Fredman Professional Kitchen auttaa kohti täydellistä keittiötä

Fredman Professional Kitchen on ruokaturvallisuuden, omavalvonnan ja keittiöjohtamisen, ammattikeittiöiden korkean hygieniatason turvaamisen ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Fredmanilla yhdistetään tietoa, teknologiaa ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan puolesta.

Vuosikymmenten ajan Fredman on kehittänyt yhä parempia työvälineitä ammattikeittiöiden käyttöön. He taistelevat parhaiden makujen puolesta valmistamalla keittiöammattilaisille työvälineitä ruoan valmistukseen, säilytykseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen. Carita®-kuituliinat, Comple®-kartonkivuoat, Fredman-leivinpaperit, foliot, pursotinpussit, käsineet ja kymmenet muut työvälineet ovat mukana ammattikeittiössä luomassa parhaita makuja. Fredman-työvälineet täyttävät tiukimmatkin keittiöammattilaisen vaatimukset.

Fredmanilla on nähty, miten paljon ammattikeittiöissä kuluu aikaa rutiineihin, joiden hoitamisen voi automatisoida. Siksi he ovat luoneet palvelun, joka tunnetaan nimellä Fredman Pro. Fredman Pron kehitys alkoi omavalvonnan hoitamisesta, mutta nykyisin sen avulla voi johtaa ammattikeittiötä monin eri tavoin. Fredman Pro on palvelu, jossa Kitchen Robo™ valvoo keittiön toimintoja, hoitaa omavalvontaa, parantaa myyntiä ja auttaa taistelussa hävikkiä vastaan. Se on palvelu, joka huolehtii ennen kaikkea ruokaturvallisuudesta ja laadusta. Asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetty digitaalinen Fredman Pro on mukana sadoissa ammattikeittiöissä tehostamassa keittiön johtamista ja omavalvontaa.

Nyt Fredmanilla keskitytään luomaan uutta. Uusi toimintamalli Perfect Kitchen kumpuaa kokemuksesta ja intohimosta kehittää ammattikeittiöistä älykkäitä työympäristöjä. Fredmanilla halutaan yhdistää ammattilaiset, jotka luovat parhaita makuja tai niiden taustalla toimivia laitteita, järjestelmiä ja työkaluja. Yhdessä ammattilasten kanssa synnytetään tietoa ja osaamista paremman ruoan valmistamiseen. Fredman Perfect Kitchen -ohjelma yhdistää ihmiset, osaamiset ja teknologian vapauttaen keittiöammattilaisen luomaan parhaita makuja, keskittymään siihen, mikä on hänen intohimonsa.

“Fredman Professional Kitchenin unelmissa siintää täydellinen keittiö.”

Fredman Professional Kitchen hyödyntää Fredman Pro -palvelussaan Nokevalin mittalaitteita ja tiedonkeruualustaa, jotka on erityisesti kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin. Palveluun on sisällytettävissä sekä automaattisia kiinteitä mittalaitteita että näytemittauksiin tarkoitettuja Bluetooth-mittalaitteita. Kaikki mittausdata kirjautuu ja tallentuu jokaiselta laitteelta langattomasti seurantajärjestelmään reaaliajassa. Laitteiden lisäksi Fredmanille on kustomoitu Ovaport-järjestelmästä ja Ova-mobiilisovelluksesta omat versiot, joihin on määritelty mm. yritysilmettä vastaava ulkoasu ja lisätoimintoja. Myös osa Nokevalin laitteista on saanut Fredmanin brändiin sopivan ulkoasun.

Etsitkö IoT-kumppania?

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja