Valmislaiteratkaisut

Valmislaiteratkaisumme tarjoavat valikoiman testattuja ja hyväksi todettuja peruslaitteitamme esimerkiksi prosessien ja laadun valvontaan ja langattomaan tiedonsiirtoon. Laitteemme on suunniteltu kestämään erityisesti teollisuuden käyttöä, ja niitä on testattu vaativissa ympäristöissä.

Valmislaitteista on mahdollista teettää myös omaan käyttöön räätälöityjä versioita. Suunnittelemme mielellämme laitteisiin sopivia muutostöitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Nokevalin valmisratkaisut sopivat monipuoliseen mittaamiseen ja etävalvontaan

Valitse asiantuntijoidemme avulla tarpeeseesi sopivat mittauslaitteet ja datankeräysjärjestelmä. Optimoi toimintaasi dataan perustuen parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Autamme sinua keräämään dataa. Tarkkaile lämpötilan vaihteluita haastavissakin sijainneissa. Seuraa ilman kosteuspitoisuuden muutoksia. Varmista pintahygienia välittömästi.

1500+ käyttäjää
10+ mitattavaa suuretta
Kustomoidut mittausratkaisut 200+ kehitettyä laitemallia

Laadunvalvonta ja mittaaminen

Haluamme tehdä datan keräämisen ja analysoinnin mahdollisimman helpoksi. Emme tarjoa pakettiratkaisuja, koska kokemuksemme perusteella jokainen kohde on ainutlaatuinen. Sen sijaan haluamme vastata kuhunkin mittaustarpeeseen sopivaksi räätälöidyllä ratkaisulla, joka palvelee tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Sopivan ratkaisun löytyessä palvelu on monistettavissa lukuisiin toimipisteisiin sopivaksi. Palvelumme on erityisen joustavaa, koska suunnittelemme ja toteutamme kaikki laitteet samassa toimipisteessä Suomessa.

Lue lisää laadunvalvonnasta

Langaton tiedonsiirto

Langattomat lähettimemme on suunniteltu teollisuuden mittaukset mielessä ja käytettävyys etusijalla. Kiinteästi asennettavat langattomat lähettimet koostuvat joko yhdestä tai kahdesta osasta, radio-osasta ja mittausosasta, helppojen ja nopeiden kalibrointivaihtojen mahdollistamiseksi. Näytemittauslaitteemme on suunniteltu kestämään myös teollisissa olosuhteissa.

Käytämme valmislaitemalleissamme MTR433- ja LoRa-modulaatioita. Eri tiedonsiirtotekniikoiden hyödyntäminen mahdollistaa langattoman kuuluvuuden myös haastavissa kohteissa.

Lue lisää langattomasta tiedonsiirrosta

Pilvipalvelut

Järjestelmämme on suunniteltu sekä pienille että suuremmille toimijoille sopivaksi.

Olosuhdeseurannan palvelumme rakennetaan aina kohteen mukaan. Olosuhdeseurannan hinta koostuu laitteiden ja palvelun hankintahinnasta ja palvelumaksuista.

Palvelumaksuun voidaan sisällyttää laitteiden kalibrointipalvelu, seurantajärjestelmän käyttö ja tukiaseman datasiirtomaksut.

Suunnittelemme ja toteutamme myös täysin räätälöityjä pilvipalveluita Amazon AWS:llä.

Lue lisää pilvipalveluista

Linkosuon tuotannon omavalvonta hoituu Nokevalin mittausjärjestelmän avulla reaaliajassa myös etänä

Linkosuon leipomo on jo vuosikymmenien ajan panostanut tuotteiden ja tuotannon laatuun.

  • Lämpötilavalvonta prosessin kaikissa vaiheissa
  • Reaaliaikainen raportointi
  • Automaattiset hälytykset
Lue koko tarina
”Ova-järjestelmän avulla saimme digitalisoitua tuotannon omavalvontakirjaukset ja -mittaukset, jotka aikaisemmin tehtiin paperille. Seuraamme nyt myös hävikin muodostumista eri työpisteissä järjestelmän kautta. Reagointinopeutemme on parantunut selvästi järjestelmän myötä.”

Tytti Tukiainen
Laadunohjaaja, Linkosuon Leipomo Oy

Etsitkö sopivaa laadunvalvontajärjestelmää?

Pyydä tarjous Ota yhteyttä