Oletko sinä meidän uusi kehityspäällikkö?

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Toimintamme kasvaessa vahvistamme kehitystiimiämme. Etsimme uuteen rooliin jo kokemusta kerryttänyttä ja tuote-, ja projektiosaamisen handlaavaa tiimipeluria.

ūüď£ Oletko sin√§ meid√§n uusi KEHITYSP√Ą√ĄLLIKK√Ė?

Tässä roolissa tärkein tehtäväsi on huolehtia tuotekehityksemme operatiivisesta toiminnasta. Tiimissä kehitämme sekä elektronisia laitteita, että pilvipalveluja. Kehityspäällikkönä toimit sujuvasti myynnin, operatiivisen toiminnan ja tuotekehityksen linkkinä ja vastuullasi on prosessien, ohjeiden sekä mittarien seuranta ja kehitys. Toimimme vahvasti projektien ohjaamana, joissa tuotekehitystä tehdään niin asiakasprojekteissa kuin omissakin. Kehityspäällikkönä hallinnoit projektiportfoliota vastaten resursoinnista sekä aikataulutuksesta, ja toimien tärkeänä työparina projektipäälliköille. Lisäksi sinulla on omalta osaltasi vastuuta myös laatujärjestelmien suhteen (ISO 9001 ja ISO 14001).

Arkemme rakentuu dailyjen ja weeklyjen ympärille. Ryhtiä tekemiseemme tuovat dokumentointi- ja projektinhallintajärjestelmät (Confluence ja Jira). Tiimissä sinulla on noin 10 kaiffaria: projektipäälliköitä, kehittäjiä, suunnittelijoita ja testaajia, ja tekemisestäsi vastaat teknologiajohtajallemme.

ūüí° Mit√§ tarvitset onnistuaksesi?

Parhaimmat edellytykset onnistumisellesi antavat aiempi kokemus projektimaailmasta sekä prosessikehityksestä. Lisäarvoa tuovat lisäksi aiempi tausta tuotekehityksen ja/tai laatuasioiden parissa työskentelystä. Sinulla on riittävästi tarttumapintaa tai ymmärrystä teknisiin asioihin, mutta sinun ei missään nimessä tarvitse olla tiimimme tekninen syväasiantuntija.

Olemme monimuotoinen porukka, joista osa kokeneita konkareita ja osa uransa alkuvaiheessa. Tulet siis luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat aidosti kuulla ja ymm√§rt√§√§ heid√§n ajatuksiaan. Kuuntelet herk√§ll√§ korvalla, mutta osaat my√∂s olla j√§m√§kk√§ asiasi suhteen ‚Äď vakuuttaen ja perustellen. Edellyt√§mme vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kiinnostustamme lis√§√§ mahdollinen saksan ja/tai ruotsin kielen taito, mutta emme edellyt√§ t√§t√§.

ūüíę Tarjoamme kehitysp√§√§llik√∂lle vastuuta ja melko vapaat k√§det kehitt√§√§ tekemist√§mme ja ottaa vahvastikin roolia toimintamme suhteen ‚Äď pid√§mme ulkopuolista n√§kemyst√§ todella arvokkaana! Meill√§ tehd√§√§n kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan ty√∂arjen keskell√§kin puhallamme kaikki yhteen hiileen. Ty√∂skentelet mukavasti moderneissa tiloissamme Nokialla, sek√§ joustavasti osittain my√∂s et√§n√§ kotitoimistoltasi k√§sin ‚Äď niin halutessasi. Osana ty√∂suhdetta tarjoamme sinulle kattavat ty√∂terveyspalvelut ja ty√∂kykyvakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla, mahdollisuuden k√§ytt√§√§ omaa kuntosaliamme sek√§ polkupy√∂r√§edun.

ūü§ó Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Haku paikkaan on auki 5.2.2023 saakka. K√§sittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten l√§het√§th√§n vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lis√§tietoja paikasta voit kysy√§ rekrykumppaniltamme Ennilt√§, soittoajat ti 17.1. klo 12 ‚Äď 14 ja ti 31.1. klo 9 ‚Äď 10 (enni@porkkanajakeppi.fi, p. 040 630 8125) tai Empulta, soittoaika 18.1. klo 13 ‚Äď14 ja 25.1 k 15-16(emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141).

Lähetä hakemus