Teknologia22-messujen jälkitunnelmat – kiitokset ja kuulumiset

Nokeval LinkedIn

Teknologia22-tapahtuma on nyt taputeltu. Iso kiitos kaikille osastollamme vierailleille, muille näytteilleasettajille sekä messujen järjestäjille! Oli hienoa kokoontua yhteen alan osaajien kanssa ja nähdä teitä kasvotusten.

“Aidot kohtaamiset messuilla pitkältä tuntuneen tauon jälkeen ovat palanneet. Oli hienoa nähdä alan uutuuksia ja jutella ihmisten kanssa jälleen kasvotusten. Mieleen jäi positiivisesti kotimaisten pilvipalveluiden lisääntynyt tarjonta, jota itsekin edustamme”, teknologiajohtajamme Lari Maasalo sanoo.

“Yleinen fiilis Teknologia-messuilla oli välivuosien jälkeen tunnusteleva. Oli mukava nähdä paikalla monenlaisia teknologiatoimijoita tuotteineen. Itselleni yhtenä mielenkiintoisimpana asiana jäivät mieleen uudet näyttömallit, joiden kirkkaus ja responsiivisuus olivat nousseet erinomaiselle tasolle. Nokevalin osastolla vierailijoita kiinnostivat erityisesti langattomat teknologiat ja uusi integraatioalustamme NSnappy”, kertoo asiakkuuspäällikkömme Vesa Viitamäki.

“Meillä on kyky tarjota teollisuuden toimijoille kokonaisvaltaisia räätälöityjä ratkaisuja. Iloksemme saimme huomata, että näille on aito tarve ja langaton tiedonsiirto kiinnostaa monia”, kertoo toimitusjohtajamme Jani Vähäsöyrinki.

Messuarvonnan voittaja on valittu!

Nokevalilla oli messumenossa mukana myös perinteinen arvontalaatikko. Tällä kertaa ideana oli keksiä hauska loppu uuden olosuhteiden valvontaan kehitetyn NSnappy-alustapalvelumme sloganille:

Enemmän aikaa olla… (keksi tähän hauska loppu)

NSnappyn virallinen slogan on Enemmän aikaa olla parempi pomo ja vaikka pitäydymme tässä myös jatkossa, täytyy sanoa, että arvonnassa saadut vaihtoehdot olivat idealtaan hyvin samantyyppisiä ja oikein kuvaavia palveluamme ajatellen. Hupsunhauskojen sloganien sijaan saimmekin läjän varsin asiapitoisia sloganeja, joista voittajaksi valikoitui:

Enemmän aikaa olla ihminen

Voittaja-sloganin valintaperuste: NSnappy-palvelu valvoo olosuhteita vapauttaen työntekijöiden aikaa niiltä rutiininomaisilta tehtäviltä, joissa ihmisen läsnäoloa ei tarvita. Näin työntekijöille vapautuu enemmän aikaa toteuttaa niitä merkityksellisiä tehtäviä, joissa ihmisen läsnäoloa aidosti vaaditaan. Kuten vaikka olla parempi pomo.

Onnea sloganin keksinyt Riku Kyllönen! Olemme tiedottaneet slogan-nikkaria henkilökohtaisesti ja palkintona ollut lämpömittari (arvo 332,50 €, alv. 0%) on toimitettu voittajalle.

Lämpömittari

Jäikö messuilta mieleen jotain kysyttävää tuotekehityspalveluistamme tai laitteistamme?

Ota yhteyttä