Rakentaminen

Älykkäät langattomat rakennusten ja ympäristön olosuhteiden mittausratkaisut koko niiden elinkaaren ajaksi.

Rakentamisen elinkaariratkaisujen alusta IoT-mittalaitteille

Rakentamisen parissa toimiville tarjoamme erilaisia älykkäitä langattomia rakennusten ja ympäristön olosuhteiden mittausratkaisuja koko niiden elinkaaren ajaksi, esimerkiksi erilaisille sisäilman tai pintalämpötilan mittalaitteille.

Meillä on kehityksessä lisäksi uusi monipuolinen pilvipalvelualusta tukemaan IoT-laitteitamme. Laite- ja pilvikombinaation avulla voit mitata, seurata ja raportoida esimerkiksi prosessisi eri toimintoja tai tilojesi lämpötilaa ja kosteutta. Teknologiariippumaton alustapalvelumme voidaan integroida helposti erilaisiin järjestelmiin.

Valmislaiteratkaisut

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia IoT-ratkaisuihin soveltuvia mittauslaitteita ja -palveluita erityisesti teollisiin sovelluksiin. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteet elektroniikkatehtaassamme Nokialla.

Suosituimpia IoT-palvelujamme ovat

IoT-mittalaitteidemme maksimaalinen hyöty saavutetaan yhdistettäessä ne digitaalisten palveluiden alustaan.

Tuotekehityspalvelut

Tuotekehityksemme lähtee käyntiin aina palvelun tai tuotteen konseptointilla ja vaatimusmäärittelyllä. Haluamme varmistaa, että kehitettävä tuote palvelee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla, kestää aikaa ja tuottaa oikeanlaista hyötyä myös loppuasiakkaallesi. Erityisosaamistamme on laitekehitys langattomille järjestelmille haastavassa ympäristössä teollisuudessa.

Etsitkö IoT-ratkaisua?

Pyydä tarjous! Ota yhteyttä!