Laadunvalvonta ja mittaaminen

Laadunvalvonta on helppoa ja vaivatonta automaattisen järjestelmän avulla. Valitse asiantuntijoidemme avulla itsellesi sopivat mittauslaitteet ja datankeräysjärjestelmä. Autamme mielellämme parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä. Tarvittaessa voimme suunnitella myös täysin uusia laitteita laadunvalvontaasi sopiviksi. Kerätty tieto auttaa tekemään dataan pohjautuvia päätöksiä ja reagoimaan ajoissa. Optimoi toimintaasi dataan perustuen parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Laadunvalvontaa helposti yhden järjestelmän avulla

Hoida laadunvalvonta keskitetysti yhden järjestelmän avulla. Saman valmistajan suunnittelemat laitteet ja pilvipalvelu yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Tarkkaile lämpötilan vaihteluita haastavistakin sijainneista. Seuraa ilmankosteuden muutoksia. Varmista pintahygienia välittömästi. Ja paljon muuta yhden järjestelmän sisällä.

Mittaa useita kohteita reaaliajassa
Automaattiset hälytykset poikkeustilanteissa
Projektikokonaisuudet ikoni Kuittaukset ja raportit aina luettavissa

Laadunvarmistus siellä missä sitä tarvitset

Valitse järjestelmään haluamasi mittauspisteet ja kohteeseen sopivat anturit ja lähettimet. Lisää tai vähennä määrää tarpeen mukaan. Järjestelmä suunnitellaan aina kohteen mukaiseksi ja sisältää vain tarvitsemasi ominaisuudet.

Vaihda käyttäjiä ja heidän oikeuksiaan, muuta antureiden ja lähettimien sijainteja, lisää ominaisuuksia pilvipalveluun tai karsi ylimääräiset tarpeen muuttuessa. Järjestelmä on aina muokattavissa myös jälkikäteen. Tällä varmistamme, että palvelu on aina tarpeeseesi sopiva.

Tutustu tarkemmin pilvipalveluun

Laadunvalvonta ja mittaaminen tarvittaville suureille ja kohteille

Emme tarjoa pakettiratkaisuja, koska kokemuksemme perusteella jokainen kohde on ainutlaatuinen. Sopivan ratkaisun löytyessä palvelu on monistettavissa lukuisiin toimipisteisiin sopivaksi. Palvelumme on erityisen joustavaa, koska suunnittelemme ja toteutamme kaikki laitteet samassa toimipisteessä Suomessa.

Lue lisää langattomasta tiedonsiirrosta

Laadunvalvonta ja mittaaminen on helppo aloittaa langattoman asennuksen ansiosta

Käytä järjestelmää laadunvarmistukseen itsenäisenä tai integroi palvelu osaksi nykyistä järjestelmääsi.

Sisällytä kaikki laadunvalvonnan mittaustarpeet yhteen järjestelmään. Autamme järjestelmän suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Aina ajan tasalla

Laadun seuranta onnistuu reaaliajassa, ja saat tiedon poikkeamasta automaattisesti.

Automaattiset raportit

Tutki tarkemmin tapahtumia ja palaa ajassa taaksepäin kriittisiin hetkiin. Laadunvalvonta onnistuu myös etätyönä.

Ennakoi huoltotarpeet

Jatkuvan laadunvalvonnan ansiosta havaitset muutokset ajoissa, ja pystyt reagoimaan niihin tarvittaessa.

Jaa käyttöoikeudet halutessasi

Voit jakaa käyttöoikeuksia myös useammalle käyttäjälle, joko täydellä tai rajatulla näkyvyydellä.

Linkosuo tehosti laadunvalvontaa digitalisoimalla kirjaukset ja raportoinnin

Linkosuon laatumittausten digitalisoinnissa erityisen tärkeää oli etävalvottujen kohteiden liittäminen osaksi järjestelmää, jotta niissä tapahtuvista poikkeamista saadaan keskitetyt hälytykset automaattisesti.

Lue koko tarina
"Yllätyin siitä, miten helposti tieto on nyt saatavilla ja käytettävissä aina tarpeen tullen. Etävalvonnan automaattihälytyksillä on ollut selvä positiivinen vaikutus tuotannon seurantaan, kun järjestelmään kirjautuneet tiedot ovat aina jäljitettävissä ja ongelmatilanne paikannettavissa täsmällisesti."

Tytti Tukiainen
Laadunohjaaja, Linkosuon leipomo

Lisätietoja laadunvalvonnan toteutuksista?

Pyydä tarjous Ota yhteyttä