toimii myös MTR-sarjan lähettimien kanssa.

Lisätietoja

Tutustu laitteen teknisiin ominaisuuksiin ja käyttöohjeisiin.

Heräsikö kysyttävää Cell2-tukiasemasta?

Ota yhteyttä