Oletko sinä meidän uusi kehityspäällikkö?

nokeval logo Nokeval LinkedIn

HAKU PÄÄTTYNYT

Toimintamme kasvaessa vahvistamme kehitystiimiämme. Etsimme uuteen rooliin jo kokemusta kerryttänyttä ja tuote-, ja projektiosaamisen handlaavaa tiimipeluria.

📣 Oletko sinä meidän uusi KEHITYSPÄÄLLIKKÖ?

Tässä roolissa tärkein tehtäväsi on huolehtia tuotekehityksemme operatiivisesta toiminnasta. Tiimissä kehitämme sekä elektronisia laitteita, että pilvipalveluja. Kehityspäällikkönä toimit sujuvasti myynnin, operatiivisen toiminnan ja tuotekehityksen linkkinä ja vastuullasi on prosessien, ohjeiden sekä mittarien seuranta ja kehitys. Toimimme vahvasti projektien ohjaamana, joissa tuotekehitystä tehdään niin asiakasprojekteissa kuin omissakin. Kehityspäällikkönä hallinnoit projektiportfoliota vastaten resursoinnista sekä aikataulutuksesta, ja toimien tärkeänä työparina projektipäälliköille. Lisäksi sinulla on omalta osaltasi vastuuta myös laatujärjestelmien suhteen (ISO 9001 ja ISO 14001).

Arkemme rakentuu dailyjen ja weeklyjen ympärille. Ryhtiä tekemiseemme tuovat dokumentointi- ja projektinhallintajärjestelmät (Confluence ja Jira). Tiimissä sinulla on noin 10 kaiffaria: projektipäälliköitä, kehittäjiä, suunnittelijoita ja testaajia, ja tekemisestäsi vastaat teknologiajohtajallemme.

💡 Mitä tarvitset onnistuaksesi?

Parhaimmat edellytykset onnistumisellesi antavat aiempi kokemus projektimaailmasta sekä prosessikehityksestä. Lisäarvoa tuovat lisäksi aiempi tausta tuotekehityksen ja/tai laatuasioiden parissa työskentelystä. Sinulla on riittävästi tarttumapintaa tai ymmärrystä teknisiin asioihin, mutta sinun ei missään nimessä tarvitse olla tiimimme tekninen syväasiantuntija.

Olemme monimuotoinen porukka, joista osa kokeneita konkareita ja osa uransa alkuvaiheessa. Tulet siis luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat aidosti kuulla ja ymmärtää heidän ajatuksiaan. Kuuntelet herkällä korvalla, mutta osaat myös olla jämäkkä asiasi suhteen – vakuuttaen ja perustellen. Edellytämme vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kiinnostustamme lisää mahdollinen saksan ja/tai ruotsin kielen taito, mutta emme edellytä tätä.

💫 Tarjoamme kehityspäällikölle vastuuta ja melko vapaat kädet kehittää tekemistämme ja ottaa vahvastikin roolia toimintamme suhteen – pidämme ulkopuolista näkemystä todella arvokkaana! Meillä tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan työarjen keskelläkin puhallamme kaikki yhteen hiileen. Työskentelet mukavasti moderneissa tiloissamme Nokialla, sekä joustavasti osittain myös etänä kotitoimistoltasi käsin – niin halutessasi. Osana työsuhdetta tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut ja työkykyvakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla, mahdollisuuden käyttää omaa kuntosaliamme sekä polkupyöräedun.

🤗 Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Haku paikkaan on auki 5.2.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme Enniltä, soittoajat ti 17.1. klo 12 – 14 ja ti 31.1. klo 9 – 10 (enni@porkkanajakeppi.fi, p. 040 630 8125) tai Empulta, soittoaika 18.1. klo 13 –14 ja 25.1 k 15-16(emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141).