Olemme mukana Maailma kattilassa -vastuullisuus­tapahtumassa 25.10.

Nokeval Nokeval LinkedIn

Olemme mukana Kespron foodservice-alan ammattilaisille järjestämässä Maailma kattilassa -vastuullisuusiltapäivässä 25.10.2022 K-Kampuksella Helsingissä.

Tavoitteemme Nokevalilla on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa älykkääksi ja vastuulliseksi. NSnappy-omavalvontapalvelumme avulla ammattikeittiön arjen vastuullisuusteot, kuten hävikin minimointi tai tasalaatuinen hygieniataso, ovat läpinäkyviä ja jäljitettäviä. Tervetuloa tutustumaan NSnappy-palveluun Kespron Maailma kattilassa -tapahtumaan 25.10.2022.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan Kespro.comissa

Miten NSnappy auttaa tekemään arjen vastuullisuustekoja?

Korkea ja tasalaatuinen hygieniataso. NSnappy ilmoittaa työntekijöille ajastettujen tehtävien avulla, missä ja kuinka usein siivous- ja hygieniatehtäviä tulee suorittaa, sekä mitä välineitä ja aineita puhdistukseen tulee käyttää.

Läpinäkyvä ja jäljitettävä omavalvonta. Ajantasainen tieto omavalvonnan tehtävistä on palvelussa reaaliajassa saatavilla ja omavalvonnan eteen tehdyt toimenpiteet jäljitettävissä.

Energiakustannusten hallinta. Automatisoidun lämpötilavalvonnan ansiosta kylmäkoneet ovat optimaalisessa lämpötilassa pitäen elintarvikkeet laadukkaina.

Minimoitu hävikki. Hävikin kirjaaminen ja seuranta on palvelun avulla helppoa. Hävikkiraportteja seuraamalla voit tunnistaa kehityskohteita ja pienentää hävikkiä.

Työntekijöiden hyvinvointi. Aikataulutetut omavalvonnan tehtävät ja muistutukset sujuvoittavat arkea ja helpottavat perehdytystä. Modernit työvälineet vastaavat tulevaisuuden osaajien odotuksiin.

Ei enää mappeja ja paperipinoja siellä täällä. Digitalisoitu omavalvonta vähentää tulosteiden määrää.

NSnappy-palvelulla on Avainlippu- ja Koodia Suomesta -sertifikaatit. Tuet kotimaista suunnittelua ja valmistusta. Suoraan Nokialta!

Arjen vastuullisuusteot

Lue lisää NSnappy-palvelusta:

Liity sujuvamman keittiöarjen edelläkävijöiden joukkoon.

Tutustu NSnappyyn