Etsimme teknistä asiakaspalvelijaa operatiiviseen tiimiimme Nokialle

nokeval logo Nokeval LinkedIn

HAKU PÄÄTTYNYT

✨ Alkaneen vuoden kunniaksi vahvistamme huikeaa porukkaamme, eli etsinnässä on

TEKNINEN ASIAKASPALVELIJA

Operatiiviseen tiimiimme Nokialle!

Sinua odottaa iloinen ja asiantunteva viiden hengen tiimi. Tehtävänämme on huolehtia asiakkaidemme tyytyväisyydestä aina tilauksen saapumisesta palvelun käyttöönottoon ja jatkuvaan tukeen saakka. Teknisenä asiakaspalvelijana osallistut päivittäiseen asiakaspalveluun puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävänimikkeesi mukaisesti sinulle ohjautuvat teknisesti haastavimmat ratkaisua vaativat keissit! 💪🏼

Vastaanotat myyntitilauksia, ratkot asiakkaiden teknisiä kysymyksiä, ja osallistut tuotteiden ja palveluiden käyttöönottoon. Tapauskohtaisesti voit saada suurempaa vastuuta myös kokonaisten asiakasympäristöjen luomisen suhteen!

💡 Mitä tarvitset onnistuaksesi? 

Riittävä tekninen tausta, esimerkiksi hankitun insinööri-tutkinnon myötä, auttaa sinut kartalle homman suhteen. Tässä tehtävässä pääset syväsukeltamaan teknisen dokumentaation syövereihin, eli sinulla on sopivasti teknistä lukutaitoa (ja istumalihaksia!), sekä kyvykkyyttä tulkata sisältöä edelleen käyttäjäkielelle.

Olet työskennellyt teollisessa ympäristössä jo jokusen vuoden ja ymmärrät asiakkaidemme monipuolisia toimintaympäristöjä. Paljon voimme opettaa sinulle työn lomassa, mutta odotamme sinulla olevan valmiiksi jonkin verran kosketuspintaa mittalaitteisiin ja esimerkiksi lämpöantureihin: miten erilaisia mittalaitteita ja antureita käytetään ja miten nämä voivat toimia asiakasympäristössä? Hyödyt myös erilaisten radioteknologioiden ja IoT -ratkaisujen tuntemuksesta.

Hirveän tärkeää on myös asiakaspalveluhenkisyys. 😊 Asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa, joten odotamme sinulta ystävällistä ja selkeää suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa – niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme tekniselle asiakaspalvelijalle mahdollisuuden kasvaa kovaksi asiantuntijaksi osana tiimiämme. Meillä tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen, mutta vauhdikkaan työarjen keskelläkin puhallamme kaikki yhteen hiileen. 🙌🏼Työskentelet mukavasti moderneissa ja viihtyisissä tiloissamme Nokialla, sekä joustavasti osittain myös etänä kotitoimistoltasi käsin – niin halutessasi. Osana työsuhdetta tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut ja työkykyvakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla, mahdollisuuden käyttää omaa kuntosaliamme sekä polkupyöräedun.

Haku paikkaan on auki 29.1.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme  Enniltä, soittoajat 10.1. klo 14 – 16 ja ti 17.1. klo 12 – 14 (enni@porkkanajakeppi.fi, p. 040 630 8125) tai Empulta, soittoaika 20.1. klo 9 – 10 (emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141).

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian! 🤩