Uusia osaajia asiakaspalvelu- ja markkinointi­tiimeihin

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Syksyn alkaessa asiakaspalvelu- ja markkinointitiimimme saivat lisävahvistuksia.

Asiakaspalvelussa asiakkaidemme mieltä askartaviin kysymyksiin vastaa 17.8.2021 alkaen myyntikoordinaattori Päivi Kunnari. Päivin vastuulla ovat asiakas- ja myyntipalveluun liittyvät toimet sekä niiden kehittäminen. Lue lisää siitä, miten asiakkaan auttaminen on Päiville intohimo.

”On ollut huikeaa päästä Nokevalille ja tutustua mahtaviin työkavereihin. Ensimmäinen päiväni alkoi tiimipäivällä, jossa pääsin heti tutustumaan omaan tiimiini ja oli kiva saada heti kasvot kollegoille. Lotan hellässä huomassa mentiin ensimmäinen viikko ja Lotan pelisilmällä pääsinkin nopeasti työn touhuun ja sain kosketuksen Nokevalin asiakkaisiin.

Toinen viikkokin lähti käyntiin pienillä perhosilla vatsan pohjassa, kun junan nokka lähti Nokialle kohti pääkonttoria. Vastaanotto oli Nokian päässä ihanan lämmin ja mitä mahtavin. On ilo todeta, että tunnun kuuluvani porukkaan. Lämmin kiitos kaikille!”

Päivi Kunnari
myyntikoordinaattori

Tässä iloinen asiakaspalvelukaksikkomme! Myyntikoordinaattorit Päivi Kunnari (vas.) ja Lotta Sanneh ovat tavoitettavissa sinua varten.

Markkinointitiimissämme on aloittanut 16.8.2021 markkinointikoordinaattori Sanna Koivunen. Sannan tehtäviin kuuluvat Nokevalin markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus.

”Ensimmäiset kaksi työviikkoa on nyt takanapäin ja innostus niiden myötä aivan huipussaan. Esihenkilöni Riikan opastuksella olen saanut rauhassa tutustua uuteen työyhteisöön ja sen toimintatapoihin, minkä lisäksi olen myös päässyt vauhdikkaasti tositoimiin loppusyksyn ja ensivuoden markkinoinnin suunnittelun parissa. Luvassa on niin paljon mielenkiintoista tekemistä ja uuden oppimista, etten millään malttaisi odottaa.

Iso kiitos Nokevalin huikealle porukalle, joka on ottanut minut lämpimästi vastaan. Teillä on innokas tekemisen meininki ja on mahtavaa päästä luomaan yrityksen kasvua kanssanne!”

Sanna Koivunen
markkinointikoordinaattori

Asiakaskokemus on ykkösasia markkinointitiimiläisillemme. Kuvassa markkinointikoordinaattori Sanna Koivunen (vas.) ja markkinointi- ja viestintäjohtaja Riikka Kontio.

Tervetuloa Nokevalille Päivi ja Sanna!

Heräsikö kysyttävää? Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä