Etsimme markkinointikoordinaattoria

Nokeval Nokeval LinkedIn
Mikä on tärkeää dataohjautuvassa myyntiprosessissa?
Mitä ovat modernin markkinoinnin työkalut?
Mitä somealustat ja niiden systemaattinen ylläpito markkinoinnilta vaativat?
Millainen sisältö koukuttaa B2B-asiakkaan?
Mitä osaamistasi haluaisit seuraavana kehittää?

Jos työkalupakistasi löytyvät vastaukset ylläoleviin kysymyksiin, haluaisimme jutella kanssasi tarkemmin!

Kasvuvauhtimme kiihtyessä etsimme kehittämisestä syttyvää

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

toteuttamaan yrityksemme markkinointistrategiaa ja kasvamaan kanssamme. Rakennamme parhaillaan myynti- ja markkinointiorganisaatiotamme, ja tiimissämme on paikka auki itseohjautuvalle markkinoinnin osaajalle, joka innostuu ja innostuttaa koko porukan kehittämään ja oppimaan uutta. Tässä roolissa pääset todella toteuttamaan itseäsi markkinoinnin laajalla pelikentällä ja tiimissä, jossa myynti ja markkinointi ovat aidosti yksi ja sama organisaation funktio.

Toivomme, että osaat ajatella strategiselta tasolta käytännön toteutukseen saakka, kaivaa markkinointimme punaisen langan ja rakentaa siitä kanssamme yrityksemme brändiä, myyntiämme ja työnantajamielikuvaamme tukevan, strategiaan nojaavan prosessin. Uskomme, että menestyt tässä roolissa parhaiten, jos sinulla on ymmärrystä modernista dataohjatusta myynnistä, sisällöntuotannosta ja vähintään perustaidot kuvankäsittelystä. Toimimme HubSpotin maailmassa- ja olisi hyvä, jos olisit päässyt käpistelemään sitä jo hiukan. Positiivinen perusvire elämään auttaa sinua myös, samoin kuin uteliaisuus uusien tekonologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Toivomme sinulta intohimoa ammatilliseen kasvuun ja lupaamme, että vaalimme sisälläsi roihuavaa liekkiä. Toivomme, että  olet jo kerryttänyt kokemustasi markkinoinnin parissa esimerkiksi markkinointitoimistossa ja koulutus- ja työkokemuksesi tukevat tarinaasi. Myös kokemus kasvuyrityksessä työskentelystä on plussaa. Suomen ja englannin kielen vahva suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat must tässä roolissa. Insinöörjargonin ymmärtäminen auttaa sinua myös isosti pärjäämään meillä 🙂

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkentän kasvavassa ja kehittyvässsä alan konkariyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä rautaiseksi B2B-markkinoinnin ammattilaiseksi. Saat työkaveriksesi myynnin ja markkinoinnin huippuosaajista koostuvan mukavan tiimin ja työllesi täyden tukemme. Meillä kaveria jeesataan ylä- ja alamäessä, kahvipöydässä kerrotaan huonoja vitsejä ja tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen. Meillä on kivat uudet tilat (ml. oma kuntosali) Kolmenkulman hoodeilla ja teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä, monesti kuitenkin toimistolla, koska that’s where the magic happens! Työt alkavat kesälomien jälkeen elokuussa.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian! Haku paikkaan on auki 16.6.2021 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Varaudu hakemusta jättäessä vastaamaan myös muutamaan videokysymykseen.

Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme Empulta, emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141.

 

Nokeval Oy kehittää ja valmistaa IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä 38 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 3,4 M€.

Haluaisitko tutustua meihin tai tietään lisää Nokevalista?

Nokevalilaiset Nokevalin tarina