Avasimme uuden toimipisteen Helsinkiin

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Uusi toimipisteemme Helsingissä on avattu! Lämpimästi tervetuloa kasvokkaisiin kohtaamisiin valovoimaisiin ja monipuolisiin työtiloihimme VALO Hotel & Work Helsinkiin. Uusissa tiloissa toimii jatkossa myös asiakaspalvelumme, joka on valmiina palvelemaan asiakkaitamme eri puolilla Suomea entistä nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin. Päätoimipisteemme Nokialla jatkaa toimintaa entiseen tapaansa.

”Vahvistamme uuden toimipisteen myötä jalansijaamme pääkaupunkiseudulla. Olemme entistä lähempänä asiakkaitamme, ja tiloissa toimivasta asiakaspalvelusta käsin pystymme palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti kaikkialle Suomeen.”
Jori Lukkari, myyntijohtaja

Meille on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin. Pysäköintihalli löytyy näppärästi VALOn alakerrasta ja erilaisten työskentelytilojen lisäksi samassa rakennuksessa toimii myös hotelli, ravintola, lounge-baari ja wellness-osasto.

Nähdään VALO Work Helsingissä Mannerheimintiellä!

Nokevalin omistuspohjaa uusittiin ja monipuolistettiin kesäkuussa 2021, jolloin uudet sijoittajat tekivät yritykseen miljoonainvestoinnit. Uuden toimipisteen avaaminen on osa vahvaan kasvuun tähtäävää strategiaa. Lue lisää kasvutavoitteistamme.

Kuvat: VALO Hotel & Work

Etsitkö kumppania liiketoimintaprosessien digitalisoimiseen tai vastuullisten ratkaisujen toteuttamiseen?

Ota yhteyttä Tervetuloa käymään