Oletko sinä meidän uusi tuotantopäällikkö?

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Etsimme nyt uuteen rooliin jo kokemusta kerryttänyttä tuotannonohjauksen osaajaa, osaksi mukavaa tuotantotiimiämme Nokialle.

Oletko sinä meidän uusi TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ ?

👉 Tässä roolissa tärkein tehtäväsi on huolehtia tuotannon ohjauksesta ja osallistua tuotannon näkökulmasta tulevaan isoon ERP-järjestelmän uusimisprojektiin. Pääset mukaan tuleviin projekteihin, jotka liittyvät esimerkiksi investointeihin ja tuotantotapojen sekä järjestelmien kehittämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä noin 10 hengen laitetuotantotiimin sekä hankinnan, laitekehityksen ja palvelutuotannon kanssa. Esihenkilönäsi toimii operatiivinen johtaja. Toimintamme kasvaa, ja myös tämä rooli laajenee kasvun myötä. Tulevaisuudessa tehtävässä on mahdollisuus ottaa suurempaa kokonaisvastuuta tuotannon tekemisen osalta.

💡 Mitä tarvitset onnistuaksesi?

Parhaimmat edellytykset onnistumisellesi antavat aiempi kokemus tuotantoympäristöstä, mahdollisesti elektroniikkateollisuuden parista. Toivomme, että sinulla on kokemusta ERP maailmasta, joko pääkäyttäjän roolista tai käyttöönotossa toimimisesta. Sinulle on tuttua tuotannonohjauksen periaatteet: kuormitus, aikataulutus ja tuotantoerät. Lisäarvoa tuovat hankintapuolen tuntemus, LabVIEW osaaminen ja ymmärrys elektroniikasta.

Tiimissämme vallitsee vahva yhteishenki ja jotta viihdyt porukassamme, sinun tulee sietää hurttia huumoria. 🤭 Ja jos vielä innostut haastamaan meidät 🏓 pingiksessä kahvitauolla, saat siihen varmasti peliseuraa! Meillä pärjää käytännönläheinen henkilö, joka on tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja hoitaa asiat kuin asiat aina luotettavasti loppuun asti. Toivomme, että osaat kommunikoida selkeästi, niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Ethän säikähdä moniajoa, koska tässä roolissa olet väistämättä mukana monessa, eikä langat saa mennä solmuun. Meillä kaikki ei ole vielä valmista, joten toivommekin, että innostut mahdollisuudesta kehittää ja kasvaa kanssamme.

💫 Tarjoamme tulevalle tuotantopäällikölle vapautta ja vastuuta! Meillä tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan työarjen keskellä puhallamme kaikki yhteen hiileen. Pääset työskentelemään moderneissa tiloissamme ja tehtävän luonteen vuoksi toivomme näkevämme sinut paikan päällä Nokialla. Osana työsuhdetta tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut ja työkykyvakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun, mahdollisuuden käyttää omaa kuntosaliamme sekä polkupyöräedun.

🤗 Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Haku paikkaan on auki 7.4.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen pikaisesti.

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Porkkana & Kepin

  • Sonja, soittoajat 20.3. klo 15–16 ja 27.3. klo 9–10 (p. 050 337 2144) sekä
  • Emppu, soittoaika 2.4. klo 13–14.30 (p. 040 0710 141).

Katso esittelyvideo, jossa kerromme, mitä tuotantolaitoksessamme Nokialla tehdään: Nokeval – IoT-mittalaitteiden kotimainen laitevalmistus (youtube.com)

Tutustu myös tuleviin kollegoihisi: Nokevalilaiset

Nokeval Oy kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2023 noin 7,3 M€.

Lisätietoa Nokevalista yrityksenä löydät täältä: Tarinamme