Oletko meidän uusi Customer Success Manager?

Nokeval Nokeval LinkedIn
HAKU PÄÄTTYNYT
Sytytkö haasteista?
Pystytkö valloittamaan yleisön luottamuksen puolellesi?
Osaatko innostaa ihmisiä oppimaan uutta ja ottamaan tipsit arjessa käyttöön?

Jos kyllä, tämä on sinun paikkasi!

Kasvuvauhtimme kiihtyessä etsimme myyntihousut jalassa viihtyvää

CUSTOMER SUCCESS MANAGERIA

osaksi m&m tiimiämme, vastaamaan IoT-koulutusprojekteistamme ja niiden myynnistä, palveluidemme käyttöönotoista ja asiakkaidemme onnellisuudesta.

Tämä tehtävä on meillä uusi ja ensitöiksesi pääset rakentamaan siitä oman näköisesi! Hyppäät siis suoraan syvään päätyyn. Don`t worry, autamme sinua tarvittaessa kyllä uimaan! Rakennamme parhaillaan myynti- ja markkinointiorganisaatiotamme. Tiimissämme on paikka auki itseohjautuvalle ja myyntihenkiselle hahmolle, joka lähtee rakentamaan koulutuskonseptiamme niin, että asiakkaat saavat tuotteistamme maksimaalisen hyödyn. Hommat alkavat siitä, että koulutuspalvelumme tuotteistetaan, suunnitellaan, hinnoitellaan, ja lopulta myydään. Koko ajan samalla prosessia ja tuotetta kehittäen. Yksin sinun ei tarvitse raapia päätäsi, koska myynti- ja markkinointitiimissämme on n. 10 hengen innostunut porukka ja teemme töitä tiiviisti yhteistyössä.

Toivomme sinulta liiketoimintalähtöisyytä. Uskomme, että menestyt tässä roolissa parhaiten, jos sinulla on ymmärrystä modernista b2b-myynnistä, kouluttamisesta tai perehdyttämisestä. Toimimme HubSpotin maailmassaja sinulle on hyödyksi, jos olet päässyt käpistelemään sitä tai jotakin muuta modernia crm-järkkää jo hiukan. Positiivinen perusvire elämään auttaa sinua samoin kuin uteliaisuus uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Toivomme sinulta intohimoa ammatilliseen kasvuun ja lupaamme, että vaalimme sisälläsi roihuavaa liekkiä. Taustallasi ei niinkään ole merkitystä, voit olla aloitteleva tähti tai jo meriittejä matkalla kartuttanut. Aikuisten oikeasti asenteesi on se, joka merkkaa! Erinomaiset tietotekniset taidot ovat must, samoin suomen ja englannin kielen vahva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta sekä Suomessa ja satunnaisesti myös maailmalla- kunhan vallitseva tilanne sen sallii. Knoppi: insinöörijargonin ymmärtäminen auttaa sinua isosti meillä.😊

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkentän kasvavassa ja kehittyvässä alan konkariyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä rautaiseksi ammattilaiseksi. Työt alkavat kesälomien jälkeen sovitusti. Meillä kaveria jeesataan ylä- ja alamäessä, kahvipöydässä kerrotaan huonoja vitsejä ja tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen. Meillä on kivat uudet tilat (ml. oma kuntosali) Kolmenkulman hoodeilla ja teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä, monesti kuitenkin toimistolla. Tässä roolissa esimiehenäsi toimii myyntipalvelupäällikkömme.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Haku paikkaan on auki vähän normaalia pidempään 31.7.2021 saakka, koska kesä. Älä silti odota hakemisen kanssa, käsittelemme hakemuksiakyllä jo hakuaikana, mutta asiaa edistetään vielä elokuussa 2. haastattelukierroksen osalta. Lähetä siis pian vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen.  Varaudu hakemusta jättäessä vastaamaan myös videokysymykseen.

Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme Empulta 16.-30.6. ja taas 26.7. alkaen, emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141 tai Nokevalin CSO Jori Lukkarilta 17.6.2021 klo 12.00-13.00, 21.6.2021 klo 09.00-10.00 tai 22.6.2021 klo 12.00-13.00, p. 040 159 5533.

 

Nokeval Oy kehittää ja valmistaa IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä 38 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 3,4 M€.

Haluaisitko tutustua meihin tai tietään lisää Nokevalista?

Nokevalilaiset Nokevalin tarina