NSnappy-palvelulla ja -mittalaitteilla on Avainlippu-merkki

nokeval logo Nokeval LinkedIn

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Nokevalin kehittämille NSnappy-omavalvontapalvelulle ja siihen kuuluville NSnappy-mittalaitteille Avainlippu-merkin.

NSnappy on suomalaista alkuperää ja laatua

avainlippu_sininen_rgb

Suomalaisen Työn Liitto myöntää Avainlippu-merkin Suomessa valmistetuille tuotteille tai Suomessa tuotetuille palveluille. Avainlippu-tuotteen tai -palvelun ostaja tietää yhdellä silmäyksellä, että tuote tai palvelu on tehty Suomessa. Avainlippu-palveluyrityksiltä edellytetään lisäksi, että yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Avainlippu-merkki on erittäin hyvin tunnettu.

Nokevalin NSnappy-pilvipalveluratkaisulle sekä siihen liittyville IoT-mittalaitteille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena siitä, että tuotteemme ja palvelumme suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Lisäksi yhtiön pääkonttori ja johto sijaitsevat Suomessa, työllistämme Suomessa ja omistus on 100%:sti kotimainen.

Uudet Avainlippu-palvelumme ja tuotteemme:

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saaneet tämän arvostetun tunnusmerkin. Toivomme, että saavutuksemme ilahduttaa myös asiakkaitamme.

NSnappy automatisoi ammattikeittiön omavalvonnan

NSnappy on markkinoiden laajin ammattikeittiöiden omavalvontaan erikoistunut palvelu, joka auttaa seuraamaan keittiösi ruokaturvallisuuden tasoa kuorman saapumisesta hävikkiin asti – siis muuallakin kuin keittiösi seinien sisäpuolella. Näin voit tehdä työsi entistä paremmin, turvallisemmin ja tehokkaammin.

NSnappyn avulla johdat omavalvontasuunnitelman toteutumista huomioiden ammattikeittiösi kaikki kriittiset hallintapisteet (HACCP) sekä niiden vaativuustasot.

Lisätietoja:

Heräsikö kysyttävää? Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä