Kiitos kiertueesta! Kespron messut tarjosivat merkityksellisiä kohtaamisia läpi Suomen

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Kespron messut 2022 on nyt taputeltu – lämpimät kiitoksemme messuvieraille, muille näytteilleasettajille sekä Kesprolle upeasta kiertueesta! Oli todella mukavaa palata messuille parin vuoden tauon jälkeen. Live-tapaamiset tuntuivat tänä vuonna entistäkin merkityksellisemmiltä.

– Kespron messuilla oli innokas tunnelma ja tilaisuuksiin haluttiin selvästi tulla. Oli mukavaa huomata, että asiakkaat etsivät messuilta uusia ideoita liiketoimintansa kehittämiseen, kertoo Nokevalin myyntijohtaja Jori Lukkari.

Uusia ideoita oli tarjolla paitsi inspiroivien tuotteiden, myös foodservice-alan toimijoille tarjottavien palveluiden kautta: Messuilla esittäytyi ensimmäistä kertaa Kespron uusi palvelukumppaniverkosto, johon myös Nokeval kuuluu. Kespron asiakkaat saavat kumppaniverkoston palvelut, kuten Nokevalin digitaalisen NSnappy-omavalvontapalvelun, käyttöönsä tukkuhintaan.

– Saimme palautetta, että on hienoa, kun Kespro avaa asiakkailleen uusia palvelu­kokonaisuuksia kumppaniverkoston kautta. Osastollemme tultiin kiinnostuneina kuulemaan NSnappy-palvelusta ja siitä, mitä sen tilaaminen Kespron kautta tarkoittaa, Lukkari kertoo.

| Lue lisää NSnappy-palvelusta tai tutustu Kespron asiakkaan NSnappy-etuihin Kespro.comissa.

– Kespron uuden palvelukumppaniverkoston edustajana voin todeta, että saimme ensimmäisillä messuillamme todella lämpimän vastaanoton. Oli mahtavaa tutustua kasvokkain myös muihin palvelukumppaneihin kiertueen aikana. Kespron kumppaniverkosto tarjoaa foodservice-toimijoille monipuolisesti palveluja, jotka säästävät ravintolan aikaa siihen tärkeimpään eli asiakaselämyksen tuottamiseen, Lukkari sanoo.

Kohtasitko tai maistoitko messuilla jotakin tai innostuitko jostakin, mihin haluaisit palata vielä messujen jälkeen? Kespron messujen Content Centerissä voit palata messutarjonnan pariin vielä 7.10. asti. Ja jos ajatus digitaalisesta omavalvonnasta jäi kutkuttelemaan, ota meihin yhteyttä!

Lopuksi hyppäämme vielä hetkeksi messuhumuun valokuvien kera:

Lahti. Hetki ennen H-hetkeä.
Lahti. Hetki ennen H-hetkeä.
Kespron_messut_1080x1080_mika_nsnappy
Tampere. Kaiuttimista kajahtaa! Eero Aittolampi kertoo messuvieraille NSnappy-omavalvontapalvelun hyödyistä.

 

Kespron messut Turku
Turku. Eero on laittanut pöydän koreaksi. Myönnetään, että tarjontamme ei vedä vertoja muille messuosastoille herkullisuudessaan. Suussasulavuuden sijaan tarjoamme ruokaturvallista arkea!

 

Kespron_messut_1080x1080 Helsinki
Helsinki. Messupöydän satoa. Näillä jokaisella omavalvonnan mittalaitteella on oma erityinen tehtävänsä, josta huolehtimalla ne helpottavat ammattikeittiön arkea.

 

Kespron_messut_Kuopio
Kuopio. NSnappy Cool -jäähdytysmittalaite on nimensä mukaisesti cool juttu! Laita laite GN-vuoan kylkeen roikkumaan ja se huolehtii jäähdytysmittauksesta automaagisesti. ✨

 

Kespron_messut_Oulu_1080x1080
Oulu. 6/7 messuista menossa ja vielä jaksaa! 💪💪

 

Kespron_messut_Rovaniemi_1080x1080px
Rovaniemi. Kiiiiilto – Loistava kumppani vetää puoleensa! Oli mahtavaa kulkea kiertueella yhdessä kumppanimme Kiillon kanssa. Tiesitkö, että saat Kiilto Pro HygiNet -palvelun osaksi NSnappy omavalvontapalvelua, jolloin sekä omavalvontasuunnitelma että hygieniasuunnitelma ovat käytettävissäsi digitaalisesti yhden kirjautumisen kautta?

 

Kotimatka
Rovaniemeltä on aika suunnata kotiin.

Kiitos kaikista kohtaamisista Tampereella, Lahdessa, Helsingissä, Kuopiossa, Turussa, Oulussa ja Rovaniemellä!

Lue lisää NSnappy-omavalvontapalvelusta:

Tutustu NSnappy-palveluun