Haemme tuloksellista ja positiivista myyntiedustajaa

nokeval logo Nokeval LinkedIn

HAKU PÄÄTTYNYT

💡 Oletko myynnistä jo oppeja kartuttanut nälkäinen tuloksentekijä?

💡 Kuvailisitko itseäsi modernin b2b-myynnin osaajaksi?

💡 Uskotko, että sinnikkyys, kova asenne ja positiivisuus ovat tulevaisuuden myyjän onnistumisen edellytyksiä?

➡️ jos vastasit kolme kertaa kyllä, voisit olla tiimimme uusi

MYYNTIEDUSTAJA

Kasvuvauhtimme kiihtyessä entisestään, haemme siis vahvistusta myyntitiimiimme. Myyntiedustajan tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja sen kehittymisestä sekä lisämyynnistä asiakkaillesi. Olemassa olevaa liidikantaa meillä on jo merkittävästi, mutta koska tahtotilamme on kasvaa paljon, edellyttää se myös sinulta luuriin tarttumista ja ovien avaamista! Myyntitoiminta kohdistuu niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille, mutta yhteisenä nimittäjänä toimii foodservice- ja HoReCa-ala. Äläkä huoli, vaikka ala ei olisi sinulle ennestään tuttu: me opetamme!

Kyse on ratkaisumyynnistä, jossa aito kiinnostus asiakkaan auttamiseen sekä myynnillinen asenne ja kuuntelemisen taito ovat kaikki kaikessa. Toivommekin, että laitat koko persoonasi peliin, kun myyt ja tarjoat uskottavasti tuotteitamme ja palveluitamme Nokevalin ammattikeittiösegmenttiin. Tontillesi kuuluu myös koko myyntitiimin toiminnan kehittäminen kanssamme.

Mitä tarvitset onnistuaksesi?

Sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta b2b-myynnistä, mutta tässä tehtävässä pääset varmasti kasvamaan ja haastamaan itseäsi entisestään. Toivomme sinulta intohimoa ammatilliseen kasvuun ja lupaamme, että vaalimme sisälläsi roihuavaa liekkiä! Tonttisi on selkeä ja menestyt parhaiten, jos sytyt asiakkaiden haasteiden ratkomisesta ja sinulla on tahtotila saavuttaa tavoitteet.

Uskallamme edellyttää sinulta reipasta asennetta, liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja kykyä haistaa bisneksen kasvumahdollisuuksia. Sen vuoksi myös itseohjautuvuus ja periksiantamattomuus, sekä kyky kestää myynnillisiä paineita ja epävarmuuttakin ovat hyödyksi. Positiivinen perusvire elämään auttaa sinua myös, samoin kuin uteliaisuus. Toimit kotimaan markkinoilla ja matkustusvalmius, kuten myös ajokortti ja auto ovat must juttuja tehtävän hoitamisessa!

Tarjoamme myyntiedustajalle mielenkiintoisen työkentän kasvavassa ja kehittyvässä teknologia-alan konkariyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä rautaiseksi b2b-myynnin ammattilaiseksi. Pohja + tulospalkkauksen avulla voit saavuttaa haluamasi tulotason. Esihenkilönäsi toimii myyntijohtaja ja hänen lisäkseen saat tueksesi innostuneen myyntitiimin, joten sinun ei tarvitse raapia päätäsi yksin. Saat meiltä parhaat materiaalit ja välineet työsi menestykselliseen hoitamiseen.

Meillä tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan työarjen keskelläkin puhallamme kaikki yhteen hiileen. Teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä ja toki riippuen siitä missä vaikutat. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua silloin tällöin Nokialla, jossa sijaitsee yhtiön pääkonttori, tuotekehitysyksikkö, palvelutuotanto ja oma elektroniikkatuotantolaitos. Muutoin tehtävää voit siis hoitaa melkeinpä mistä tahansa, mutta junnummalle tekijälle paras tuki löytyy Oulusta.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian! Haku paikkaan on auki 22.1.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme Empulta, soittoaika to 5.1. klo 9 – 10 (emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141) tai Enniltä, soittoajat 10.1. klo 14 – 16 ja ti 17.1. klo 12 – 14 (enni@porkkanajakeppi.fi, p. 040 630 8125).

Lähetä hakemus

 


Nokeval Oy kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 4,6 M€.