Teollisuus

Teollisuus pystyy kehittymään esineiden internetin myötä täysin uudella tapaa. Karsi turhia kuluja ja virtaviivaista prosessia luotettavan mittausdatan avulla. Nokevalin teollisuuden käyttöön tarkoitetut järjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan erityisvaatimukset huomioon ottaen. Laitteet tehdään kestämään kovaa käyttöä ja antamaan tarkkoja lukemia myös ääriolosuhteissa.

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja

Teollinen esineiden internet tarjoaa säästöjä ja tuloksia

Kriittisten kohteiden mittaukset ja raportoinnin digitalisointi tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden optimointiin prosessin eri vaiheissa. Mittausdata tarjoaa toiminnasta uudenlaista tietoja, digitalisoitu seuranta reaaliaikaisen näkymän ja helpon arkistoitavuuden.

Langattomat asennukset
Data yhdessä paikassa
Tieto saatavilla reaaliajassa

Rakennusteollisuuden ratkaisut

Rakennustyömaiden valvonta onnistuu langattomasti myös taajamien ulkopuolella. Mittaa ilman lämpötilaa, kosteutta, hiilidioksidipitoisuutta tai vaikka VOC-kaasuja. Tarkkaile ilman pienhiukkasmäärää. Valvo betonivalujen kosteutta rakennusvirheiden välttämiseksi.

Tutustu eGaten asiakastarinaan

Haastavien olosuhteiden mittaukset

Tarkat anturit ja huippuunsa viritetyt lähetystehot myös haastaviin kohteisiin. Valvomme ilman kosteutta juustokellarissa lukemien lähestyessä 100% suhteellista ilmankosteutta. Rakenteet eivät tuota ongelmaa langattomuudelle, Kyrö Distilleryn tuotantotilojen valvonta onnistuu parimetrisestä seinäpaksuudesta ja palo-ovista huolimatta.

Tutustu asiakastarinoihin

Teollisuus on esineiden internetin suuri hyötyjä

IoT-ratkaisut ovat olleet näkyvimmin esillä kuluttajamarkkinoilla, mutta suurten hyötyjen saaja on teollisuus. Valtavat datamäärät ja laitemassat mahdollistavat uudenlaisen kustannustehokkuuden ja optimoinnin prosessin kaikkiin vaiheisiin.

Koneiden käytön seuranta

Seuraa koneiden toimintaa, käyttöastetta ja seisokkiaikoja. Optimoi käyttöajat ja reagoi nopeasti ongelmatilanteissa.

Tieto aina saatavilla

Kerää dataa eri kohteista samaan järjestelmään, vertaile tietoja keskenään ja mittaroi toimintaa perustuen luotettaviin tuloksiin. Automaattiset, tarkat mittaukset takaavat vertailukelpoisuuden.

Huolehdi tietoturvasta

Integroi järjestelmät haluamallasi tavalla, tai liitä uusia laitteita nykyiseen järjestelmääsi ilman lisäohjelmia. Tietoturvasta huolehditaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti.

Digitalisoi paperit ja lomakkeet

Kerää aktiivisesti tietoa, jota pääset aidosti hyödyntämään. Säilytä raportit ja tulokset kätevästi digitaalisessa muodossa ilman pelkoa papereiden tuhoutumisesta tai niiden vaatiman turhan varastotilan ja etsimisen kustannuksia.

Gasumin kalibrointilaboratorio automaattisessa valvonnassa

Gasum valvoo kalibrointilaboratorionsa olosuhteita automaattisesti ympäri vuorokauden. Näin ulkoilman lämpötilassa tapahtuvat muutokset pystytään huomioimaan kalibrointitilanteessa aina tarpeen tullen.

Lue koko tarina

Lisätietoja ratkaisuista teollisuuskäyttöön?

Pyydä tarjous Kysy lisätietoja