Sulautetut järjestelmät

Nokevalilla on kattava osaaminen sulautettujen järjestelmien suunnittelusta monille teollisuuden toimijoille. Tarjoamme suunnittelupalveluja kehitysprojekteina aina tuotteiden ja palveluiden konseptoinnista valmiin tuotteen toimitukseen saakka. Erityisosaamistamme on teollisten tuotekehityshankkeiden toteuttaminen. Sulautettuihin järjestelmiin liittyvät palvelumme sisältävät mm. mekaniikkasuunnittelua, sopivien komponenttien valintaa ja hankintaa, elektroniikkasuunnittelua, tietoliikenneteknologioita sekä ohjelmistojen suunnittelua ja toteutusta.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Sulautetut järjestelmät teollisuuteen

Sulautetut järjestelmämme sisältävät tyypillisesti yhdistelmän valmista ja uniikkia tarvetta varten kehitettyä elektroniikkaa, ohjelmistoa sekä mekaniikkaa.

Suunnitteluprosessimme sisältää automaattisesti tuotekehityksen eri osa-alueet, kuten sulautettujen ohjelmistojen, elektroniikan, mekaniikan ja RF -suunnittelun. Suunnittelijamme toimivat saumattomassa yhteistyössä pilvipalvelutiimin ohjelmistokehityksen kanssa.

Projektin sujuvuuden takaa projektin aluksi tehtävä perusteellinen vaatimusten määrittely, jolla varmistetaan kehitettävän järjestelmän toimivuus ja kattavuus.

Yksittäisten laitteiden elektroniikkasuunnittelu

Nokevalilla on laaja osaaminen ja pitkä historia elektroniikan suunnittelusta ja erilaisista sulautetuista järjestelmistä. Suunnittelemamme laitteet toimivat itsenäisesti ja langattomasti. Suunnittelemme esimerkiksi erilaisia lähettimiä, näyttölaitteita sekä ohjaus- ja säätölaitteita. Tuotteet on mahdollista liittää myös jo olemassa oleviin taustajärjestelmiin.

Tarjoamamme palvelut sisältävät mm.

  • Piirikaaviosuunnittelu
  • Piirilevysuunnittelu
  • Sulautetut järjestelmät
  • Langattomat ratkaisut

Projektien kokonaistoimitukset

Sulautetun järjestelmän tuotekehitysprojektin onnistuminen pystytään ennustamaan yleensä jo alkuvaiheessa. Teemme aina aluksi tuotteen ominaisuuksien ja vaatimusten määrittelyn, jotta kehitettävän tuotteen ominaisuudet saadaan lyötyä lukkoon kaikkien osapuolten kesken.

Sulautettujen järjestelmien suunnittelun pohjana on aina konseptointi, jossa tehdyn vaatimusten määrittelyn pohjalta suunnitellaan kehitettävän järjestelmän arkkitehtuuri hankkeen budjetin ja aikataulun arvioimiseksi. Tuotteet kehitetään lähtökohtaisesti asiakkaan omiksi tuotteiksi.

Sulautettujen järjestelmien suunnittelupalvelut

Nokevalilla on kattava osaaminen useimpien langattomien tiedonsiirtotapojen toteutuksesta. Olemme teknologiariippumaton suunnittelija, eli kaikki langattomat teknologiat ovat käytettävissämme. Valitsemme aina sopivimman teknologian kohteen mukaan.

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja eri käyttökohteisiin aina yksittäisistä langattomista sensoreista suuriin laiteverkkoihin saakka.

Sulautetut järjestelmät suunnittelupalvelut ikoni
Suunnittelupalvelut

Arkkitehtuurit, suunnittelu, projektinjohto, toteutus, laadun varmistaminen

Teknologioiden valinta ikoni
Teknologioiden valinta

Asiantuntijoidemme osaamisalaan kuuluvat mm. C, C++, prosessorit, ARM, PIC, AVR, reaaliaikaiset käyttöjärjestelmät: FreeRTOS, Linux

Langaton tiedonsiirto
Langaton tiedonsiirto

LoRa, LoRaWAN, Mesh (Wirepas), NB-IoT, LTE-M, Bluetooth, Sigfox, NFC/RFID, WiFi

Projektikokonaisuudet ikoni
Projektikokonaisuudet

Konseptointi, vaatimusten määrittely, budjetointi ja aikataulu, toteutus, testaus

Lisätietoja sulautettujen järjestelmien toteutuksesta?

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja Lue lisää tuotekehityspalveluistamme