Tutustu tekijöihin – olemme täällä sinua varten

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Tinkimätön pyrkimys kaikkia osapuolia hyödyttävään kestävään lopputulokseen on arvo, joka ohjaa meitä nokevalilaisia päivittäisessä toiminnassamme. 

Toimme hiljattain markkinoille uuden digitaalisen omavalvontapalvelun, NSnappyn. Haluamme kertoa sinulle tässä artikkelissa, minkälainen tiimi palvelun mukana hyppää tueksenne edistämään sujuvampaa ja ruokaturvallisempaa keittiöarkea. NSnappy on rakennettu niiden kokemusten ja kommenttien pohjalta, joita asiakkaamme ovat esiin nostaneet. Tätä aineetonta pääomaa on Nokevalille karttunut ammattikeittiöiden omavalvonnasta viimeisen 20 vuoden ajalta.

Haluamme olla kasvollinen kumppani

Arvomaailmaamme ei sovi asioiden saattaminen puolitiehen. Asiakkaan palveleminen aina ensimmäisestä kontaktista lähtien on meille kunnia-asia. Haluamme olla asiakkaan tukena koko suhteemme ajan ja tältä pohjalta olemme rakentaneet palvelupolkumme harkiten. Nämä kokemukset ovat muovanneet tiimimme sellaiseen muotoon, että pystymme olemaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme apuna.

Asiakaspalvelusta apua

asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme Päivi ja Lotta

Olemme puhelinsoiton päässä. Asiakaspalvelussamme palvelee arkisin iloinen kaksikko, Päivi ja Lotta. Asiakaspalveluun voit soittaa asiassa kuin asiassa. Nopea tavoitettavuus onkin tärkeässä roolissa, kun mieltä painaa jokin pikainen pulma. Asiakaspalvelustamme saat nopeasti vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tarpeen mukaan asiakaspalvelumme ohjaa kysymykset aiheestasi parhaiten tietävälle asiantuntijalle. Asiakastukemme ottaa suoraa yhteyden asiakkaaseen, joten turhat välikädet poistuvat ja kysymyksiin saadaan vastaukset mahdollisimman nopeasti.

Koulutus- ja asennuspalvelut takaavat vaivattoman käyttöönoton

antti ja juuli
Antti ja Juuli huolehtivat, että NSnappy-palvelun käyttöönotto on asiakkaillemme vaivatonta.

Sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pätee myös NSnappyn käyttöönottoon. Käyttöönottovaiheessa palvelusta rakennetaan asiakkaan kanssa juuri heidän näköisensä kokonaisuus.

Palvelun räätälöitävyys takaa loistavan asiakaskokemuksen. Prosessissa hyödynnetään omavalvontasuunnitelmaa ja muun muassa palveluun lisättävät tehtävät luodaan sen pohjalta. Mikäli asiakas haluaa päivitystä tai konsultaatiota omavalvontasuunnitelmansa, löytyy meiltä tähänkin asiantuntemusta.

Käytännönläheistä koulutusta

Yhdessä laadittu suunnitelma viedään käytäntöön etä- tai lähikoulutuksilla asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutuksella varmistetaan riittävä osaaminen NSnappyn käyttöön ja ominaisuuksiin.

Tiedämme, että arki ammattikeittiöissä on usein hektistä. Kouluttajallamme Juulilla on vankka kokemus ammattikeittiöissä työskentelystä, joten koulutus on hyvin käytännönläheinen. Koulutukset räätälöidään erikseen pää- ja peruskäyttäjille parhaan oppimistuloksen takaamiseksi. Käytännönläheiset koulutukset ovatkin saaneet kiitosta asiakkailtamme.

Kuten tuttua on, tärkeät kysymykset heräävät monesti vasta käyttöönoton jälkeen käytännön kokemuksen kautta. Koulutukseemme kuuluvilla jälkikatsauksilla huolehdimme asiakkaasta myös varsinaisen käyttöönottokoulutuksen jälkeen. Autamme setvimään arjessa esiin nousseet kysymykset ja haasteet. Tukemme ei toki pääty jälkikatsaukseenkaan, vaan olemme aina valmiita palvelemaan.

Täydet hyödyt asennuspalvelun avulla

Tärkeä osa NSnappyn käyttöönottoa on omavalvontalaitteiden asennus. Oikeaoppisesti suoritettu laitteiden asennus takaa täydet hyödyt palvelusta. Nokevalin asentajat ovat koulutettuja toimimaan keittiöympäristössä. Ammattilaisen tekemällä asennuksella varmistetaan, että sensorit on asetettu oikein ja mittaustuloksiin voi luottaa. Tärkeää on myös varmistaa laitteiden kuuluvuus, sillä Nokevalin mittalaitteet ovat täysin langattomia.

Olemme täällä sinua varten

Myyntitiimiläiset
Vesa, Jori, Eero ja Tuomo auttavat mielellään räätälöimään tarpeitasi vastaavan omavalvontaratkaisun.

Olemme pyrkineet luomaan palveluprosessin, joka tukee asiakkaidemme menestystä. Haluatko sinäkin onnistua kanssamme? Ota yhteyttä tiimimme ja katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä Tutustu NSnappyyn