Nokeval ja Voimatel yhteistyöhön – valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa jatkossa ensiluokkaista asennus- ja huolenpitopalvelua Nokevalin digitaalisten ratkaisujen asiakkaille

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Nokeval ja Voimatel ovat sopineet kumppanuudesta, jossa molempien yhtiöiden asiantuntijuus ja osaaminen valjastetaan palvelemaan Nokevalin asiakkaiden tarpeita. Tarve valtakunnalliselle palveluverkostolle syntyi luonnollisena seurauksena sille, kun Nokeval julkaisi uuden NSnappy®-alustapalvelun ammattikeittiösektorille. Kasvava tarve asennuksien osalta vaatii osaavaa kumppania. Voimatelin koko maan kattava palveluverkosto mahdollistaa ensiluokkaisen asennus- ja huolenpitopalvelun Nokevalin digitaalisten ratkaisujen asiakkaille. Yhteistyö käynnistyy 1.4.2022.

Nopeaa asennuspalvelua avaimet käteen -menetelmällä

Nokeval ja Voimatel yhdistävät voimansa taatakseen asiakkailleen ensiluokkaiset digitaaliset ratkaisut – molempien asiantuntijuus ja osaaminen valjastetaan asiakkaiden digitaalisten kyvykkyyksien parantamiseen.

Nokevalin hiljattain julkaisema NSnappy®-palvelu on kehitetty automatisoimaan ja digitalisoimaan omavalvonta- ja olosuhdevalvontaa missä tahansa toimintaympäristössä, ja palvelun sovellutusmahdollisuudet ovat laajat. Voimatelin ratkaisut tukevat Nokevalin digitaalisten palveluiden asiakkaille tarjottavia asennus- ja huolenpitopalveluita.

Kumppanuuden avulla asennusten vasteajat lyhenevät huomattavasti. Jatkossa Nokeval pystyy luovuttamaan asiakkailleen suuretkin kokonaisuudet avaimet käteen -palveluna.

Jussi Antikainen
KUVA: Jussi Antikainen

“Pystyimme tarjoamaan Nokevalille juuri sitä, mitä he asiakkailleen haluavat tarjota, eli laaja-alaista osaamista ja vankkaa kokemusta asennus- ja huolenpitopalveluista eri teollisuudenaloilla sekä lisäksi koko maan kattavan palveluverkoston”, avaa liiketoimintajohtaja Jussi Antikainen Voimatelin vahvuuksia Nokevalin kumppanina.

Autamme asiakkaitamme vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa

Nokevalin digitaalinen alustapalvelu NSnappy® ja siihen liitettävät älykkäät IoT-mittalaitteet ovat kehitetty mittaamaan ja valvomaan erilaisia olosuhteita, kuten esimerkiksi lämpötilaa ja kosteutta sekä niiden muutoksia. NSnappy®-palvelu mahdollistaa näin ollen esimerkiksi lämpötilan optimoinnin, mikä tuo suoria säästöjä energiankulutukseen. Lisäksi huoltotarpeiden ennakoinnin kautta saadaan säästöjä esimerkiksi laitteiden energia- ja huoltokustannuksiin. Työprosessien automatisointi ja digitalisointi optimoi toimintaa, tehostaa yrityksen suorituskykyä ja tuo niin suoria kuin välillisiä kustannussäästöjä.

Nokevalin ja Voimatelin kumppanuus avaakin molemmille osapuolille uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää ratkaisuja energiatehokkuuden kehittämiseen vastuullisemmaksi eri toimialoilla. Energiatehokkuuden edistäminen on kannattavaa vastuullisuutta, sillä se torjuu myös ilmastonmuutosta.

Markku Lukkari
KUVA: Markku Lukkari

“Kumppanuus mahdollistaa myös ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan energiatehokkuuden kehittämiseen”, kertoo Nokevalin liiketoimintajohtaja Markku Lukkari.

Lisätietoja:

Nokeval Oy, liiketoimintajohtaja Markku Lukkari, markku.lukkari@nokeval.com, +358 500 682 605

Voimatel Oy, liiketoimintajohtaja Jussi Antikainen, jussi.antikainen@voimatel.fi, +358 44 723 7517


Nokeval kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä 40 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 4,6 miljoonaa euroa. Lisätietoa: nokeval.com

Voimatel on sähkö- ja tietoverkkojen sekä niitä tukevien järjestelmien, elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Varmistamme asiakkaidemme kriittisten järjestelmien ja verkkojen palvelukyvyn. Rakennamme vastuullisempaa, hiilineutraalia yhteiskuntaa suunnittelemalla, toteuttamalla ja optimoimalla ilmastoa rasittamattomia energiaratkaisuja. Alan suurimpiin kuuluvana toimijana asiakkainamme ovat mm. eurooppalaiset teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä monet yritykset, kaupungit ja kunnat. Voimatelin yli 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta ja Virosta käsin. Voimatelin omistaa suomalainen Osuuskunta KPY.
Lisätietoa: voimatel.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä