Kasvuvauhtimme kiihtyessä etsimme kahta tuotantoapulaista

nokeval logo Nokeval LinkedIn

HAKU PÄÄTTYNYT

Pidätkö asioiden tekemisestä käsin sekä vaihtelevista työtehtävistä? Oletko toimeen tarttuva ja siedät myös rutiinihommia? Jos vastasit kyllä, saattaisit sopia elektroniikkatuotantomme tuotantoapulaiseksi!

Kasvuvauhtimme kiihtyessä etsimme

KAHTA TUOTANTOAPULAISTA

Nokevalin elektroniikkatuotannossa työskentelee 12 elektroniikkatuotannon ammattilaista. Nyt etsimme mukavaan ja osaavaan porukkaamme kahta tuotantoapulaista auttamaan sujuvien toimitusten tekemisessä asiakkaillemme.

Tuotantoapulaisena pääset työskentelemään Nokevalin elektroniikkatuotannossa laitetuotannon avustavissa tehtävissä sekä sarjatuotteiden valmistuksen erilaisissa työvaiheissa. Työtehtävät vaihtelevat kulloisenkin työ- ja tilaustilanteen mukaisesti. Työtehtäviä ovat esimerkiksi:

  • Komponenttiladonnassa avustaminen
  • Laitteiden koteloiden valmistelu
  • Ohjelmien ajaminen laitteille
  • Logistiikan avustavat tehtävät

Toivomme sinulta hyvää asennetta työntekoon, nopeaa omaksumiskykyä sekä taitoa ja kiinnostusta tehdä käsillä töitä. Ruuvinväännin pysyy hyvin käsissäsi ja saat myös tiivisteet ja muut pikkunippelit helposti paikoilleen. Positiivinen suhtautuminen rutiinitehtäviin auttaa, mutta koko ajan ei tarvitse tehdä samaa hommaa, sillä tehtävät vaihtelevat eri päivinä ja viikkoina. Tehtäviin saa opastuksen työpaikalla. Tiettyä koulutusvaatimusta ei ole.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tehtävä sopii myös esimerkiksi välivuotta viettävälle. Palkkaus on Teknologiateollisuuden työntekijöiden TES:n mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Meillä kaveria jeesataan ylä- ja alamäessä, kahvipöydässä kerrotaan huonoja vitsejä ja teemme kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen. Meillä on kivat uudet tilat (ml. oma kuntosali) Kolmenkulman hoodeilla. Tässä roolissa esihenkilönäsi toimii operatiivinen johtajamme.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse aura.lehtonen@nokeval.com, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitäthän vapaamuotoiseen hakemukseesi mukaan myös cv:si.

Lisätietoja paikasta voi kysyä Aura Lehtoselta sähköpostitse aura.lehtonen@nokeval.com tai puhelimitse 040 803 5354 keskiviikkona 2.11. klo 11:00-13:00 ja maanantaina 7.11. klo 14:00-16:00.

Nokeval Oy kehittää ja valmistaa IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä 40 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 4,6 M€.

Lue lisää Nokevalista:

Tarinamme