Langaton lämpötilan valvonta

Lämpötilojen valvonta on avainroolissa monessa teollisessa prosessissa. Lämpötilan mittaamisen automatisointi on erityisosaamisaluettamme, ja autamme mielellämme löytämään parhaat ratkaisut myös haastaviin kohteisiin. Suosittelemme sopivimmat anturit, langattomat tiedonsiirtoteknologiat ja datankeräysjärjestelmät jokaiseen kohteeseen.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Langaton lämpötilan valvonta tuo säästöjä

Kerää mittausdataa lämpötilasta kylmätiloista, syväjääpakastimista, uuneista, huoneilmasta tai mistä vain on tarpeen. Langaton lämpötilan valvonta kerää mittaustiedot ja lähettää ne automaattisesti valittuun järjestelmään.

Lämpötilan seuranta mahdollistaa laitteiden käyttöoptimoinnin vajaakäytön poistuessa tai sopivan käyttötehon löytyessä ja auttaa säästämään energiaa.

Valitse vain tarvitsemasi osat
Mittaa luotettavasti myös ääriolosuhteissa
Pilvipalvelualusta IoT-ratkaisuille ja tiedonkeruuseen Yhdistettävissä lähes kaikkiin järjestelmiin

Lämpötilan seuranta auttaa varmistamaan laatua

Langaton lämpötilan valvonta mahdollistaa mittaukset myös haastavissa olosuhteissa. Monipuolinen anturivalikoimamme langattomiin lähetinmalleihimme yhdistettynä taipuu moneen käyttötarkoitukseen.

Lue lisää elintarvikkeiden lämpötilojen seurannasta

Kosketukseton lämpötilan mittaaminen onnistuu infrapunatekniikan avulla

Jälleenmyymme Optriksen infrapuna-antureita ja -kameroita kosketuksettomaan lämpötilan mittaamiseen. Teollisuuskäyttöön suunnitellut laitteet ovat kompakteja ja kustannustehokkaita, minkä ansiosta niiden käyttömahdollisuudet ovat todella monipuoliset.

Tutustu tarkemmin infrapunalaitteisiin

Kehitä toimintaasi lämpötilojen valvonnan avulla arvauksien sijaan

Haluamme vastata kuhunkin mittaustarpeeseen sopivaksi räätälöidyllä ratkaisulla, joka palvelee tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sopivan ratkaisun löytyessä palvelu on monistettavissa lukuisiin toimipisteisiin sopivaksi. Palvelumme on erityisen joustavaa, koska suunnittelemme ja toteutamme kaikki laitteet samassa toimipisteessä Suomessa.

Kokonaiskuva tilanteesta

Näe kaikkien mittauspisteiden olennaiset tiedot yhdellä silmäyksellä samalta sivulta.

Automaattiset hälytykset

Tilaa hälytykset valituista kohteista ja poikkeavista tapahtumista. Järjestelmään tallentuvat hälytystiedon mukana kirjatut kuittaukset, kommentit ja suoritetut toimenpiteet.

Raportointi

Kerää haluamasi data raportille helposti luettavaan muotoon. Sisällytä mukaan haluamasi mittauspisteet, aikavälit ja datatyypit, kuten tapahtumat tai poikkeamat.

Valvontasuunnitelma

Kirjaa ohjeet eri kohteille ja mittauspisteille, lisää tärkeitä tietoja muistiin. Valvontasuunnitelman avulla kaikki huomioitavat yksityiskohdat pysyvät tallessa ja ne osataan ottaa huomioon suunnitelman toteutuksessa.

Vaissin digitalisoitu lämpötilavalvonta keskittää käsityötunnit tärkeimpiin kohteisiin

Vaissille on rakennettu mittausjärjestelmä, joka vastaa valmistusprosessin ja varastoinnin tarpeita. Raaka-aineiden lämpötiloja valvontaan Vaissilla prosessin kaikissa vaiheissa, jotta lopputuotteen ensiluokkaisuus saadaan varmistettua.

  • Varastojen lämpötilavalvonta
  • Uunien lämpötilavalvonta
  • Näytemittaukset läpi prosessin
Lue koko tarina
"Tuotannon lämpötilavalvonnan digitalisointi on parantanut selvästi tuotannon ajankäyttöä ja seurattavuutta."

– Laura Liimatainen
Laatupäällikkö, Vaissi Oy

Lisätietoja lämpötilavalvonnasta?

Pyydä tarjous Ota yhteyttä