Nokeval ja Kespro yhteistyöhön – omavalvontapalvelu automatisoi ravintolan rutiinitehtäviä ja helpottaa työvoimahaasteissa

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Nokevalin tuottama omavalvontapalvelu NSnappy on Kespron foodservice-asiakkuuksille suunnatun Kespro Palvelut -kokonaisuuden ensimmäinen kumppanipalvelu. Palvelu koostuu digitaalisesta omavalvontasuunnitelmasta sekä elintarviketurvallisuutta mittaavista laitteista ja niiden ohjelmistosta.

”Ravintoloille NSnappy-palvelun tuoma rutiinitehtävien automatisointi mahdollistaa, että ravintolan henkilökunta voi keskittyä ydinosaamiseensa, eli ruoan valmistukseen. Palvelun avulla ravintola parantaa keittiöidensä tehokkuutta ja näin pystymme helpottamaan asiakkaidemme arkea myös kireän työvoimasaatavuuden aikana”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

Ravintolalle tuhansien eurojen säästöt vuodessa

”NSnappy lisää ravintolan ruoka- ja asiakasturvallisuutta sekä tuo toiminnan tehostumisen kautta suoranaisia säästöjä jopa tuhansia euroja vuodessa. Ravintolalle aikaa säästyy manuaaliseen kirjaukseen verrattuna noin 30 minuuttia päivittäin”, Nokevalin liiketoimintajohtaja Markku Lukkari kertoo.

NSnappy-omavalvontapalvelun keskeisin tehtävä on automatisoida kriittiset omavalvonnan rutiinitehtävät, jolloin ruokaturvallisuuden tasoa voidaan seurata aina kuorman saapumisesta loppuhävikkiin reaaliajassa. Palvelu koostuu digitaalisen omavalvontasuunnitelman lisäksi keittiön eri toimintojen mittauslaitteista, ohjelmistosta ja koulutuksesta näiden käyttöön. Prosessien digitalisointi vähentää myös laitteiden energiantarvetta ja huoltokustannuksia.

”Palvelun reaaliaikaiset tehtävänäkymät ja tulosmittarit auttavat optimoimaan ammattikeittiön toimintaa vastuullisemmaksi. Esimerkiksi kylmäkoneiden automaattinen lämpötilaseuranta hälyttää heti poikkeamista, jolloin korjaavia toimenpiteitä päästään tekemään välittömästi”, kertoo Lukkari.

Yhteistyöllä tehokkuutta markkinointiin

Yhteistyö mahdollistaa ammattikeittiöille edullisen ja vaivattoman keinon hankkia NSnappy-palvelu osana Kespron palvelupakettia. Palvelupaketteja markkinoidaan yhteisesti mm. ruokaturvallisuuden ja omavalvonnan tietoiskuin ja koulutuksin eri kanavissa. NSnappy-omavalvontapalvelun kehityksessä ja tuottamisessa on mukana myös hygieniaratkaisuihin keskittyvä Kiilto. NSnappy-omavalvontapalvelu on saatavilla Kesprosta 16.5. lähtien.

Kespro Palvelut -sivusto

Lisätietoja:

Taiju Jaatinen, palveluliiketoiminnan johtaja, Kespro, p. 044 344 5308

Markku Lukkari, liiketoimintajohtaja, Nokeval Oy, p. 0500 682 605


K-ryhmään kuuluva Kespro on Suomen johtava foodservice-toimialan tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut, toimitus- ja noutopalvelut sekä ravintoloiden liiketoimintaa kehittäviä palveluja. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa. www.kespro.com

Nokeval Oy kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. www.nokeval.com