Haemme tuloksellista ja positiivista myyntiedustajaa

nokeval logo Nokeval LinkedIn

HAKU P√Ą√ĄTTYNYT

ūüí° Oletko myynnist√§ jo oppeja kartuttanut n√§lk√§inen tuloksentekij√§?

ūüí° Kuvailisitko itse√§si modernin b2b-myynnin osaajaksi?

ūüí° Uskotko, ett√§ sinnikkyys, kova asenne ja positiivisuus ovat tulevaisuuden myyj√§n onnistumisen edellytyksi√§?

‚ě°ÔłŹ jos vastasit kolme kertaa kyll√§, voisit olla tiimimme uusi

MYYNTIEDUSTAJA

Kasvuvauhtimme kiihtyess√§ entisest√§√§n, haemme siis vahvistusta myyntitiimiimme. Myyntiedustajan teht√§v√§ss√§ vastaat uusasiakashankinnasta ja sen kehittymisest√§ sek√§ lis√§myynnist√§ asiakkaillesi. Olemassa olevaa liidikantaa meill√§ on jo merkitt√§v√§sti, mutta koska tahtotilamme on kasvaa paljon, edellytt√§√§ se my√∂s sinulta luuriin tarttumista ja ovien avaamista! Myyntitoiminta kohdistuu niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille, mutta yhteisen√§ nimitt√§j√§n√§ toimii foodservice- ja HoReCa-ala. √Ąl√§k√§ huoli, vaikka ala ei olisi sinulle ennest√§√§n tuttu: me opetamme!

Kyse on ratkaisumyynnistä, jossa aito kiinnostus asiakkaan auttamiseen sekä myynnillinen asenne ja kuuntelemisen taito ovat kaikki kaikessa. Toivommekin, että laitat koko persoonasi peliin, kun myyt ja tarjoat uskottavasti tuotteitamme ja palveluitamme Nokevalin ammattikeittiösegmenttiin. Tontillesi kuuluu myös koko myyntitiimin toiminnan kehittäminen kanssamme.

Mitä tarvitset onnistuaksesi?

Sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta b2b-myynnistä, mutta tässä tehtävässä pääset varmasti kasvamaan ja haastamaan itseäsi entisestään. Toivomme sinulta intohimoa ammatilliseen kasvuun ja lupaamme, että vaalimme sisälläsi roihuavaa liekkiä! Tonttisi on selkeä ja menestyt parhaiten, jos sytyt asiakkaiden haasteiden ratkomisesta ja sinulla on tahtotila saavuttaa tavoitteet.

Uskallamme edellyttää sinulta reipasta asennetta, liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja kykyä haistaa bisneksen kasvumahdollisuuksia. Sen vuoksi myös itseohjautuvuus ja periksiantamattomuus, sekä kyky kestää myynnillisiä paineita ja epävarmuuttakin ovat hyödyksi. Positiivinen perusvire elämään auttaa sinua myös, samoin kuin uteliaisuus. Toimit kotimaan markkinoilla ja matkustusvalmius, kuten myös ajokortti ja auto ovat must juttuja tehtävän hoitamisessa!

Tarjoamme myyntiedustajalle mielenkiintoisen työkentän kasvavassa ja kehittyvässä teknologia-alan konkariyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä rautaiseksi b2b-myynnin ammattilaiseksi. Pohja + tulospalkkauksen avulla voit saavuttaa haluamasi tulotason. Esihenkilönäsi toimii myyntijohtaja ja hänen lisäkseen saat tueksesi innostuneen myyntitiimin, joten sinun ei tarvitse raapia päätäsi yksin. Saat meiltä parhaat materiaalit ja välineet työsi menestykselliseen hoitamiseen.

Meillä tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan työarjen keskelläkin puhallamme kaikki yhteen hiileen. Teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä ja toki riippuen siitä missä vaikutat. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua silloin tällöin Nokialla, jossa sijaitsee yhtiön pääkonttori, tuotekehitysyksikkö, palvelutuotanto ja oma elektroniikkatuotantolaitos. Muutoin tehtävää voit siis hoitaa melkeinpä mistä tahansa, mutta junnummalle tekijälle paras tuki löytyy Oulusta.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian! Haku paikkaan on auki 22.1.2023 saakka. K√§sittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten l√§het√§th√§n vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lis√§tietoja paikasta voit kysy√§ rekrykumppaniltamme Empulta, soittoaika to 5.1. klo 9 ‚Äď 10 (emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141) tai Ennilt√§, soittoajat 10.1. klo 14 ‚Äď 16 ja ti 17.1. klo 12 ‚Äď 14 (enni@porkkanajakeppi.fi, p. 040 630 8125).

Lähetä hakemus

 


Nokeval Oy kehitt√§√§, valmistaa ja myy √§lykk√§it√§ IoT-mittalaitteita ja n√§ihin liittyvi√§ pilvipalveluj√§rjestelmi√§ asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sek√§ niit√§ t√§ydent√§vien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehitt√§m√§√§n heid√§n liiketoimintaansa √§lykk√§√§ksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ymp√§rist√∂n, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sek√§ perusteollisuudessa kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sill√§ on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys ty√∂llist√§√§ t√§ll√§ hetkell√§ noin 40 henkil√∂√§ ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 4,6 M‚ā¨.