Kosteuden valvonta

Kosteuden valvonta auttaa optimoimaan prosessia ja reagoimaan ongelmatilanteessa. Kerää mittausdataa ilman suhteellisesta kosteudesta ja säädä laitteistojen toiminta optimaaliseksi. Langaton kosteuden valvonta kerää mittaustiedot ja lähettää ne automaattisesti valittuun järjestelmään.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja
asiakasreferenssi egate logo
asiakasreferenssi fredman logo
asiakasreferenssi linkosuo logo
asiakasreferenssi gasum logo
asiakasreferenssi herkkujuustola logo
asiakasreferenssi kyrö logo

Langaton kosteuden valvonta optimoi olosuhteita

Kerää mittausdataa huoneilmasta, julkisista tiloista, rakennustyömaalta tai mistä vain on tarpeen. Langaton kosteuden valvonta kerää mittaustiedot ja lähettää ne automaattisesti valittuun järjestelmään.

Ilman kosteuden valvonta pienentää kosteusvaurioiden riskiä, varmistaa sopivat olosuhteet tuotteiden säilytykseen ja mukavat olosuhteet ihmisille.

Väärä kosteus aiheuttaa kustannuksia

Muutokset ilman kosteudessa saattavat olla tuotantoprosessissa kohtalokkaita. Mittaa automaattisen järjestelmän avulla tilannetta jatkuvasti ja reagoi ongelmatilanteessa minimiviiveellä.

Eri anturivalinnoilla eri hyötyjä

Asiantuntijamme auttavat mielellään oikeanlaisen anturin ja lähettimen valinnassa. Käytämme laitteissamme erilaisia antureita, koska hyödyt vaihtuvat käyttökohteen mukaan. Kapasitiivinen anturi sopii parhaiten huoneilman kosteuden mittaamiseen, resistiivinen anturi taas haastaviin kosteusolosuhteisiin. Jälleenmyymme sveitsiläisen Novasinan ainutlaatuisia resistiivisiä kosteusantureita, jotka toimivat ja mittaavat luotettavasti myös jatkuvasti hyvin kosteissa olosuhteissa.

Kosteus voi olla etu tai haitta

Valvo ilmankosteutta, mittaa rakenteiden kuivumista tai laske kastepistettä automaattisen järjestelmän avulla. Langaton tiedonsiirto mahdollistaa tiedon keräämisen eri kohteista yhteen järjestelmään.

Ennakoi huoltotarve

Tarkkaile lukemia ja havaitse muutokset toiminnassa ajoissa. Huoltotarpeen ennakointi voi säästää paljon euroja.

Automaattiset hälytykset

Ongelmatilanteessa saat hälytyksen automaattisesti, ja pystyt reagoimaan tilanteeseen ajoissa. Vältä vahinkoja ja turhia kustannuksia.

Optimoi prosesseja

Mittausdataa keräämällä saat arvokasta tietoa prosessin eri vaiheista. Tieto auttaa kehittämään toimintaa kohti oikeaa suuntaa.

Tilaa raportteja

Raporttien avulla pystyt palaamaan myös ajassa taaksepäin. Raportit ovat käteviä niin omaan käyttöön kuin muille olennaisille tahoille esitettäväksi.

Herkkujuustola valvoo ilman kosteutta ympäri vuorokauden

Herkkujuustolan pääasiassa käsityönä valmistettavat tuotteet ovat erittäin herkkiä lämpötilan ja kosteuden vaihtelulle, ja pienikin muutos juustokellarin olosuhteidessa voi aiheuttaa vakavia haittoja koko tuotantoerälle.

Lue koko tarina

Lisätietoja ratkaisuista kosteuden mittaamiseen?

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja